Metin Akbal 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Süper. Kafa rahat kullanırsın artikin. Tabi fatura ne oldu o ayrı bir günün sorusu sanırım [emoji3]Bir VW ci yetkiliye gidiyorsa ona fatura sorulmaz [emoji16] Yok yahu [emoji1] Benim marka vs takıntım yoktur.. Bakma arada metin hocaya espri olsun diye fosfagın övgüleri yazıyorum. Marka takıntısı olmadığınız VW leriniz hurda fiyata alınır.O kadar marka takıntısı olmamış ki 3008 5008 falan demiyor da Tiguan diyor arkadaş. Bir insan yeterki VW koltuğuna oturmasın [emoji16]İyi ki MK4 veya B5.5 e falan binmedin yoksa araba beğenmezsin emin ol. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Marka takıntısı olmadığınız VW leriniz hurda fiyata alınır.O kadar marka takıntısı olmamış ki 3008 5008 falan demiyor da Tiguan diyor arkadaş. Bir insan yeterki VW koltuğuna oturmasın [emoji16]İyi ki MK4 veya B5.5 e falan binmedin yoksa araba beğenmezsin emin ol.Valla doğru b5.5 passattan sonra hiç bir Wv kesmedi beni. Arabanın kralıydı b5.5 passat 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Yok yahu 😄 Benim marka vs takıntım yoktur.. Bakma arada metin hocaya espri olsun diye fosfagın övgüleri yazıyorum. Az yazıyorsu. Biraz daha güzel asistler bekliyoruz 29 Temmuz 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Bir VW ci yetkiliye gidiyorsa ona fatura sorulmaz Marka takıntısı olmadığınız VW leriniz hurda fiyata alınır. O kadar marka takıntısı olmamış ki 3008 5008 falan demiyor da Tiguan diyor arkadaş. Bir insan yeterki VW koltuğuna oturmasın İyi ki MK4 veya B5.5 e falan binmedin yoksa araba beğenmezsin emin ol. pug a dıstan bayılıyorum,🥰 ama o piyano tuşlar beni sarmıyor.. Tigu zor, hayal.. Yine binsek o da belkii anca 3008 e bineriz.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Az yazıyorsu. Biraz daha güzel asistler bekliyoruz Millet cekirdek alıp geliyo😂 Bak bak iki mod naaapıyo diyolaa😄 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Kendisi telefonda diyor Golf arabalardan beklentimi çok yükseltti diye [emoji16]Valla doğru b5.5 passattan sonra hiç bir Wv kesmedi beni. Arabanın kralıydı b5.5 passatArabanın araba olduğu zamanlarda Bora almıştım konsantre Mercedes derlerdi [emoji16] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Kendisi telefonda diyor Golf arabalardan beklentimi çok yükseltti diye Arabanın araba olduğu zamanlarda Bora almıştım konsantre Mercedes derlerdi bak bak sekillere bak 😄 Arabanın araba olduğu zamanlar.. Sanırım Sene 68 ler falan 😂 Telefonda sana sevgi sözleri de sarfettim onlarıda yaz bari 😂 Gqribanın yüzü gülürmü? İste görüp görebildiğimiz araba o olunca en lüks araba sanayruk 😬 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Valla yalan yok ben Golf'ten sonra focus vs tad alamıyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 bak bak sekillere bak [emoji1] Arabanın araba olduğu zamanlar.. Sanırım Sene 68 ler falan [emoji23] Telefonda sana sevgi sözleri de sarfettim onlarıda yaz bari [emoji23] Gqribanın yüzü gülürmü? İste görüp görebildiğimiz araba o olunca en lüks araba sanayruk [emoji51]Onlar özel onları paylaşmam [emoji23] Araba kalitesinin nirvana olduğu zamanlar diyelim [emoji16] Hangisine binsen kalite akıyordu şimdi öyle mi binlerce dansöz var [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2021 Hakkını yemek olmaz.. Güzel araba. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Valla yalan yok ben Golf'ten sonra focus vs tad alamıyorum.Tutturmuşlar bi geyik testi. Arabadan tad alamadiktan sonra napalim [emoji16] Adamlar reklamı yapmış kola deyince akla hemen gelen marka belli. Araba denince de ilk akla gelende belli. Focus Golf le kıyaslanıyor ama I30 'la 308 'le Astra ile kiyaslanmiyor degil mi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Tutturmuşlar bi geyik testi. Arabadan tad alamadiktan sonra napalim Adamlar reklamı yapmış kola deyince akla hemen gelen marka belli. Araba denince de ilk akla gelende belli. Focus Golf le kıyaslanıyor ama I30 'la 308 'le Astra ile kiyaslanmiyor degil mi valla ben dünden sonra daha bi keyif alır oldum. Kac yerde yazmıstım. freni sevmiyorum diye.. meğer öyle değilmiş kazın ayağı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: I30 'la 308 'le Astra konu arabamı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: valla ben dünden sonra daha bi keyif alır oldum. Kac yerde yazmıstım. freni sevmiyorum diye.. meğer öyle değilmiş kazın ayağı. Benimde diskin biri titreme yaptırıyor değişmem lazım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2021 Mert Yeldan yazdı: Benimde diskin biri titreme yaptırıyor değişmem lazım Uykuları haram edip hemen hallet bence.. Keyifsiz olur tat vermez😎 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: Uykuları haram edip hemen hallet bence.. Keyifsiz olur tat vermez😎 Bakalım kışa doğru. Azcuk idare edeyim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 konu arabamı [emoji3] Yok, bu bahsettiklerim diğerleri olanlar [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2021 İçi rahat olsun markasız paylaşım 😒 Tok kapı sesi öncesi 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: İçi rahat olsun markasız paylaşım 😒 Tok kapı sesi öncesi 😂 Ekranda bile kapı içleri dolu, tok tok böyle 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ekranda bile kapı içleri dolu, tok tok böyle Beni sizler var ettiniz 😂 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Kapılar ve içleri iyi de bunun kmsi yüksek sanki 😎 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2021 Koray Demir yazdı: Kapılar ve içleri iyi de bunun kmsi yüksek sanki 😎 Bari sen yapma koray bey 😂 kaşıntım durmuyor ama pyiasa malum.. Kıpırdayamıyorum bile 😬 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Sesi açalım lütfen https://www.instagram.com/reel/CRMMRNUJw7h/?utm_medium=copy_link 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sesi açalım lütfen https://www.instagram.com/reel/CRMMRNUJw7h/?utm_medium=copy_link Acmasak 😂 Eko yaptı da 🤭 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Alpay Sumer yazdı: Bu olmamış, logo yok 😀 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts