İçeriğe Yönlendir

Sadece Maavi 🧿

Alpay Sumer

Recommended Posts

Metin Akbal
sagol mustafa..
Markaya Cok acemiyim bakalim.napacaz.. 
Vah yavruuum. Kiyamam.
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Alpay Sumer yazdı:

Opele kitap yazarim  😄

Şimdi sen Volkswagen aldın ya, başında kavak yelleri....

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Halil Gümüş yazdı:

Maşallah. Çok güzel renk. Güle güle kullanın.

Cok tesekkurler

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Firsat buldukca ufak tefek basladik kurcalamaya..

-Polen filtresini degistirdim. (Kirli degildi ama olsun) 

-Direksiyona ellerim terliyor, kayiyor diye kilif diktim.(Cok guzel olmadi ama isimi goruyor.)

IMG_20200606_163515.jpg

IMG_20200606_155638.thumb.jpg.1ae5bb38a6085e57052df9c79fc02394.jpg

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tevfik Işık yazdı:

Direksiyon kılıfını beğenmedim.

Fotodaki gibi olsa bende begenmezdim 😄Saka biyana fotoda garip cikmis, simdi farkettim.

Dedigim gibi amaci icin yaptim.Gorsellik ikinci planda.. 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı olsun kardeşim. Emminin dediği gibi burenk için bile alınır ama keşke dsg alsaydın. Dsg nin konforuda eklenince bir daha opeli düşünmezdin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Göğüs ve piano black kaplamalar için gtechniq c6 tavsiye ederim.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Murat Ersel Çevik yazdı:

Hayırlı olsun kardeşim. Emminin dediği gibi burenk için bile alınır ama keşke dsg alsaydın. Dsg nin konforuda eklenince bir daha opeli düşünmezdin. 

Cok sagol ersel abi. Belki de kargaya yavrusu kuzgun gorulur misali bende rengine ozellikle bayildim. Otm. olani ozellikle secmedik. Man. vites seviyorum. tekrar tesekkur ederim.🤗

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mert Yeldan yazdı:

Göğüs ve piano black kaplamalar için gtechniq c6 tavsiye ederim.

Elimde opelden kalma mequiarsin bir urunu var. Simdilik onu kullaniyorum. Bakim urunleri aractan pahali yaa 😄

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Yakit aldim..

Bastigimda oldu, tın tında, sehir dışı, içi de...  hepsinden var.. Ama geneli sehirici dur kalk fazla.. 100km 6.3lt.

Ha zmaanla kac olur derseniz?  Daha huysuz zamanları yasiyoruz. Tahminim Karma 5.2, S. disi 4.0 olacak gibi..

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Dayanamadim. opelden sonra  Kisalari begenmedim.Ge ampul siparisi verildi. Kisalara girisecegiz.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Yakit aldim..
Bastigimda oldu, tın tında, sehir dışı, içi de...  hepsinden var.. Ama geneli sehirici dur kalk fazla.. 100km 6.3lt.
Ha zmaanla kac olur derseniz?  Daha huysuz zamanları yasiyoruz. Tahminim Karma 5.2, S. disi 4.0 olacak gibi..
bence mukemmel. Uzum yol bile goremedim o degeri.
Dayanamadim. opelden sonra  Kisalari begenmedim.Ge ampul siparisi verildi. Kisalara girisecegiz.
O ampuller elinde satana kadar bekler, kuskusuz. Obur ledler gibi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Alpay Sumer yazdı:

Direksiyona ellerim terliyor, kayiyor diye

Ben de aynı sorundan muzdaribim. Deri parmaksız eldiven kullanıyorum. Mutlaka tavsiye ederim. Müthiş rahatlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Sani Gerşon yazdı:

Ben de aynı sorundan muzdaribim. Deri parmaksız eldiven kullanıyorum. Mutlaka tavsiye ederim. Müthiş rahatlık.

Cok kotu oluyor. anlamiyorum.Cok baktim care biseyler ama yok.. Seri geri parkta direksiyon resmen ellerimden kayip gidiyor..

Gorsel kismi mecburen gecip kilif dikiyorum.onda yasamiyorum. Eldiveni dusundum ama tak cikar ugrastirir gibime geldi. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

bence mukemmel.

Uzum yol bile goremedim o degeri.

O ampuller elinde satana kadar bekler, kuskusuz. Obur ledler gibi

Dedigim gibi daha huysuz zamanlar.. rahat duserim o degerlere.. Aslinda Pek Tasarruf amacli kullanma amacim yoktur..Ama rahat yakalanabilir..

Yok yok bu far isi ertelemem.. tamponu sokmek gerekmez ise hemen ustunde bil 😄

Sinan Akgöl yazdı:

Sorun ter ise en güzel çözüm alcantara kılıf yada kaplatmak 

Bir arkadasin aracinda alcantara direksyonu kullanmistim. niyeyse pek sevemedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Alpay Sumer yazdı:

tak cikar ugrastirir gibime geldi.

Burada haklısınız ama benim için direksiyon elimden kayıp gitmesindense, bi tık tak çıkarda zorlanayım iyidir diye düşündüm hep. Kaplatma bana gelmediği için bu yolu tercih ediyorum.

Siz güle güle kullanın kılıfı, el hiç kaymasın inşallah. Ne tehlikeli, gayet iyi bilirim :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Alpay Sumer yazdı:

Bir arkadasin aracinda alcantara direksyonu kullanmistim. niyeyse pek sevemedim. 

Şimdi genelde eller 9.15 mi kullanılıyor, yoksa üstten mi, yarım kaplama olarakta yapılabiliyor.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...