Alpay Sumer 1 Ocak 2022 Yazar Paylaş 1 Ocak 2022 Mert Yeldan yazdı: bende insanlık var ondan heralde 😂😂 kahkaha attim 😂 Allahta seni güldürsün😂 Dogru, ben insan gibi kullanmiyorum 👍 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Yavaş sürmediğim için çıkıyor bence. Bende 100-110 ile gitsem çıkmaz 😂 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Nasıl çalıştığını henüz çözemedim. Bazen uzun yola çıkınca 15 dk sonra bazen atıyorum 6 saat sonra veriyor.Açıklamasında yanlis hatırlamıyor isem göz hareketlerinden dolayı uyarı veriyor idi. Goz kapağının agirlasmasi, göz bebeğinin hareketleri vb. Demek ki bunu takip eden bir sensor var göstergede. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ocak 2022 Yazar Paylaş 1 Ocak 2022 Mert Yeldan yazdı: Yavaş sürmediğim için çıkıyor bence. Bende 100-110 ile gitsem çıkmaz 😂 Bende insani kullanmıyorum. sis vardı cok dikkatliydim ondan oldu 😂 Barış AÇIL yazdı: Nasıl çalıştığını henüz çözemedim. Bazen uzun yola çıkınca 15 dk sonra bazen atıyorum 6 saat sonra veriyor. Açıklamasında yanlis hatırlamıyor isem göz hareketlerinden dolayı uyarı veriyor idi. Goz kapağının agirlasmasi, göz bebeğinin hareketleri vb. Demek ki bunu takip eden bir sensor var göstergede. Uyumayı bile denedim. Olmuyor.. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Uyumayı bile denedim. Olmuyor..Bende denedim kanmiyor. Herhalde biraz uzun süreli takibi var, belki direksiyonu tutma direncinizi bile olcuyordur. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Nasıl çalıştığını henüz çözemedim. Bazen uzun yola çıkınca 15 dk sonra bazen atıyorum 6 saat sonra veriyorFocus'ta hız düzensiz olur sağa sola şeritleri taşarsan frene kontrolsüz basarsan veriyor uyarıyı.Uzun yola çıkmaya gerek yok evden çıktın uzun yol modu için koltukta rahat oturma pozisyonuna geçtin kendini ayarlamaya çalışıyorsun araç sağ sol yapıyor direksiyonu tam tutmuyorsun işte tam o arada sürücü yorgun diye kahve daveti geliyor [emoji477] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Kahve fiyatlarından haberi yok tabi [emoji4] Starbaks a falan giderse olacağı bu tabi [emoji4] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Starbaks a falan giderse olacağı bu tabi Gelsin ben ona japon moka potu yapacam 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Alpay Sumer yazdı: Uyumayı bile denedim. Olmuyor. Bozuk bu araba sat. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ocak 2022 Yazar Paylaş 1 Ocak 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bozuk bu araba sat. Tam düsünürken fincan cıktı, yırttı 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ocak 2022 Yazar Paylaş 1 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Bozuk arabalarınız degerinde alınır. Bak bak hareketlere bak 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak 2022 Paylaş 1 Ocak 2022 Hareketli arabalarınız değerinde alınır [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Bugun garip garip islerle ugrastık durduk.. Sol dikiz ayna düsmüş eşim kırılmadan yakalamış 😎 Aksam hallederim derken.. Ta ta ta... bu sefer pullu değil 😂 Yanak kısma yakın diye yama yapıldı.. İçten Vida varla yok arasıydı.. Hazır cıkmısken depo da fullendi.. sadece maavi kızdırdı bugün 😂😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Kızdıran mavileriniz değerinde mavilerle takas edilir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Mert Yeldan yazdı: Geçmiş olsun eyvallah.. Sende takipte ol bence..👍 Metin Akbal yazdı: Kızdıran mavileriniz değerinde mavilerle takas edilir. Lastik takası var mi 😒 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Kızdıran mavileriniz değerinde mavilerle takas edilir. Yav ayna düşmesi iyidir derler, nazar çıkar derler. Hemen bi burun kıvırmalar bişeler kırılsaydı keşke diyecem daha kötü olacak şindi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Lastik takası var mi [emoji19]Fakir jantı kullanmıyorum ki ben [emoji3] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Fakir jantı kullanmıyorum ki ben He dogru bos paket araca sport jant kullanıyodun sen 🤗 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yav ayna düşmesi iyidir derler, nazar çıkar derler. Hemen bi burun kıvırmalar bişeler kırılsaydı keşke diyecem daha kötü olacak şindi Hep nazar 🧿 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 İçine binene kadar Sport donanım+Cosmo yahu [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: İçine binene kadar Sport donanım+Cosmo yahu icine binince bal kabağına mı dönüyor? 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Alpay Sumer yazdı: icine binince bal kabağına mı dönüyor? 😂 Saat 12 yi bekliyor 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Şuna bak ya hangi markaydı sadece mavi aynayı bile düzgün yapıştıramamışlar birde pahalı pahalı araba satıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts