Tansu Kalafatoğlu 14 Kasım 2021 Paylaş 14 Kasım 2021 Demirem ula. Sonra kayışla falan kovalıyorsunuz 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Kasım 2021 Paylaş 14 Kasım 2021 Ah yavrum. Nasıl rahat değiştiler mi al… 🙈🙈 ben yatıyorum, kayış çıkmadan 😁 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Kasım 2021 Yazar Paylaş 27 Kasım 2021 epeydir aklımdaydı koltukları yıkama.. Makina braz sorunluydu halledince aksam olacağını bile bile giristim.. Kiminiz ver bir detaya halletsinler diyebilir ama kendim yapınca keyif alıyorum.. Epey bir yorucu oldu ama yaptım.. aliecek giristik temizlik isini bizden cok cok iyi biliyorlar vesselam... Temiz oldu epey.. Öncesi Sonrası yapamadım hem ıslak.. Hem karanlık oldu.. 7 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Maşallah abi sıcak mı havalar orada burada olsa kurumaz 1 hafta 😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Arif Aykın yazdı: Maşallah abi sıcak mı havalar orada burada olsa kurumaz 1 hafta 😂 Genişlet Klima + sıcak fan ile yarım saatte kurur. Alternatör aküyü tam besleyemez bu durumda ama yapacak bir şey yok artık. Küçük müçük idare edecek 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Kasım 2021 Yazar Paylaş 27 Kasım 2021 Makinayla kuruttum biraz , cok az nemli kaldı.. Gerisi tansunun dediği gibi Oldu, olacak.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım 2021 Paylaş 28 Kasım 2021 Bakılık mı artık satılık mı diye sormuyorum sende yenisini alamiyorsun [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Kasım 2021 Yazar Paylaş 28 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Bakılık mı artık satılık mı diye sormuyorum sende yenisini alamiyorsun Genişlet Suan bakılık.. 😒 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Maske tamamdı, Galoş ve bone kısmınıda halledelim dedik.. 😂 Araca eklenince fotoları da güncelleriz.. Güncelleyelim. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Aralık 2021 Yazar Paylaş 3 Aralık 2021 İki bakım arası bidaha polen değişiyorum.. Cocuğu toz vs cok etkiliyor diye.. Çıkanı görünce 2 kez mi değissem diye düsündüm.. Emniyet Kemerleri ve kapı fitilleri spreyle temizlendi.. Wu.. marka kullandım yine.. Kapı fitillerinin üst taraftaki kadife kısımlar diş fırcasıyla temizlendi.. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Emniyet Kemerleri ve kapı fitilleri spreyle temizlendi.. Wu.. marka kullandım yine.. Kapı fitillerinin üst taraftaki kadife kısımlar diş fırcasıyla temizlendi.. Wunder mi? Reklam olmaz yazsana yahu [emoji3] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Wunder mi? Reklam olmaz yazsana yahu Genişlet ben kapı fitilinden bahsederken wu.. demisim.. Filtrede oyle bir yorum yoh teyzemin oğlu 😄 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: ben kapı fitilinden bahsederken wu.. demisim.. Filtrede oyle bir yorum yoh teyzemin oğlu [emoji1]İşte anlamadım ben wunder mi wuruguay mı [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: İşte anlamadım ben wunder mi wuruguay mı Genişlet Würütüh 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Würütüh [emoji23]Kibritin var mı Dayıoglu. Dur bunu Tansuya soralım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: Würütüh Genişlet Kibritin var mı Dayıoglu. Dur bunu Tansuya soralım. Genişlet dur ona direksiyonun alt kısmı çıtırdıyormu diye soralım 😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Hibrite özenip bakımları seyrek yapmayın arkadaşlar. Anlıyorum sizi ama olmaz yani 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hibrite özenip bakımları seyrek yapmayın arkadaşlar. Anlıyorum sizi ama olmaz yani Genişlet Ah metin hoca ah.. Sen Anlat adama simdi 😂 Oyle bi yazıyosun ki adam yanlıs anlıyor 😄 Ben iki bakım arası bi daha polen degisiyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Ah metin hoca ah.. Sen Anlat adama simdi [emoji23] Oyle bi yazıyosun ki adam yanlıs anlıyor [emoji1] Ben iki bakım arası bi daha polen degisiyorum.. Adam matematik sorularını çözmüş mühendis olmuş. Türkçe sorularıni da cozseydi hem mühendis hem okuduğunu anlamış olacaktı [emoji3]Bu arada kiprite ozenmeyin diyor biz go kartta bile pancar motoru tercih ediyoruz [emoji3] 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Adam matematik sorularını çözmüş mühendis olmuş. Türkçe sorularıni da cozseydi hem mühendis hem okuduğunu anlamış olacaktı Bu arada kiprite ozenmeyin diyor biz go kartta bile pancar motoru tercih ediyoruz Genişlet heç.. 😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Şimdi ben var teknolojik araba kullanmak, gelecek, hep yabancı kaynaklar okumak. Polen ne demek. Air cabin filter desen anlamak. Siz almanya’yı kıskanıyor? 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şimdi ben var teknolojik araba kullanmak, gelecek, hep yabancı kaynaklar okumak. Polen ne demek. Air cabin filter desen anlamak. Siz almanya’yı kıskanıyor? 😂 Genişlet Atmosferik ve Teknolocik cok uyumlu geldi bana 😄 cabin Air filter sende de var.. Ufak minnak bisey 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Atmosferik ve Teknolocik cok uyumlu geldi bana 😄 cabin Air filter sende de var.. Ufak minnak bisey 😂 Genişlet 1885: Yüksek basınçlı havayı silindire göndermek 1925: egzoz gazı ile turboşarj icadı var var, o var bende. ama klima da elektrikli. Kibar nazik centilmen 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şimdi ben var teknolojik araba kullanmak, gelecek, hep yabancı kaynaklar okumak. Polen ne demek. Air cabin filter desen anlamak. Siz almanya’yı kıskanıyor? [emoji23]Tefal Actifry, Fakir Hausgeräte, Wir Lieben Autos, Motion Emotion, Life in Automobiles (yaşanacak otomobiller anlayın), Wunderbar vs vs. Al sana yabancı kaynak [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts