Ali Darbaz 2 Haziran 2020 Yazar Paylaş 2 Haziran 2020 Mehmet Cihat yazdı: rölantide araç şarj olmuyor o zaman senin öyle mi Dibi görmeden bulmuyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 rölantide araç şarj olmuyor o zaman senin öyle mi 11volt istiyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2020 Yazar Paylaş 2 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: 11volt istiyor 11 volta düşünce şarjamı geçiyor. Benzinde mümkün ama lpgde 12.4 volta düştümü sıkıntı. @Servet Aydın bir önceki aküyü boşu boşuna değiştim desene. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Ölçümler onu gösterdi. 11 volt olunca ölümüne basıyor akımı alternatör Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2020 Yazar Paylaş 2 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Ölçümler onu gösterdi. 11 volt olunca ölümüne basıyor akımı alternatör Abi şu senin akü sistemini anlatsana. 13.8 volta nasıl sabitliyecen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Sani Gerşon yazdı: Yapıyor valla. KA'da bitik akü ile Liderler'lere giderken farı bi açtım, motor sustu farı açmayıncaya kadar arıza yaptı mı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 farı açmayıncaya kadar arıza yaptı mıHayir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Sani Gerşon yazdı: Çağlar Bayur yazdı: farı açmayıncaya kadar arıza yaptı mı Hayir. demek ki kullanıcı hatası ile arızaya geçmiş 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2020 Yazar Paylaş 2 Haziran 2020 (düzenlendi) Merhaba değerli dostlar. Maalesef anladım ki, ben boşu boşuna aşağıdakileri değiştirmişim. 2 adet akü, (750 tl maliyet) 1 adet gaz pedalı (garantiden) Bir set lpg filtresi ( 250 tl ) Bu siteyi daha önce keşfetseydim bunların hiç biri değişmezdi. http://www.kpicanto.com/ Otomobil firmaları arabaların servis manuellerini paylaşması gerek. Boşuna para ve zaman kaybı yaşandı. Üzüldüm açıkcası. Oysaki kablo şemalarına bakınca her şeyin akü temelinde çalıştığı gayet açık belli oluyor . Sağlık olsun. Geç oldu güç olmasın . Bundan sonra araba alırken servis manuali internette ulaşılabilir olup olmadığına bakacağım . 2 Haziran 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Ölçümler onu gösterdi. 11 volt olunca ölümüne basıyor akımı alternatör rolantide 15v ları gören akü voltajım yük esnasında 12voltlara kadar düşüyor nedendir ki acep. Araç Start-stop Şarj regülatörü açık agm akü akü beyne kodlu (saçma demeyin vw de kodlanıyor ) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Erdem Dertsiz yazdı: rolantide 15v ları gören akü voltajım yük esnasında 12voltlara kadar düşüyor Dinamo? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Erdem Dertsiz yazdı: rolantide 15v ları gören akü voltajım yük esnasında 12voltlara kadar düşüyor nedendir ki acep. kesin hesabın çalındı? kim sordu bunu 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 rolantide 15v ları gören akü voltajım yük esnasında 12voltlara kadar düşüyor nedendir ki acep. Araç Start-stop Şarj regülatörü açık agm akü akü beyne kodlu (saçma demeyin vw de kodlanıyor [emoji4] )Yük talebi anında kapatıyor alternatörü. Dizel işin sorun yok. Zaten enjektörler 80volt ile çalışıyor 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: kesin hesabın çalındı? kim sordu bunu abi can sıkıntısı Servet Aydın yazdı: Yük talebi anında kapatıyor alternatörü. Dizel işin sorun yok. Zaten enjektörler 80volt ile çalışıyor peki yazılımla biz kapatamazmıyız abi. Ali az yaksın isterken ben güç istiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 peki yazılımla biz kapatamazmıyız abi. Ali az yaksın isterken ben güç istiyorum. [emoji4] Yazılım bir yere kadar izin verir. Ama istesen belirli bir basınç üstüne çıkınca iptal olacak hale gelebilir veya akü denen şeyi komple iptal ederim. Hiç akü olmadan çalışır araç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 2 günde 1 saat üzerinde devirli kullanım sonucu arabayı eski haline getirdim. Her şey nizami çalışıyor. Tekrar full time LPG kullanımına geçtim. Bu tecrubeleri Otoclub'da ve yutubede paylaşarak epey bir insana yardımcı olduğuma inanıyorum. Adımı facebookta aratıp ban ulaşıyorlar. Geçen hafta izmirli bir arkadaşı, bu hafta ise sinoplu bir arkadaşa faydam oldu. Zamanında Antalyada bir sanayi ustası ilede irtibata geçmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Erdem Dertsiz yazdı: Ali az yaksın isterken ben güç istiyorum Leon cupra al Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Bu tecrubeleri Otoclub'da ve yutubede paylaşarak epey bir insana yardımcı olduğuma inanıyorum. Ali, aslında biz sana yardımcı oluyoruz. Kullanma stilin aracı mahvediyor diye diye dilimizde tüy bitti. Ama bir çok şeyi gereksiz para harcayarak öğreniyorsun. Yutup kanalında buradan da bahsetmelisin 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Ali, aslında biz sana yardımcı oluyoruz. Kullanma stilin aracı mahvediyor diye diye dilimizde tüy bitti. Ama bir çok şeyi gereksiz para harcayarak öğreniyorsun. Yutup kanalında buradan da bahsetmelisin Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: 2 günde 1 saat üzerinde devirli kullanım sonucu arabayı eski haline getirdim. Her şey nizami çalışıyor. Nihayet dediğimize gelinmiş. Arada bir hatta yarı zamanlı daha sık şekilde gazlamak hem sizi hem aracı güldürür. Düşük devirlerde sürekli ekonomi odaklı sürüş tarzı istenmeden de olsa motorun ve parçaların ömründen yiyor. Bu yüzden 5 litre lpg tükettimlerin araca maliyeti uzun vadede çok olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 2500 neyine yetmiyor arabanın. Dizel olsa duramazdınız. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 2500 neyine yetmiyor arabanın. Dizel olsa duramazdınız. Dizelin 2500ü benzinli aracın 4500ü 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Dizelin 2500ü benzinli aracın 4500ü Arabanın tüm enerji sisteminin test edildiği devir 2500 rpm. Bu safhada alternatör %60 oranında yüke kadar çıkara biliyormuşuz. Yolculuğumun %99 u 2500 devir. Şile yolunda 80 üstünde süremiyorum. yapabilceğim devir vites 2500 rpm 80 km/h. Son iki gündür yaptığım ise 5 nci vitesi unutmak 2500 altına inmemek oldu. Ekleme yapayım tam takır benzinde kullandım. Küçük denemeler hariç. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Yapalım sana bir devre. Rölantide bile şarj yapabilir hale gelsin sistem istediğin zaman Yorum bağlantısı
Recommended Posts