Ali Darbaz 26 Haziran 2020 Yazar Paylaş 26 Haziran 2020 Merhaba değerli arkadaşlar. Ziraat aynı ikametgahta olmadığı için babamı kabul etmedi. Eşimin iş yerinde imza yetkisine sahip hiç kimse olmadığından onunda imza sirkueli ile beraber imzalı çalışma belgesini zamanında getiremedim. Ama benim son derece temiz, her şeyi zamanında ödediğim için tavan yapmış Kredi Notum sağolsun tek başıma 220 bin kredime onay çıktı. Bu sefer kısa çalışma ödeneğine sesleri çıkmadı, aksine ikisini toplayıp kendileri hesap yaptılar. Ekspertiz için gün alacağız. Ama yoğunluk tavan yapmış. 1 ay içinde olur dediler. 220 bin tl için 120 aydan, aylık 2771 tl ödeme çıkardılar. Bu ev işi uzun süredir yoktu. Ama arabanın ve eski evin borcunu bitirince kendimi son 10 aydır acayip boşlukta hissetmiştim. Kendimi abur cubura verdim götüm göbeğim davul gibi oldum. Ayrıca İmamoğlu bizim evin kapısına Metro durağı şantiyesi başlatınca yüksek kiralar ödemek istemediğim için bu eve sahip olma isteği doğdu. . Evet değerli arkadaşlar, tam böyle keyfime hitap edecek bol bol hipermil kasıp duracağım ea211 evo motorlu bir passat parasını 90 m2 2+1 eve yatırıyorum. Allah 10 yılımda beni sağlıklı mutlu mesut eder inşallah. 6 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran 2020 Yazar Paylaş 26 Haziran 2020 @Mert Gulkokan Çoçuk nedeniyle aileme yakın olmam gerek. Biz 2 kardeşiz. Bizde ailenin adetlerinde erkek evlatların evleri olması gerekiyor. Babamın bir dileği gerçekleşmiş oldu. 2 kardeşe 2 ev. Babamın Üsküdar'daki evi işime yaramıyor. Babama yakın yaşamam gerekiyor. Ana baba çalışırken çocuğa annem babam bakabilsin. Mevcut durum aşağidaki gibi. Mert Gulkokan yazdı: Kredi faizi 0.64 olmadı mı internetten baktım 0.74 çıkıyor Aylık kira 1000 tl. 0,74 den kredi aldım. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 99 yılı sonrası değil mi bina, hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 Aileye yakın olmak iyidir. Ben lise 1’de çıktım çıkış o çıkış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran 2020 Yazar Paylaş 26 Haziran 2020 Evren Erakçora yazdı: 99 yılı sonrası değil mi bina, hayırlı olsun. 2013 sonrası imalatı. Yeni yönetmeliğe uygun yapılmış. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Biz Sivaslılar havuz sistemi ile bir işe koyulurlar. İlk arabamızdan 3 ncü evimize kadar ana bacı gardaş gelin top yekün borçları kapata kapata bu noktaya geldik. Herşey yarına bakıyor. Yarın ola hayrola. Kredi onaylanırda evimizi alırız. Hayırlı olsun. Çorumlular da bu şekilde yapıyor aynı. Yakın bir arkadaşım 550 bin TL’ ev aldı kendisi, eşi, kardeşi ve onun eşi, abisi ile babası birleşip ayda 20 bin TL civarı kredi taksiti ödeyip çok kısa sürede kapattılar. Herkes eşit süre ve taksitte miktar ödüyor. Ev alacak olan ise bütçe kendi taksit ve peşinatını bu duruma göre ayarlıyor. Daha sonra sıra evi olmayan bir diğer kardeşe veya geline geçiyor. Ben çok beğendim bu sistemi totalde ödenen miktar düşüyor mantıklı. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 Kese birliği iyidir bereketli olur Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 Eliniz bollaştığı zaman kombi çıkış borusunu çatı çıkıntısı olan parapeti geçecek şekilde uzatırsanız iyi olur. Mutfak camı açıkken sağlıklı olması için. Sizin karşı komşunuzda olduğu gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Eliniz bollaştığı zaman kombi çıkış borusunu çatı çıkıntısı olan parapeti geçecek şekilde uzatırsanız iyi olur. Mutfak camı açıkken sağlıklı olması için. Sizin karşı komşunuzda olduğu gibiNeden bir taraf hep uzun da. Diğer taraf kısa yapılmış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Haziran 2020 Yazar Paylaş 27 Haziran 2020 Boru işi kolay çözeriz. Ama bende hiç heyecan felan yok. Gayet normal hayatıma devam ediyorum. Hatta canımı sıkan tek şey Cruze bakımını yapacak fırsat bulamamış olmam. İşler feci yoğun. