Harun Kocaçalışkan 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Hemen sök at ciddiyim. İnsanı 70ma öldürmeye yetiyor.. 300ma ile 50 hane korunuyor. Söküp 30 luk takayım o zaman geri bakalım. Mustafa Arıkan yazdı: 30mA canlı koruması için, 300mA olan yangın koruması içindir. Yapılan en büyük hatalardan bir de budur. Sorunu çözmek yerine üstünü örtmek. Sorunu tespit edemedim ama buzdolabından şüpheliyim. Kompresörünü değiştirdik geçen hafta belki artık atmaz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 50 ma’de anlaşalım. Öldürmez ama süründürür mü? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Sorunu tespit edemedim ama buzdolabından şüpheliyim. Kompresörünü değiştirdik geçen hafta belki artık atmaz. Tatilden döndüğümde sigorta atmış, buzdolabı leş olmuştu. @Servet Aydın da bahsettiği gibi kontrol kalemi ve ölçü aleti ile buzdolabının gövdesinde 8~10 v tespit ettim ama yerini bir türlü bulamadım. Servis geldi durumu anlattım abi yeni buzdolabı alacaksın dediler. Motordan, köpüğün içinden buzluğa giden kabloda kaçak varmış ve çıkartılamadığı için değişmiyormuş. Tesisatınızda Ve diğer elekrikli araçlarınızda arıza yoksa size yeni buzdolabı yolu görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 29 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2020 Önceki oturduğum evde daha bir senesi dolmamış dolabı attım..Aynen bu şekilde sigorta atmış.Buzlukta da bir parça et varmış maalesef..Kokusunu gideremedik dolabın.. Ha bu arada karşı komşuda da 10 gündür aynı sorunlar olduğunu öğrendim.. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Kaçak akım 300 çok fazla hocam. Maalesef yeni olmayan bir çok evde eski sistem sadece fırın ve buzdolabı üzerinden yapılan tesisatın ve sigorta sisteminin acısını şimdilerde çekiyoruz. Ev tadilatı yaparken sigortadan yeni tesisat çekerek yeni konan beyaz eşyaları oralara bağlamak gerekir.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 300 ü söktüm 30 taktım geri. 300 zaten aşağıdaki apartman elektrik panosunda varmış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts