Önder Özcan 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 1 yıl rahatız diyorsun Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Selçuk Bakış yazdı: Bende yetkilide yaptırmam büyük ihtimalle bu sefer, kesene bereket En yetkili servis kendim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kesene bereket. Sagolasın Metin hocam 🥰 Alduguni sevecesun demisler.. Malum bir sure daha beraberiz.. Önder Özcan yazdı: 1 yıl rahatız diyorsun Güle güle kullan. Öyle sayılır abi. Ama yine bakım islerim var.. Olmasa da can sıkıntısı bizimkisi.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: En yetkili servis kendim Fikrim geldi 😄 gelip geçerken orada mı bakım yapsak 😎 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Selçuk Bakış yazdı: Fikrim geldi 😄 gelip geçerken orada mı bakım yapsak 😎 Garaja alırım ne lazımsa... 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Alpay Sumer yazdı: Sagolasın Metin hocam 🥰 Alduguni sevecesun demisler.. Malum bir sure daha beraberiz. Sevdun sen VW yi yoksa Tiguan bakmazsun 😅 Lastik mevzunu naptın? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Sevdun sen VW yi yoksa Tiguan bakmazsun 😅 Lastik mevzunu naptın? He sevdim.. Ama sadece bakıyoruz 😂 Lastik yıpranmıyor.. Alasım var Fiyatlar fazla.. Cıkma temiz bisey lazım.. denk getirmeye calısıyorum.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2022 Polen değisimi.. Bakım arası da degistiriyorum.. Hakkını vermis gibi.. Yenisini de ekleyeyim.. Sonra kodu vs lazım olur.. Değisim kolay torpidodan 5dk da hallediliyor.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Alpay Sumer yazdı: He sevdim.. Ama sadece bakıyoruz 😂 Lastik yıpranmıyor.. Alasım var Fiyatlar fazla.. Cıkma temiz bisey lazım.. denk getirmeye calısıyorum.. Onu demedim. Hata vermişti ya. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Onu demedim. Hata vermişti ya. Ha onu diyosun.. Lastik basıncları epey düsürüp yeniden hava ekledim gitti hata.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Duramıyorduk.. Arka balatalar azalmıs. Trw yi sectik, daha evvelde kullanmıstım iyiydi.. Autoholddan dolayı balata degisiminde pc baglıyorlar.. cektirmek icin.. Arka Amartisör de degisecem.. Ürün isteyecekler.. Orjinal bisey olsun diye.. onu da artık baska bir bölümümüzde konusuruz 😄 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 O PC tavanda nörüyor güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Alpay Sumer yazdı: Autoholddan dolayı balata degisiminde pc baglıyorlar.. cektirmek icin.. Frenlerin servis modu araç tarafından yönetilemiyor mu? Benim jeep'te mesela otomatik fren özelliği kapatılıyor, böylelikle balata değişimi yapılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Sani Gerşon yazdı: Frenlerin servis modu araç tarafından yönetilemiyor mu? Benim jeep'te mesela otomatik fren özelliği kapatılıyor, böylelikle balata değişimi yapılabiliyor. Fren aslinda kapatiliyor.. Ama yine de pc bagladı.. Selçuk Bakış yazdı: O PC tavanda nörüyor güle güle kullan Ben koydum, Arac liftteyken coluk cocuk oynamasın diye 😂 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Amortisör için çok erken değil mi? 10 sene olsun bi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amortisör için çok erken değil mi? 10 sene olsun bi Ya adam dua eder Bizimki 10 diyor yaa 😔Bi suv duanı alırım 😂 Hafif yağlanma var.. Tam perf. kalmadı.. binemem ben öyle Kaşıntı basladı.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Alpay Sumer yazdı: Ya adam dua eder Bizimki 10 diyor yaa 😔Bi suv duanı alırım 😂 Hafif yağlanma var.. Tam perf. kalmadı.. binemem ben öyle Kaşıntı basladı.. Sen yine al suv’unu amin inşallah ben mazda’nınkini değiştirdim. Binemeden sattım. Keşke masraf yapmasaydım dediydim. Kötü değildi amortisörler. O yüzden dedim masraf olmasın diye. Çok mu yaylanmaya başladı araba? Biraz daha dursun ya hu belki suv alacaksın işte. O yüzden dedim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sen yine al suv’unu amin inşallah ben mazda’nınkini değiştirdim. Binemeden sattım. Keşke masraf yapmasaydım dediydim. Kötü değildi amortisörler. O yüzden dedim masraf olmasın diye. Çok mu yaylanmaya başladı araba? Biraz daha dursun ya hu belki suv alacaksın işte. O yüzden dedim. Biraz zor bu gidisle.. Yanlaması yok ama pat pat gecmeye basladı kasis vs den.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amortisör için çok erken değil mi? 10 sene olsun bi Olabilir yahu bende 5 sene sonra değiştirmiştim 😊 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Olabilir yahu bende 5 sene sonra değiştirmiştim 😊 o paraya pasat alınırdı 😁 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Sani Gerşon yazdı: Frenlerin servis modu araç tarafından yönetilemiyor mu? Benim jeep'te mesela otomatik fren özelliği kapatılıyor, böylelikle balata değişimi yapılabiliyor. VW de tam geri gitmiyor galiba. Yeni balatayi takinca diske gecmiyor. Vagcom da vardir insallah benim de disk balata degistirmem gerekiyor. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2022 Amortisörler 87k da Değişti.. sachs kullandık.. sanki hafiften sertlesti gibi.. Yanılıyor olabilirmiyim 🤔 5 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 27 Temmuz 2022 Paylaş 27 Temmuz 2022 Kesenize bereket. İyi gunlerde eskitin... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2022 Tevfik Işık yazdı: Kesenize bereket. İyi gunlerde eskitin... Cok tesekkur ederim.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz 2022 Paylaş 28 Temmuz 2022 Yanılıyor olamazsın. Çünkü sert eskisi daha iyiydi fikri geçmedi deme 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts