İçeriğe Yönlendir

Aynı birim para...

Hayrettin Bahadır

Recommended Posts

Hayrettin Bahadır

Aynı birim parayla ülkemizde ve başka ülkede alınabilen araçların karşılaştırması...

1. 65 bin bandı için bir karşılaştırma

cayUjs.jpg

2. Öne çıkan farklılık araç yaşlarında görülüyor

X495bh.jpg

3. Diğer fark ise modellerin yüksekliği

oLuydv.jpg

4. Elbette konfor ve araç doluluğu da değişkenler arasına giren etmenler..

sitSHw.jpg

5.

AA2T6r.jpg

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Burdaki fiyatlar yeniden güncellenmeli... o fiyatlara o arabalar kalmadı artık.

• Beğen 4
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-beyaz-186-bg-kompressor-avangarte-724016033/detay

Şu arabanın aynısını kuzenim 1100 Euro'ya aldı bir ay önce. Kendisi Hollanda'da yaşıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-115-bin-km-1.4-corsa-tam-otomatik-824646570/detay

Ondan önce de 350 Euro'ya bunu almış sonra satmadan çöpe atmış. İnanılmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

gittikçe fakirleşiyoruz demek bu sanki... 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır
Eyüp Çetin yazdı:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-beyaz-186-bg-kompressor-avangarte-724016033/detay

Şu arabanın aynısını kuzenim 1100 Euro'ya aldı bir ay önce. Kendisi Hollanda'da yaşıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-115-bin-km-1.4-corsa-tam-otomatik-824646570/detay

Ondan önce de 350 Euro'ya bunu almış sonra satmadan çöpe atmış. İnanılmaz.

Bizde de bundan var yaklaşık 6 aydır satılık 200€  istiyoruz arayan soran yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mostar%2Cdan-ford-mondeo-2.0-ghia-otomatik-vts-lpg-kisa-vade-olur-763315082/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Tayfun Yaman yazdı:

Bizde de bundan var yaklaşık 6 aydır satılık 200€  istiyoruz arayan soran yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mostar%2Cdan-ford-mondeo-2.0-ghia-otomatik-vts-lpg-kisa-vade-olur-763315082/detay

Çöpe atın gitsin. 😊

Ali Cihangiroğlu yazdı:

gittikçe fakirleşiyoruz demek bu sanki... 

Evet fakirleştiğimiz doğru ama araç fiyatından bu sonuç çıkmaz bence. 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır
Eyüp Çetin yazdı:

Çöpe atın gitsin. 😊

Para istiyorlar.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

şu hükümetin bir türlü çözemediği sorundur bu dolar euro karşısında paramızın güçsüzleşmesi mağlesef keşke 1 e 1 olsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Eyüp Çetin yazdı:

Çöpe atın gitsin. 😊

içinde et çocuk bezi ve deterjan olmayan 3 torba migros alışverişinden çıkarmı o sonuç? 372 tl tuttuda...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Dogan Arsiray yazdı:

içinde et çocuk bezi ve deterjan olmayan 3 torba migros alışverişinden çıkarmı o sonuç? 372 tl tuttuda...

Buradan da çıkmaz çünkü fakirleştiğini düşünen Migros'tan almaz. 😊

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Eyüp Çetin yazdı:

Çöpe atın gitsin. 😊

zaten sadece araç fiyatları için dememiştim aslında....  hem nereden çıkar fakirleştiğimiz de bakayım....

Dogan Arsiray yazdı:

yok oradandan çıkmaz fakirleştiğimiz :)

Yorum bağlantısı
Samet YILMAZ
(düzenlendi)

Ben suanki aracimi 29bin euroya aldim. 35bin euroya G30 2017 520D sattim , gittim daha ucuza 2017 Dodge Challenger aldim. Bence guzel bir bicimde organize olarak ulkedeki fais fiyatlara dikkat cekilebilir. 10 sene evvel 1 kamyon komuru bir paket sigaraya indiren romenler bugun bu arabalara biniyorlar.

ysy3Vs.png
ysylUt.png

37.500 euroya 2016 modelini aliyorsun scat pack (yillik vergisi 1200 euro RO)
765bin TL ye (101bin euro) 2011 aliyorsun ve sadece facelift paket.  (yillik vergisi 17bin tl TR)

tarihinde Samet YILMAZ tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aynı birim para yanıltıcı olabilir. Kaç asgari maaşla alabiliyorsunuz, daha doğru bir sonuç olur. Zira bir alım gücü var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Bre gafiller bre utanmazlar bu halinize niye şükretmezsiniz... 1 dolar veriyosun karsilinda 7 TL veriyolar siz daha ne istiyorsunuz anlamiyorum ki... Şuan sıfır dolar bile 2 - 3 TL ediyo nerdeyse... 

Yuzunuze gozunuze dursun... Ayıp Ayıp...

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ersen şahin
Dogan Arsiray yazdı:

Evet kardeşim aynen buradan çıkar 22 liraya aldığımız sıvı yağ 42 lira 3 liraya aldığımız Salça 10 lira herşey 100 de 100 artarken bizim maaşa gelen zam 100 de15 iyice fakirleştik

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Şahsım adına son 3 yıldır fakirleştiğimizi iliklerime kadar hissediyorum. Hissetmeyen varsa bravo

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı
Ali Cihangiroğlu yazdı:

50 bin anca :)

Piyasası mi hocam? ben pek bilmiyorum netten baktım 🙂

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Onur Tunç Aldı yazdı:

Piyasası mi hocam? ben pek bilmiyorum netten baktım 🙂

yok canım, olması gerek fiyat olarak yazdım, bizde 2. el sıfır gibi değerlidir, hatta bazen daha değerli, o yüzden direk yarısı fiyat yazdım, olması gereken bu çünki... sizin oralarda 2. el ile sıfır arasındaki fark bizde yok anlayacağın, bizde 2. el diyince fiyatlar uçuyor, bizde değerli yani, sebeb ise 0 aracın çok pahalı olması, bizde 2. elde fiyat sıfır araçalara göre artar azalır, sizde 2. direk azalır isterse sıfırı deli pahalı olsun, bu farkı anlatmak amaçlı 50 dedim, yoksa adama desen 50 vereyim söverler bizde :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yok canım, olması gerek fiyat olarak yazdım, bizde 2. el sıfır gibi değerlidir, hatta bazen daha değerli, o yüzden direk yarısı fiyat yazdım, olması gereken bu çünki... sizin oralarda 2. el ile sıfır arasındaki fark bizde yok anlayacağın, bizde 2. el diyince fiyatlar uçuyor, bizde değerli yani, sebeb ise 0 aracın çok pahalı olması, bizde 2. elde fiyat sıfır araçalara göre artar azalır, sizde 2. direk azalır isterse sıfırı deli pahalı olsun, bu farkı anlatmak amaçlı 50 dedim, yoksa adama desen 50 vereyim söverler bizde :) 

60 bin veririm nakit .P

Eyüp Çetin yazdı:

Buradan da çıkmaz çünkü fakirleştiğini düşünen Migros'tan almaz. 😊

geçen gittim gross markete migros ile aynı paraydı. tesadüfen firmanın sahibi oradaydı neden fiyatlar böyle deyince bize gelişi böyle dedi. yersen... migros zannedildiği kadar pahalı değil artık. eskiden öyleydi şimdi kesinlikle aynı ve hatta daha ucuz pek çok üründe. a101 de bile harca harca bitiyor oradan belli artışlar.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı
Ali Cihangiroğlu yazdı:

evet hocam haklısınız. burda dediğiniz gibi sıfır 2. ele düştüğü an istersen bin kilometrede olsun direk nerdeyse 10 bin euro aşağısına düşüyor fiyatı. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Onur Tunç Aldı yazdı:

evet hocam haklısınız. burda dediğiniz gibi sıfır 2. ele düştüğü an istersen bin kilometrede olsun direk nerdeyse 10 bin euro aşağısına düşüyor fiyatı. 

işte bu dediğin bizde yok, bizde sıfır alıp garaja koyuyorsun sonra sıfırdan daha pahalı veriyorsun, neymiş beklemek istimiyorsan 0 ın gelmesini aha sana araba, resmen karaborsaya düştü şu sıralar, normaldede zaten haddinden fazla pahalı, bize sizdeki stil lazım....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...