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Neden bir taraf hep uzun da. Diğer taraf kısa yapılmış. Hiç bir fikrim yok abi, tamamen montajda ayarlanan bir durum çünkü uzayıp kısalabiliyor bacalar. Çok elzem bir şey değil sadece düzeltilirse iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Boru işi kolay çözeriz. Ama bende hiç heyecan felan yok. Gayet normal hayatıma devam ediyorum. Hatta canımı sıkan tek şey Cruze bakımını yapacak fırsat bulamamış olmam. İşler feci yoğun. Otopark çok müsait kriko takoz emniyeti alınıp siz yapsanız elinizden gelir her yerinide biliyorsunuz yağ filtre olayı kolay iş eğer malzemeniz var ise Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Hayırlı olsun adaşım, 10 yılbir bakmışsın bitmiş, aha benim bu ay bitti, Allaha şükür bir ohh çektim, ev iyidir, alınmış alınmıştır... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 10 sene , dile kolay... ben 4 ay taksit ödemeye dayanamıyorum. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 10 sene , dile kolay... ben 4 ay taksit ödemeye dayanamıyorum.Ev poliçelerinde peşine indirim de var. [emoji85] 3 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Hayırlı olsun. Bi an önce süreç tamamlanır inşallah. Güzel günler görün inşallah yeni evinizde.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Su an ev borcum olmasin birseylere girerim taksit olarak. Borca alisimca mal sahibi olmalta kolay oluyor koymuyor 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 10 sene , dile kolay... ben 4 ay taksit ödemeye dayanamıyorum.İlk 4 ay sıkıntılı, sonra alışıyorsun 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Güle güel oturun. Ama 10 sene için, peşinen birşey ödeyeceksem, o kesinlikle çocuklarımın yurtdışında okuma masrafı olurdu. Daha iyi yatırımmı olur? Şu zorlu şartlarda gözünü karartıp ev alanlara Allah kolaylık versin ne diyeyim. Benimkisi kendi düşüncem sadece. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 borç olmayınca taksit falan kaşıntı tutuyor, aha az önce dayanamayıp şayomi hassas tornavida aldım, 3 taksit 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Haziran 2020 Yazar Paylaş 27 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: Güle güel oturun. Ama 10 sene için, peşinen birşey ödeyeceksem, o kesinlikle çocuklarımın yurtdışında okuma masrafı olurdu. Daha iyi yatırımmı olur? Şu zorlu şartlarda gözünü karartıp ev alanlara Allah kolaylık versin ne diyeyim. Benimkisi kendi düşüncem sadece. Bende aynı yolla yola çıktım. Ama son kira zammı , ev sahiplerinin tutumu benim canımı sıktı. " Metro yapıldı kira zam yapılcak" istemiyorsan taşın gibi gibi şeyler beni rahatsız ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2020 ARkadaşlar, evimi aldım ama ne tapusu halen uğratşrırıyor. 5 gündür tapudan ses yok. Onu gectim en az 2 ay taşınamam söz konusu değil. Eski ev sahibinin yeni evine kavuşamadı. Kira alacağım kendisinden Hayır benim kirada oturduğum evin sahibide , evine taşınmak istiyor bende arada kaldım. Ondan 2 ay mühlet istedim verdi. Çok ilginç oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts