Mustafa Cerci 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 arkadaslar herkese iyi bayramlar dilerim konu basligindanda anlasildigi gibi aracin arka tarafindan gelen bir tak sesi var bizim ilk tesbitimiz diferansiyelin aks bosluklarinindan kaynaklandi yonunde yaklasik 3 yildir duyuyorum ilk baslarda pek rahatsiz etmiyordu ama arada bir cikma bulursam degistireyim diye dusunuyordum sonunda benimkiyle ayni ozelliklere sahip bir aractan cikma 335euroya buldum ama acaba baska bir yerden gelebilirmi acaba diye dusunmaden kendimi alamiyorum bu konuda tecrubesi olan arkadaslarin fikirlerine ihtiyacim var simdiden herkese tesekkur ederim servet abi ve caglar abi bi el atin su ise 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 iç aks keçesinde yağ yok.. dış keçede yağ var mı ? Aks değil bu. diferansiyel sesine benziyor.. Ses geniş bir yüzeyden geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 İçi boşluk yapmış epey. Muhtemelen rulman kırık bunda 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 yag kacirmiyor mehmet abi sadece ses var bir arkadas bisey olmaz bin boyle desede gaza basip cektigimizde sarsma yapiyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Dağılması yakın nasıl birşey olmaz merak ettim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Dağılması yakın nasıl birşey olmaz merak ettim dağılırsa arkadaş yaptıracak olabilir hediye mesela? 1 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Boşluk var bariz belli her iki tarafa da hareket almak istediğinde boş hareket alıyor temas esnasında ses geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 dağılırsa arkadaş yaptıracak olabilir hediye mesela?En sevdiğim arkadaşım olur 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 bu ses gelmeye basladiktan sonra yaklasin 40-50 bin km yaptim ilk baslarda sesin nerden geldigini anlayamadim volant diye dusundum degilmis komsumdaki a4 benzer bi ses varmis motor takozunda catlak varmis ondan olabilir dedik oda degilmis sira geldi diferansiyele eger ordanda degilse bakalim nereleri degistiririz tamir isi pahaliya gelir 120 bin km yapmis cikma var bir tane Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 şaft askısı vs olabili rmi? metalde ses yayılır yanıltır? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: dağılırsa arkadaş yaptıracak olabilir hediye mesela? arkadasta tamircide genelde tofasla ilgileniyor ve eski modelle ilgileniyor Yorum bağlantısı
Alpay Köse 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Eski focus ST aracımda arkadan gelen ses yüzünden arka diskler ,balata,bagaj amortisör,viraj denge cubukları,bagaj lastikleri ve amortisörleri değiştirdim yinede sesi kesemedim.isin ilginç yanı sürekli yapmıyordu.sirf bu yüzden aracı sattım.artik sinir oluyordum sese.alan kişiye de söyledim.kisacasi sattım kurtuldum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: şaft askısı vs olabili rmi? metalde ses yayılır yanıltır? saftin ortadaki bilye saglamdi bosluk yoktu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Alpay Köse yazdı: Eski focus ST st? 2.5 cc olan mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Alpay Köse yazdı: Eski focus ST aracımda arkadan gelen ses yüzünden arka diskler ,balata,bagaj amortisör,viraj denge cubukları,bagaj lastikleri ve amortisörleri değiştirdim yinede sesi kesemedim.isin ilginç yanı sürekli yapmıyordu.sirf bu yüzden aracı sattım.artik sinir oluyordum sese.alan kişiye de söyledim.kisacasi sattım kurtuldum sat kurtul diyosun yani Yorum bağlantısı
Alpay Köse 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: st? 2.5 cc olan mı? 1.6 dizel focus 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Alpay Köse yazdı: Eski focus ST aracımda arkadan gelen ses yüzünden arka diskler ,balata,bagaj amortisör,viraj denge cubukları,bagaj lastikleri ve amortisörleri değiştirdim yinede sesi kesemedim.isin ilginç yanı sürekli yapmıyordu.sirf bu yüzden aracı sattım.artik sinir oluyordum sese.alan kişiye de söyledim.kisacasi sattım kurtuldum 2014 focus 3 ilk faz aracımızda vardı arkada ses. arka koltuğun oturduğu yerde boşluk vardı ve ses oradan geliyordu. servis sorunu bir türlü çözemedi. Yorum bağlantısı
Alpay Köse 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Mustafa Cerci yazdı: sat kurtul diyosun yani Aslında aracim çok güzeldi ama taktım o sese.gunde 30 km kullanıyordum,ama sanki 100 km gidiyormuşum gibi geliyordu.ben kurtulmayı seçtim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Tayfun Aydın yazdı: 2014 focus 3 ilk faz aracımızda vardı arkada ses. arka koltuğun oturduğu yerde boşluk vardı ve ses oradan geliyordu. servis sorunu bir türlü çözemedi. Tayfun bey inanın kaç usta gezdim hatırlamıyorum kaportacisindan tamircisi ne, rot balanscidan döşemecisine.bıkmıştim bozuk yollarda gezmekten. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Alpay Köse yazdı: Tayfun bey inanın kaç usta gezdim hatırlamıyorum kaportacisindan tamircisi ne, rot balanscidan döşemecisine.bıkmıştim bozuk yollarda gezmekten. Alpay hocam aynen. bozuk yollarda geliyordu bizimki de. tabii bizim araç focus 3 idi. tasarım tamamen farklı. Denizli ve Aydın Ford çözemedi.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Tayfun Aydın yazdı: Alpay hocam aynen. bozuk yollarda geliyordu bizimki de. tabii bizim araç focus 3 idi. tasarım tamamen farklı. Denizli ve Aydın Ford çözemedi.. Sizde satıp kurtulmussunuz o zaman😁 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Alpay Köse yazdı: Sizde satıp kurtulmussunuz o zaman😁 Alan arkadaşa durumu ilettik ben ilgilenirim dedi. Yani esasen çözülemeyecek bir problem değildi. mesela koltuğun arkasında kilide oturan çengele sünger geçiriyorduk çevresine 2-3 ay geçiyordu. Yani servis buna benzer kalıcı bir çözüm ile hallederdi. Öyle motor arızası falan filan olmadığı ve biz de pek bozuk yola girmediğimiz için önemsemiyorduk, aklımıza gelmiyordu. Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Dağılması yakın nasıl birşey olmaz merak ettim Çağlar Bayur yazdı: şaft askısı vs olabili rmi? metalde ses yayılır yanıltır? iyi aksamlar gungectikce acaba baska biyerdenmi diye dusunmeye baslasamda cikma defransiel geldi ama asil sorun eski ve yeni defransiel arasindaki saftin balansini tutturmak icin vurulan boyalar farkli yerlerde olabilir bu durumda saftin balansini nasil tutturabilirim 6 defa soktak denemesi yapmadan Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 http://www.forum-audi.com/topic-116-audi-a4-b8-boites-de-vitesses-et-transmissions.html Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 20 Haziran 2020 Yazar Paylaş 20 Haziran 2020 diferansieli degistirdik ses gitti biraz ugrastirdi 3 saatimizi aldi suan icin hersey duzenli calismakta herkese tesekkurler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts