Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Yerine ne geleceğine bakmak lazım, pazar olsun Büyük bisey olacak. Hep hb ile devam ettik.. bakalım nasip.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: Çöp olmuştur o. 🤣🤣 evet sana gelmez abi 😎 Yerler falan hep paspas dolu, Koltuk arkaları kat kat koruma minderleri, alcantara kumasa degil dokunmak görmek mümkün degil.. ııyyy Yok abi bosver sen 😂 sana Baska bisey bakalım 😉 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: Büyük bisey olacak. Hep hb ile devam ettik.. bakalım nasip.. Egea ile takas? Olmazsa @Oğuzkan Erışık 350 teklif eder Söylemeden edemeyeceğim, ben golften sonra egea ile mutlu hissetmedim ki ben 20 yıl yeniledim aracı. Kenarda not olarak bulunsun 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: Büyük bisey olacak. Hep hb ile devam ettik.. bakalım nasip.. Octavia E-tec alınmalı bence. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Egea ile takas? Olmazsa @Oğuzkan Erışık 350 teklif eder Söylemeden edemeyeceğim, ben golften sonra egea ile mutlu hissetmedim ki ben 20 yıl yeniledim aracı. Kenarda not olarak bulunsun Yok yine vag suv biseyler olacak.. alman olmalı elim ayagim durmuyor.. patlamayak biyerde 😕 Koray Demir yazdı: Octavia E-tec alınmalı bence. Olabilir secenekler dahilinde..Yesili de cok hos.. Ama suv agir basıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: GLB ? mersoda tek secenek b180 proagresssive 🔥 Digerleri rüya mode on 🤭 Murat Ersel Çevik yazdı: Dacia Al. Arabam Dacia Abi model yükseltmek isterken bana golfu sattirip dacia almami gerektiren tek bir sey söylermisin 😄 Yada vazgectim inanırım falan 😂 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Abi model yükseltmek isterken bana golfu sattirip dacia almami gerektiren tek bir sey söylermisin 😄 Yüksek model golf? Golften sonra duster mutsuz eder. Arazide iyi diyorlar tabi, o aynı konu. Ama konfor, yalıtım falan nasıl olur yorumsuz... 4 Kasım 2023 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Yüksek model golf? Golften sonra duster mutsuz eder. Arazide iyi diyorlar tabi, o aynı konu. Ama konfor, yalıtım falan nasıl olur yorumsuz... Golf satip golf almayacagim.. 8 in malzemeyi sevmedim.. Donanim olarakta cok cezbetmedi acikcası.. Niyet Tigu, ateca, troc.. Ha denk gelmez ise kamiq, karoq, kodiak.. Kafa yanmıs anıma denk gelirse merso b180 proagressive + , octavia, süpörb.. Sampiyonlar ligi gibi oldu listeye bak be.. 🚬 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: mersoda tek secenek b180 proagresssive 🔥 Digerleri rüya mode on 🤭 Abi model yükseltmek isterken bana golfu sattirip dacia almami gerektiren tek bir sey söylermisin 😄 Yada vazgectim inanırım falan 😂 Düşük kilometre. Boyasız. Tam senlik. 🤣🤣🤣🤣 Alpay Sumer yazdı: Golf satip golf almayacagim.. 8 in malzemeyi sevmedim.. Donanim olarakta cok cezbetmedi acikcası.. Niyet Tigu, ateca, troc.. Ha denk gelmez ise kamiq, karoq, kodiak.. Kafa yanmıs anıma denk gelirse merso b180 proagressive + , octavia, süpörb.. Sampiyonlar ligi gibi oldu listeye bak be.. 🚬 Bu karmaşada Dacia alırsın sen. 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: Golf satip golf almayacagim.. 8 in malzemeyi sevmedim.. Donanim olarakta cok cezbetmedi acikcası.. Niyet Tigu, ateca, troc.. Ha denk gelmez ise kamiq, karoq, kodiak.. Kafa yanmıs anıma denk gelirse merso b180 proagressive + , octavia, süpörb.. Sampiyonlar ligi gibi oldu listeye bak be.. 🚬 kelimelerinin arasında aradım durdum. Bil bakalım ne 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: Digerleri rüya mode on 1milyn ucuza aynı tekniği kullanılanı alrırdım oz aman Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: 1milyn ucuza aynı tekniği kullanılanı alrırdım oz aman for example abi? Tansu Kalafatoğlu yazdı: kelimelerinin arasında aradım durdum. Bil bakalım ne 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: Düşük kilometre. Boyasız. Tam senlik. 🤣🤣🤣🤣 Bu karmaşada Dacia alırsın sen. 🤣🤣🤣🤣🤣 Ya Allah düsürmesin büyük konusmayayım ihtiyac vs bisey olsa alırım hic te gocunmam.. ama suan cok şükür keyfi degisim, model yükseltme yapmak istiyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: for example abi? glb 1.3 motoru diferansiyeli kim kullanıyor ise 4x4 sistemleri kimde aynı ise daçya da bile var yani Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Kışlık papuc degisim zamanı geldi.. Petlans sonrasi bayagı pofuduk olduk 😉 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: Kışlık papuc degisim zamanı geldi.. Petlans sonrasi bayagı pofuduk olduk 😉 Ne taktın abi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: Kışlık papuc degisim zamanı geldi.. Petlans sonrasi bayagı pofuduk olduk 😉 Pertlas 😅 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: degisim lastikler iyi ki vw logolu değil 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Kasım 2023 Yazar Paylaş 20 Kasım 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ne taktın abi? conti 860 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Uzun yol, gece karanlıkta şaka yaptı.. ama güldürmedi 😄 Daha sonra dönerken şakasına devam etti 😏 aracı aldıgım hafta yenilemistim.. Gece kullanımı cok fazla oldu.. Hakkını verdi yani.. ge+150 idi.. Yenisi icin Cok memnun kalınan, bol aydınlatmalı, beleşe yakın h7 fikri olan varmı? 😂 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Alpay Sumer yazdı: Uzun yol, gece karanlıkta şaka yaptı.. ama güldürmedi 😄 Daha sonra dönerken şakasına devam etti 😏 aracı aldıgım hafta yenilemistim.. Gece kullanımı cok fazla oldu.. Hakkını verdi yani.. ge+150 idi.. Yenisi icin Cok memnun kalınan, bol aydınlatmalı, beleşe yakın h7 fikri olan varmı? 😂 Osram standart bakabilirsin abi. Farın başarılıysa bu ampül cillop gibi aydınlatıyor bence. Benim arabadan eskimiştir diye söküp pilips taktım. Keşke takmasaydım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Yol üstû taktım zaten.. fotoda görünüyor. ama tat alamadım acıkcası.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts