Fahri Çayırlı 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 Arkadaşlar hayırlı geceler, burada bulunan ustalarıma bir soru sormak istiyorum. Aracımda rampada yada 3000 4000 arası yüksek devirde iken şakırtı sesi geliyor, normal kullanımda yada motor çalışır halde iken rolantide ve boşta gaza bastığımda bu ses yok. Bunun nedeni ne olabilir Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Haziran 2020 Paylaş 12 Haziran 2020 Araç kaç model? Motor kodu için soruyorum Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 12 Haziran 2020 Paylaş 12 Haziran 2020 şakırtı denince aklıma enjektörler geliyor.. yetişemiyor olabilir..Bu arada TASİŞ yani sınırdan 318is çıkarmıştı bir arkadaşım ve gerçekten mükemmel bir araçtı. 4 silindirde BMW nin en tasarruflu arabasıydı.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Haziran 2020 Paylaş 12 Haziran 2020 Fahri Çayırlı yazdı: Arkadaşlar hayırlı geceler, burada bulunan ustalarıma bir soru sormak istiyorum. Aracımda rampada yada 3000 4000 arası yüksek devirde iken şakırtı sesi geliyor, normal kullanımda yada motor çalışır halde iken rolantide ve boşta gaza bastığımda bu ses yok. Bunun nedeni ne olabilir araç hiç hararet yaptımı? su eksiltme varmı? aynı soruna sahip bir e34 aracım vardı zamanında. araçta devirdaim pompası kırılınca sadece 2 dk içinde aşırı hararet nedeniyle kapakta sorun oluşmuştu. yüke binince vuruntu yapıyordu, sıcak havalarda hafiften harareti çıkıyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts