İçeriğe Yönlendir

Bebek Karyolası Yan Bariyer Tavsiyesi

Aydın Sert

Recommended Posts

Aydın Sert

Değerli üstadlar;

Oğlum 3,5 yaşında. Bu zamana kadar beşik karyolasında yattı. Artık rahat edemiyor.

Odasında IKEA' dan alınma HEMNES Divan/Karyola var. Alt kısmını açmadan yatırmak istiyoruz. Açmadan da baya geniş. Yetişkin biri rahat yatabiliyor.

Düşmemesi için yan kısmına bariyer arıyorum.

Tecrübeli olan arkadaşlardan öneri rica ediyorum.

İlgili HEMNES Divan;

6FM3Vv.png

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Bence hiç bariyer takma Aydın, çocuk bariyer içinde korkuyor. Benimde oğlum 3.5 yaşında yatağında bariyeri vardı söktüm 5 ay falan oldu ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alışıyor. Gece bakıyorsun gelmiş yanına :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Biz İlk başlarda ürünün kendi kolisini kullandık, önüne sandalye koyarak, şimdi tek tarafı açık, bir süre sonra diğerini de kaldıracağız.

Yine de kullanmak isterseniz küçük kontraplak var onları da kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Biz sunu kullanmistik; besikleri varken; ancak Hemnes icin ise yarar mi suphelerim var.. Su anda moda olan montesorri yataklari var kuzularimin, geceleri arada parmakliklarina carptiklarini telsizden duyuyorum. Bizim kuzular, parmaklik olmasa muhtemelen sabah yerde uyanirlar 🙂

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/3-7-yas/cocuk-mobilyalari/30099293/vikare-parmaklik.aspx

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Biz linkteki korkuluktan kullandık.

Link

Gökhan Tuna yazdı:

Biz sunu kullanmistik; besikleri varken; ancak Hemnes icin ise yarar mi suphelerim var.. Su anda moda olan montesorri yataklari var kuzularimin, geceleri arada parmakliklarina carptiklarini telsizden duyuyorum. Bizim kuzular, parmaklik olmasa muhtemelen sabah yerde uyanirlar 🙂

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/3-7-yas/cocuk-mobilyalari/30099293/vikare-parmaklik.aspx

Pişti olduk. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Fatih Evcin yazdı:

Bence hiç bariyer takma Aydın, çocuk bariyer içinde korkuyor. Benimde oğlum 3.5 yaşında yatağında bariyeri vardı söktüm 5 ay falan oldu ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alışıyor. Gece bakıyorsun gelmiş yanına :) 

Abim çok dağınık yatıyor. Şayet takmazsam yerde ağlayarak bulabilirim. Zaten odasına alıştırmaya çalışıyoruz. 3 gecedir odasında yatıyor. Sabaha karşı kalkıp geliyor yanımıza :)

Selçuk Bakış yazdı:

Biz İlk başlarda ürünün kendi kolisini kullandık, önüne sandalye koyarak, şimdi tek tarafı açık, bir süre sonra diğerini de kaldıracağız.

Yine de kullanmak isterseniz küçük kontraplak var onları da kullanabilirsiniz.

Bana kalsa ben her türlü çözerim de, iç işleri bakanı delme takma bir şey istemiyor:D

Gökhan Tuna yazdı:

Evren Barış Özbek yazdı:

Biz linkteki korkuluktan kullandık.

Link

Pişti olduk. 

Abilerim Hemnes için uygun bir ürün fakat kısa kalır gibime geldi. 

Bunun boyu 90 cm. Hemnes 200 cm. Şöyle 150 cm gibi bir şey daha iyi olur sanki.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Elimde fazla var korkuluk. Aynı şehirde olsak verirdim. Kargo yapsak astarı yüzünden pahalıya gelir herhalde.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Ahmet Caliskan yazdı:

Elimde fazla var korkuluk. Aynı şehirde olsak verirdim. Kargo yapsak astarı yüzünden pahalıya gelir herhalde.

Düşünmeniz yeterli. Çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Gökhan Tuna yazdı:

Acaba bu ürünün bağlantı aparatını bulabilir miyiz?

Şayet bulursam ahşap kısmı marangozuma yaptırırım.

ilgili parça yakı hali;

ekSkAA.png

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Aydın Sert yazdı:

Acaba bu ürünün bağlantı aparatını bulabilir miyiz?

Şayet bulursam ahşap kısmı marangozuma yaptırırım.

ilgili parça yakı hali;

ekSkAA.png

Muhtemelen bulunabilir; ama soyle bir sey de buldum ebebekte, 150 cm, bunu da incelemenizi oneririm.

https://www.e-bebek.com/baby-plus-eksta-genis-bebek-guvenlik-yatak-bariyeri-150-cm-p-byp-2054/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Aydın Sert yazdı:

Değerli üstadlar;

Oğlum 3,5 yaşında. Bu zamana kadar beşik karyolasında yattı. Artık rahat edemiyor.

Odasında IKEA' dan alınma HEMNES Divan/Karyola var. Alt kısmını açmadan yatırmak istiyoruz. Açmadan da baya geniş. Yetişkin biri rahat yatabiliyor.

Düşmemesi için yan kısmına bariyer arıyorum.

Tecrübeli olan arkadaşlardan öneri rica ediyorum.

İlgili HEMNES Divan;

6FM3Vv.png

E bebekten almıştım yaklaşık 1 sene oluyor gayet memnunum. Kırılıyor yana doğru aynı zamanda baza üzerine montaj yapıldığından dolayı baza ile beraber kalkıyor. Tek kişilik bazada yatıyor bizim paşa artık. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 

49942802936_fef3a6e0fa_b.jpg

49943100717_1bffc67d28_b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bizim veled bariyere tırmanıp oradan düşmeyi daha çok sevdiği için 2 günde sökmüştüm bizimkini, yere tedbri amaçlı yastık koyduk ve düşmemeyi öğrendi, düşüp geri çıkmış da olabilir .. düşe kalka öğnenirler.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Ben tahta almıştım netten. Tavsiye etmiyorum. Bükülüyor. Benim oğlan artık vurunca atıyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...