Mahmut Karadeniz 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Merhabalar herkese. 2 aydır araç bakıyorum hala bulamadım. Kafama yatan çoğu aracı da kaput değişik veya boyalı olduğu için eledim. Kafamda öyle bir yer etti ki kaputla ilgili herhangi bir işlem görünce hemen eliyorum arabayı. Sizce bu, bu kadar önemli mi? Ya da hangi durumlarda önemli? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Kişiye göre değişir bir durum, bazı kaputlar küçük hasarlardan da değişmek zorunda kalıyor Bazı kaputlar 2-3 katmandan oluşuyor ve düzeltilmesi sorunlu oluyor. Bütçeye uyduğu sürece sorun etmezdim ben, tabi niye değiştiği de önemli. Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kişiye göre değişir bir durum, bazı kaputlar küçük hasarlardan da değişmek zorunda kalıyor Bazı kaputlar 2-3 katmandan oluşuyor ve düzeltilmesi sorunlu oluyor. Bütçeye uyduğu sürece sorun etmezdim ben, tabi niye değiştiği de önemli. Mesela şu an focus ghia var 2006 otomatik 200 binde. Kaputla ön çamurluk değişik. 65 istiyor. Kaza sonucu değişmedi diyor. Nasıl anlarız bunu? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Bu tür varyasyonları tahmin etmek zor, 1. Satıcı yalan söylüyor olabilir, kaput ve çamurluk bir kaza sonucu hasar alıp değişmiş olabilir. 2. Çamurluk ve kaput ayrı zamanlarda farklı işlerden dolayı değişmiş olabilir. 3. Kaza sonucu değişmedi ise neden değişti, kimse keyfiyetten kaput değişmez. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Canı kaput mu değiştirmek istemiş? 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Ben eskiden araba motosiklet boyalı ise memnun oluyordum daha birr tercih edilir oluyordu ama piyasa şartlarını öyle bir hale getirdilerki satma sıkıntıları nedeni ile artık uzak durmak zorunda kalıyorum. Benim bir önceki arabanın kaput değişikti ve gerçekten alıcıyı olumsuz etkiliyor ön yargı oluşuyor ve zor satılıyor bazılarıda önemsemiyor tavanda boya daha bir zor durum insanları uzaklaştırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Kaput civatasının sökülüp takılmasından millet kıllanıyor daha neler neler... 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Kaput çamurluk değişmeden alttan aldığı hasarla pert olan araçlar var. Ben olsam iyi anlayan birine gösterir öyle alırdım. Sadece kaportaya bakmak yanlış, motor şanzıman yürüyen durumu nedir bakımları yapılmış mı vs. Ayrıca halihazırda masrafı var mı yani alınca seni büyük masrafa sokacak enjektör turbo çözülemeyen arıza var mı yani sonuç olarak araç alırken kaput değişmesi gibi tek bir kriter olmamalı. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 ikinci el de herzaman risk vardır. işten anlamıyorsanız iyi bilen birilerine hatta kurumsal ekspertiz firmalarına götürmek lazım. geçen sene aldığım tiguan ın birtek kaputu boyalı, ne yazıkki çok kötü bir koruma filmi çekmişler, kendisi çekmiş belkide bilemiyorum, ben kullanırken olan taş ileri kaput filmini zedeleyip suyun arada sıkışmasına sebep olmuş ve oralardan kaputu incecik paslandırıyor şimdi. dışarıdan görebiliyorum. bu filmi söküp komple yeniden boyamam/boyatmam lazım normalde. çünkü paslanan yerlerden boya kalkacak filme birlikte. kaput en güzel sökülerek boyanıyor mesela, yani zor iş alıcı açısından. benim eski tarihte bir arabamın üzerine, sağ çamurluk ve kaputa denk gelecek şekilde Server PC dolabı devrilmişti. :) olur yani olmaz değil ama heryerine bakmak lazım araçların. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Şu an çok enteresan bir dönem. Yıllardır araba bakarım alırım satarım vs ama böylesini hiç görmedim. Temiz araç yok desem yeridir. Bakıyorum çoğu en az 2 değişenli, biri de mutlaka önden. Değişensizi, düşük km'lisi, temizi tek tük denk geliyor, o da yüzde 30 üstüne koymuş. 20 bin hasar kayıtlı 5 değişenli 250 binde 2005 civic'e 65 isteyen adama bir ceza uygulanması gerekiyor mesela. Yoksa iyice saçma bi hal alacak bu iş Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Hasarın boyutu önemli olmakla beraber eğer kaza fotoğrafı varsa, yetkili serviste yapıldıysa ya da ulaşılabilir bir kayıt varsa expertiz sonrası alınabilir. Tramerde tutar yazmayan araçlar daha çok korkutuyor beni. Bir araç baktık bu tarz. Sağ önden vurmuşlar. Ön cama kadar değişik ama tramerde kaza var bedel yok. 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Kaputta lokal boya varsa bile kıllanırım sonra neler çıkıyor neler 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Duruma göre değişebilir. Benim aracın kaputunda da 5 cm göçükten işlem var. Çamurlukta değişmiş fakat kazadan değil. Lastikçi bijonları iyi sıkmadığından teker çıkmış. Bazen gövde de hiç birşey yokken kazada sadece kaput katlanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 (düzenlendi) Arkadan yandan ağır hasar almış ama kaputu boyasız araçlarda var, bagaj değişik der, ama arka stepne havuzuna kadar arka şasiden araç yengeç gibi gider, ikinci elde herşey olabilir. Satıcı yalanda söylebilir ancak keyfe keder boyanmıştır, keyfe keder değiştirilmiştir Balkondan saksı çatıdan kiremit düşmüştür, inşaatın önüne bıraktım üstüne boya gelmiş komple boyalı, gibi cümleler doğruda olsa bana inandırıcı gelmez. 1 Haziran 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Mahmut Karadeniz yazdı: Mesela şu an focus ghia var 2006 otomatik 200 binde. benzinli mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Şu araca bakmaya değer mi mesela sizce? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-175.000km-otomatik-1.6-115hp-cosmo-astra-sedan-796800827/detay Çağlar Bayur yazdı: benzinli mi? Evet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 sıkça bakıyoruz ama insan yine de düşünmeden duramıyor, rakamlar fena Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: sıkça bakıyoruz ama insan yine de düşünmeden duramıyor, rakamlar fena Hocam bu rakamları görünce bi vazgeçiyorum ama araç şart şu zamanda yapacak bir şey yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 hepinizi sıfırcısınız itiraf edin Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-aile-araci-826249915/detay Şu araç nasıl? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-aile-araci-826249915/detay Şu araç nasıl? bence de Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 anlaşılan o ki, yeterli parayı bulmadıktan sonra eldeki sağlam ve düzgün arabayı vermemek lazım. yoksa iyot gibi açıkta kalırsınız. 3 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Ön panel değişmemiş ve işlemsizse sıkıntı olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-aile-araci-826249915/detay Şu araç nasıl? Çok fazla değil mi fiyatı? Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: anlaşılan o ki, yeterli parayı bulmadıktan sonra eldeki sağlam ve düzgün arabayı vermemek lazım. yoksa iyot gibi açıkta kalırsınız. Herkes şu an böyle düşünüyor herhalde ki temiz araç bulamıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts