İçeriğe Yönlendir

Tavanı Boyalı Aracı Alır Mısınız ?

Mehmet Cihat

Recommended Posts

Mehmet Cihat

Arkadaşlar bir araba buldum tavan ve bagaj kapağı dolu hasarından dolayı boyanmış. Resimleri vs. Mevcut yetkili serviste yapılmış.

Fiyatı emsallerine göre düşük 10-15 bin hasar kaydı olanlarla aynı. Böyle bir aracı almalı mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
bakımları ne durumda, mekanik düzgün ise fırsattır.
Bakımları tam hala garantisi devam ediyor abi 50.000 kmde
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bizim reno 9 un üstüne ağaç yıkılmış tavan değişmişti. direkler eğilmemişti. Tavanı boyalıydı.

Tavanın niye boyalı olduğu önemlidir. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Cihat yazdı:

Arkadaşlar bir araba buldum tavan ve bagaj kapağı dolu hasarından dolayı boyanmış. Resimleri vs. Mevcut yetkili serviste yapılmış.

Fiyatı emsallerine göre düşük 10-15 bin hasar kaydı olanlarla aynı. Böyle bir aracı almalı mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız

dedikleri hasar doğruysa alınır :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Cihat yazdı:
Çağlar Bayur yazdı:
bakımları ne durumda, mekanik düzgün ise fırsattır.

Bakımları tam hala garantisi devam ediyor abi 50.000 kmde

1 ton araca 10 gr dolu bir şey yapmaz fırsat aracı gibi olmuş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Ben almam [emoji854].
Benim suan ki aracimda dolu izi var bikac tane ,ama tavan doludan da olsa boyali olunca kacarim ben .

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Yetkili serviste kayıtları çıkıyor yapılan işlemin ama bilemedim bdd49d689fd14f1e6b47ed0178c2b2e7.jpg

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Hasarın meydana geliş şekli ve onarım prosedürü ıspatlanıyorsa alınabilir. Sonuçta alırken uygun fiyata alıyorsunuz ve satarken de aynı husus geçerli. Gerçi o araç sizin ellerinizde on numara beş yıldız hale gelir orası ayrı konu 😄

Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Uzun süre binecekseniz alın. Alıp satmak isterseniz zorlanabilirsiniz. Resimleri muhafaza etmelisiniz.

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Fiyatı uygunsa alırım. Tavanı boyalı diye eğri mi gidecek 🤭

İsmail Avcı yazdı:

Ben almam emoji854.png.
Benim suan ki aracimda dolu izi var bikac tane ,ama tavan doludan da olsa boyali olunca kacarim ben .

Sebep ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Biraz ortalığı bulandırmak gibi olacak ama birkaç şey takıldı kafama,

1) Manyetik vakum var normal vakumdan pratik ve çok daha başarılı, bu yöntem neden seçilmemiş? Sacda yırtık mı vardı acaba?

2) Kaportayı düzeltme yapılamayacak kadar ezen dolu camları da kırar, ön arka cam değişmiş mi? Kaput ve bagaj kapağı ne alemde? Onlarda hasar yoksa hele bence daha da düşünmek lazım.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Mehmet Cihat yazdı:

Yetkili serviste kayıtları çıkıyor yapılan işlemin ama bilemedim bdd49d689fd14f1e6b47ed0178c2b2e7.jpg

Arkadaki adam araçtan ümidi kesmiş gibi bakıyor :D 

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
Fiyatı uygunsa alırım. Tavanı boyalı diye eğri mi gidecek [emoji2960]
Sebep ?
Elbet birgun satacam o arabayi, benim icin problem olmasa bile benden alacak adam icin problem
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İsmail Avcı yazdı:
Serkan Aktay yazdı:
Fiyatı uygunsa alırım. Tavanı boyalı diye eğri mi gidecek emoji2960.png
Sebep ?

Elbet birgun satacam o arabayi, benim icin problem olmasa bile benden alacak adam icin problem

olmayan alsın

Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

alirim ama kusuru mazeret gosterip fiyati dahada assagiya cekmek icin siki bir pazarliga girisirim

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
olmayan alsın

Alan da böyle alir
alirim ama kusuru mazeret gosterip fiyati dahada assagiya cekmek icin siki bir pazarliga girisirim

Aynen boyle

Yorum bağlantısı
Remzi Karaca

Biraz ortalığı bulandırmak gibi olacak ama birkaç şey takıldı kafama,  

1) Manyetik vakum var normal vakumdan pratik ve çok daha başarılı, bu yöntem neden seçilmemiş? Sacda yırtık mı vardı acaba?

2) Kaportayı düzeltme yapılamayacak kadar ezen dolu camları da kırar, ön arka cam değişmiş mi? Kaput ve bagaj kapağı ne alemde? Onlarda hasar yoksa hele bence daha da düşünmek lazım.

Düşündürücü sorular...

Altı güneş görmüş arabanın tavanını güzelce boyadıktan sonra bir çekiç darbesiyle "balkondan saksı düştü" yalanı için hazır hale getirilip fotoğraf çekildikten sonra tekrar boyanan araba biliyorum.

Söylenenlerin doğruluğuna emin olmak lazım. (Önceden tavan boyalı, kabut yamalı aracım olmuştu)

Satarken de birilerini ikna etmek zorunda kalınacağı unutulmamalı.

Almak için fiyat gayet makul olmalı.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Remzi Karaca yazdı:

Altı güneş görmüş arabanın tavanını güzelce boyadıktan sonra bir çekiç darbesiyle "balkondan saksı düştü" yalanı için hazır hale getirilip fotoğraf çekildikten sonra tekrar boyanan araba biliyorum.

Söylenenlerin doğruluğuna emin olmak lazım. (Önceden tavan boyalı, kabut yamalı aracım olmuştu)
Satarken de birilerini ikna etmek zorunda kalınacağı unutulmamalı.

Başka aynı renk araca plaka takıp resim çeken insanlar(!) mevcut. Çelişkili bir durum var bence ortada, benim aracım olsa sırf dolu yüzünden ben tavan boyatmam. Sacı yırtar falan hadi neyse ama öyle göçük için boyama mantıklı gelmiyor, vakumla orjinal hale getiren çok iyi yerler var. Bulunduğum ilde yapan yoktur, öyle bırakırım, yolum düşerse yaptırırım yine boyatmam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

takla atmış aracın tavan düzeltmesini anlayacak cihazlar var illaki bir macun kalınlığı olur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

O kadar çok cinlik yapan var ki . Ekspertize başka araba sokup, size kazalı aracı satanlar bile var. Bu araç hem servis kayıtlı hem emsallerine göre ucuz. Ben olsam ekspertizi de olayı doğrularsa alırdım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...