Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Glikoz mu dediniz Yakarsa dünyayı LPG liler yakar Tabancayı çıkarırken çıkan pısssttt sesi 😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tabancayı çıkarırken çıkan pısssttt sesi 😁 Kamyonda da otobüste de var biz bişey diyoz mu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Kamyonda da otobüste de var biz bişey diyoz mu Her dolumda, yarım saat ateşte kalmış düdüklü tencereye yaklaşmak gibi bir his yaşatıyor. İnsanın uzun yolda uykusu açılıyor o adrenalinle 😁😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Her dolumda, yarım saat ateşte kalmış düdüklü tencereye yaklaşmak gibi bir his yaşatıyor. İnsanın uzun yolda uykusu açılıyor o adrenalinle [emoji16][emoji16]Aslını unutan bizden değildir [emoji12] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Aslını unutan bizden değildir Yılan yılan. Gücü yoktu ama direksiyona oturunca sanki 200hp’lik makine sürüyon hissi verirdi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yılan yılan. Gücü yoktu ama direksiyona oturunca sanki 200hp’lik makine sürüyon hissi verirdi Aynada görsen adam tırsar. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Kamyonda da otobüste de var biz bişey diyoz mu bizim amortisorlerde yapıyor o sesi.. pıs pıs...😎 Metin Akbal yazdı: Glikoz mu dediniz Yakarsa dünyayı LPG liler yakar Gaz kokusu ııyyy😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Çamura yatma. Tampon dedin tutmadı işte [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Çamura yatma. Tampon dedin tutmadı işte Camurluk değilmi 😬 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Camurluk değilmi [emoji51]Yok sunroof. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: Camurluk değilmi Yok sunroof. yok çamurluk değilmi yani 😬🤭 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Çamurluk açtırmak diye bir mevzu var ama ondan yapmadık. Sunroof açtırmak belki :P Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Eylül 2021 Yazar Paylaş 24 Eylül 2021 Fikrim geldi.. Aksilik, yağmur çamur olmaz ise yarın halı yıkama makinasıyla arabanın koltuklara dalacağım..Önler neyse de arka koltuk cocuktan dolayı kötü halde.. Bifor aftır yaparım.. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Eylül 2021 Yazar Paylaş 25 Eylül 2021 Emre Şimşek yazdı: Fazla ıslatmamaya çalış inşallah makina acizliğine ugramayız 🤗 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Eylül 2021 Paylaş 25 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: inşallah makina acizliğine ugramayız 🤗 Sonuç nasıl? Benim de yapmam lazım koltuk temizliği. Elimi vurdukça toz kalkıyor:( 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Eylül 2021 Yazar Paylaş 25 Eylül 2021 Emre Şimşek yazdı: Sonuç nasıl? Benim de yapmam lazım koltuk temizliği. Elimi vurdukça toz kalkıyor:( Bir hevesle birazdan Baslarım diye düsünürken Misafirim geldi.. Bütün plan altüst.. İyi de oldu..Cocuklar Daha bi battırdılar.. Ertelendi. Baska bir haftasonuna.. (ama makina bende kaldı isim bitmeden vermeyeceğim ) 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Eylül 2021 Yazar Paylaş 25 Eylül 2021 Emre Şimşek yazdı: Sonuç nasıl? Benim de yapmam lazım koltuk temizliği. Elimi vurdukça toz kalkıyor:( Eklemeyi unuttum. O kadar kötü durumda değil.. Arada bezle sildiğim oluyor. Biraz su lekesi var.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 Su kısımlarda cok fazla ayakkabı lekesi oluyor.. Saft tüneli yüksekçe.. İnip binmede dert oluyor.. Plastidip yapmayı düsündüm ömrü cok olmayacak ama yine de faydalı olacak diye düsünüyorum.. @Metin Akbal @Oğuzkan Erışık Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Su kısımlarda cok fazla ayakkabı lekesi oluyor.. Saft tüneli yüksekçe.. İnip binmede dert oluyor.. Plastidip yapmayı düsündüm ömrü cok olmayacak ama yine de faydalı olacak diye düsünüyorum.. [mention=76937]Metin Akbal[/mention] [mention=86816]Oğuzkan Erışık[/mention] Benimle mezara gitmeyeceği için sorun yok. Km zaten 50k yı geçmiş. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: Su kısımlarda cok fazla ayakkabı lekesi oluyor.. Saft tüneli yüksekçe.. İnip binmede dert oluyor.. Plastidip yapmayı düsündüm ömrü cok olmayacak ama yine de faydalı olacak diye düsünüyorum.. [mention=76937]Metin Akbal[/mention] [mention=86816]Oğuzkan Erışık[/mention] Benimle mezara gitmeyeceği için sorun yok. Km zaten 50k yı geçmiş. Nası yani? Mezara gitmeyecek diye ayakkabılarımızın lekesi oraya mı sürülsün? 😄 Yok biz ayni dünyaların insanları degiliz.. Benimle diiılsın metin hocam 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Alpay Sumer yazdı: Nası yani? Mezara gitmeyecek diye ayakkabılarımızın lekesi oraya mı sürülsün? 😄 Yok biz ayni dünyaların insanları degiliz.. Benimle diiılsın metin hocam 😂 Şaft tüneli mi? Yav kaldı mı öyle şeyler hala 😁 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şaft tüneli mi? Yav kaldı mı öyle şeyler hala 😁 Tam bir ceryancı cevabı 😂 Kolcakta Yükseklik ayarı yok sizde ondan cook seapmayayım 😂 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Alpay Sumer yazdı: Su kısımlarda cok fazla ayakkabı lekesi oluyor.. Saft tüneli yüksekçe.. İnip binmede dert oluyor.. Plastidip yapmayı düsündüm ömrü cok olmayacak ama yine de faydalı olacak diye düsünüyorum.. @Metin Akbal @Oğuzkan Erışık Şöfer dahil max. istiap haddi 4 kişi, o zaman kirlenmiyor.😀 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Yakarsa dünyayı LPG liler yakar Kim demiş 🙄 Osman Ünal yazdı: Şöfer dahil max. istiap haddi 4 kişi, o zaman kirlenmiyor.😀 Cocuk var.. Eli ayağı durmuyorki.. Koltuklarda yelek + organizer var.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts