Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2021 Yazar Paylaş 24 Ekim 2021 Sani Gerşon yazdı: Hayır tabii ki. En çok kazandıranlardan biri. Şu ana kadar en çok kazandıran portföydeki hisse %12 mi neydi. Altın ise %11'di. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Sani Gerşon yazdı: Şair burada ne demek istemiş? 2 saat önce çakılacak demiş lakin, uzun süre bu zaman dilimi, an itibarı ile füze gibi yukarıya gidiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2021 Yazar Paylaş 24 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: 2 saat önce çakılacak demiş lakin, uzun süre bu zaman dilimi, an itibarı ile füze gibi yukarıya gidiyor 😂 Dolar o çıkan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2021 Yazar Paylaş 24 Ekim 2021 Bu ülkenin gündemi kadar hızlı değişen bir şey daha görmedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ülkenin gündemi kadar hızlı değişen bir şey daha görmedim. gündem belli de, olaylar olaylar... değişik değişik Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Keşke ayçiçek yağına yatırsaydık.. yada demir profile Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 10 11 aylık mi yıllık kazanç mi, ne kadar küçük 😁 Parça parça 220 dolar attım kriptoya Haziran'dan bu yana, 445 dolar şuan. %100 yapmış 5 ayda (keşke yüklü girebilseydik imkân olsaydı da 🥲) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 10 11 aylık mi yıllık kazanç mi, ne kadar küçük 😁 Parça parça 220 dolar attım kriptoya Haziran'dan bu yana, 445 dolar şuan. %100 yapmış 5 ayda (keşke yüklü girebilseydik imkân olsaydı da 🥲) lakin ikisinin arasında bir fark var, biri squid game diğeri sanayi üretimi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: squid game Fena dizi değil 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 2017 de dahil olduğum zorunlu BES ten 2022 Ocak itibariyle ayrıldım. 1000 tl devlet katkısı hesaba dahil edilmişti ama çıkarken hiç alamadım yada bir miktarını aldım.(Emin değilim) 2022 Mayısta gönüllü BES e dahil oldum. Belli bir süreden sonra benim hesabıma tekrardan 1000 tl başlangıç devlet katkısı yatacak mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Haziran 2022 Yazar Paylaş 17 Haziran 2022 Sanmıyorum. Ödeme yaptıkça %30 u kadar yatacak. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Devlet katkısının tamami için emeklilik yaşıniza gelip 10 yıldır sistem de olmanız gerekiyor diye biliyorum. Yaşı görmeden 10 yıl doldu çıktı iseniz devlet katkısının belli bi miktarı alınıyor. Min 5 sene kalana standart planda ana para kesintisi olmuyor. ( İstisna planlar var) tabi bu dediğim bilgiler zorunlu bes için değil. Zorunlu yapılan biraz daha karışık. O bahsi gecen 1000 lira zorunlu bes için idi sanırım. Yine sistem den erken çıkıldığı için o parayi hak etmemiş olabilirsiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Şu anda gönüllü beste eşimin ve benimki devam ediyor. Aylık cüzi miktarda yatırmaya devam ediyorum. Ancak son günler de aklıma şu soru geliyor. Bes ile uğrayan kurumlar veya kuruluşlar arasında fark var mı? Ve müşterisine hangisi en doğru bilgiyi sağlayıp yönlendirme yapabiliyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Mehmet Yeter yazdı: Ve müşterisine hangisi en doğru bilgiyi sağlayıp yönlendirme yapabiliyor? var mı? bes le çok uğraştım, yüzdesel olarak çöp kağıtlardaki batakları müşteriye kilitleyebildiklerini gösterdim, lakin şikayet ececek herhangi bir merci yok, bddk geri çeviriyor, sigorta birliği birden körsağırdilsiz oluyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Mehmet Yeter yazdı: Şu anda gönüllü beste eşimin ve benimki devam ediyor. Aylık cüzi miktarda yatırmaya devam ediyorum. Ancak son günler de aklıma şu soru geliyor. Bes ile uğrayan kurumlar veya kuruluşlar arasında fark var mı? Ve müşterisine hangisi en doğru bilgiyi sağlayıp yönlendirme yapabiliyor? Her şirketin fonu ayrı. Tabi aynı olan fonlar da var. Her fonun getirileri sigorta şirketince yayınlanıyor. Şirketlerin katkı payları da değişken. Benimkinin biri allianzda diğeri anadoluda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts