Oktay Göktaş 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 [emoji3478][emoji3478][emoji3478]maaşallah en çok yakışan renklerden bu mavi. Güzel günlerde kullanın inş, kazasız belasız. Donanımı da güzelmiş, motor da. Kısa zamanda alısıp seversiniz. Golf iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 Hayırlı olsun yeni oyuncağınız. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2020 Önder Özcan yazdı: Alpay hayırlı uğurlu olsun. Boncuk maşallah.Rabbim gülerek binmeyi nasip etsin. sagol abi, aynen boncuk 😄 Renkli tv gibi.. bazen aractan inince bu kimindi ya bile dedigim oluyor 😄 Oktay Göktaş yazdı: maaşallah en çok yakışan renklerden bu mavi. Güzel günlerde kullanın inş, kazasız belasız. Donanımı da güzelmiş, motor da. Kısa zamanda alısıp seversiniz. Golf iyidir. Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.Donanim onemli benim icin.Keske daha fazlasida olsaydi🤭 Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun yeni oyuncağınız. Sagolun tesekkur ederim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2020 Sinan Akgöl yazdı: Aman tanrımmm didimm Vallahi bende didim.😄🤭 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2020 Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah renk çok güzel sürekli parlak durmalı ... İsimiz zor kemal abi.. Ben habire bunu yikayamam😎 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 Alpay Sumer yazdı: İsimiz zor kemal abi.. Ben habire bunu yikayamam😎 Yıkamak yetmiyor leke çıkarıcılarıda bulundurmak lazımmış tecrübe ile sabit... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Maşallah. Hayırlı olsun tekrardan. Seramik seni epey rahatlatır. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Maşallah. Rabbim kaza bela göstermesin. Çok güzel renk. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah 🙂. Tek cümlede hepsini söyledim 🙂. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Emre Şimşek yazdı: Maşallah. Hayırlı olsun tekrardan. Seramik seni epey rahatlatır. sagol kardesim. grubun detaycilarina cuma saatinde ugrayacagim 🤭😄 Aydın Sert yazdı: Maşallah. Rabbim kaza bela göstermesin. Çok güzel renk. cok tesekkurler Aytac Sakal yazdı: Kazasız Belasız Hayırlı osun. amin. sagolun. Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun. Sagol fatih abi Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun . Maşallah. sagolun adnan bey. Murat Gedik yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah 🙂. Tek cümlede hepsini söyledim 🙂. Tek nefeste allah razi olsun 🤗 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Durduk yere golf bakmaya başladık. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Sadece mavi değil ki..Maviden fazlası bu alet..Hayırlı olsun Alpay.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 VAG Akademiye hoşgeldiniz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 VAG Akademiye hoşgeldiniz. [emoji3] Bir abim Bursa'da akademi servis diye yer açtı Vag araclarina bakıyor. isim gayet yerindeymiş. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Metin Mankal yazdı: Sadece mavi değil ki..Maviden fazlası bu alet..Hayırlı olsun Alpay.. Valla bi basta acaba mi diye dusundum. Ama ek ozellikler hosuma gitti.Bakalim. Olmadi adini beraber belirleriz 🤗 Fatih Evcin yazdı: Durduk yere golf bakmaya başladık. Bitane daha vardi forumda.. tuna beydeydi sanirim. o daha doluydu..ona cok daha heves etmistim.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Maşallah sagol mustafa.. Markaya Cok acemiyim bakalim.napacaz.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Ahmet Ertugay yazdı: Hayırlı olsun. Sagolun ahmet bey. Yorum bağlantısı
Tuluhan Şıpka 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Alpay Sumer yazdı: sagol mustafa.. Markaya Cok acemiyim bakalim.napacaz.. Önce bölüm sorumluluğu değiştirilerek ilgili bölüme gidilebilir....😀 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Önce bölüm sorumluluğu değiştirilerek ilgili bölüme gidilebilir....😀 Opele kitap yazarim 😄 Tuluhan Şıpka yazdı: Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Cok tesekkur ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts