Selçuk Bakış 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun teşekkür ederim abi Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. teşekkürler Selçuk 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Aslan parçası için toplu iğne batması gibi olacak. Dert etme. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Aslan parçası için toplu iğne batması gibi olacak. Dert etme. Geçmiş olsun inşallah abi ama bu sefer bir öncekinden farklı olarak sadece burundan girip kazıma yapmayacaklar, diş etinin üstünden giriş yaparak polibi kemikten kazıyacaklar. hayırlısı bakalım bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Adasima şimdiden geçmiş olsun aslan parçası o 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Fatih Keskin yazdı: Adasima şimdiden geçmiş olsun aslan parçası o Eyvallah adaş amcası Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 ALLAH’ın izniyle şifasını bulacaktır. Çocuklar dirençlidir çabuk atlatır inşallah.Geçmiş olsun. Selamünaleyküm 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Allahım şifa versin bu küçük kardeşimize 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Cok gecmis olsun.. Dualarımız da sevgilerimiz de onunla.. En icten dileklerimle sağlık ve sifa diliyorum kücük Adam' a.. 🥰 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Erdem Doğan yazdı: Geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.. Amin inşallah Serhat Işık yazdı: ALLAH’ın izniyle şifasını bulacaktır. Çocuklar dirençlidir çabuk atlatır inşallah.Geçmiş olsun. Selamünaleyküm Aleykümselam inşallah Emre Şimşek yazdı: Allahım şifa versin bu küçük kardeşimize Amin Alpay Sumer yazdı: Cok gecmis olsun.. Dualarımız da sevgilerimiz de onunla.. En icten dileklerimle sağlık ve sifa diliyorum kücük Adam' a.. 🥰 Allah razı olsun Osman Ünal yazdı: Geçmiş olsun. Çok teşekkür ederiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Çok geçmiş olsun abi Saol Köksal 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Çok çok geçmiş olsun. Çocuklarda bu tip durumlar maalesef tekrar edebiliyor. Ancak Fatih in bunu ilk ameliyattan daha iyi bir şekilde geçireceğine inanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Çok çok geçmiş olsun. Çocuklarda bu tip durumlar maalesef tekrar edebiliyor. Ancak Fatih in bunu ilk ameliyattan daha iyi bir şekilde geçireceğine inanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hacı allah razı olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Ersin Gökdemir yazdı: Geçmiş olsun. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Cihat Küçükay yazdı: Geçmiş olsun hocam.. teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 çok geçmiş olsun mehmet abi net olarak çözülecek inşallah busefer Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: çok geçmiş olsun mehmet abi net olarak çözülecek inşallah busefer İnşallah Ali temennimiz o yönde Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 çok geçmiş olsun allahım tez zamanda acil şifalar versin birincisi kadar zorlanmayacaktır diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül 2021 Yazar Paylaş 23 Eylül 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun. çok teşekkür ederim Arif Aykın yazdı: çok geçmiş olsun allahım tez zamanda acil şifalar versin birincisi kadar zorlanmayacaktır diye tahmin ediyorum. bu seferki ameliyat biraz daha zor olacak galiba. tümünü kazımak için büyük ihtimalle diş etinin dibinden giriş yapılacak daha önceki burun deliğinden girilerek yapılmıştı kesik yoktu. bunda kesik ve dikiş olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts