Coşku Mert 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Gerekli malzemeler: 8-10-13-18mm lokma, T30-T55 torx lokma, E10 dış torx lokma, cırcır kolu, uzatma kolu, düz-yıldız tornavida, pense, 14-15mm yıldız anahtar, sente aparatları, tork anahtarı, balata spreyi, tiner, fırça, lifter kanallarını açmak için misina ipi. gerekli malzemeleriniz varsa kendi işinizi kendiniz halletmeyi de seviyorsanız, siz de bu şekilde sorunu çözebilirsiniz 11 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 katkı yapatım, tapetler sökülen yuvaya geri takılırsa iyi olur nefis bir çalışma Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 katkı yapatım, tapetler sökülen yuvaya geri takılırsa iyi olur nefis bir çalışmaevet, ben de oyle yaptim [emoji106] Güzel iş olmuş tebrikler teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Coşku Mert yazdı: evet, ben de oyle yaptim videoda var da okuyanlar için. çok güzel çalışma olmuş aslında her trgier değişiken yapmalı bunu Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 videoda var da okuyanlar için. çok güzel çalışma olmuş aslında her trgier değişiken yapmalı bunuevet abi iyi olur. temizlemek oyle cok zaman alan bisey de degil Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Coşku maşallah.. Coşmuşsun yine. Allah nazardan saklasın.. Eline sağlık, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Coşku maşallah.. Coşmuşsun yine. Allah nazardan saklasın.. Eline sağlık, güle güle kullan. Teşekkürler abi, aslinda bunu 3 ay once uygulamistim ama bazi eksiklikler vardi, duzeltip videoyu tekrar yayinladim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Valla her konunuzda ayrı bi hayranlık oluyor. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Valla her konunuzda ayrı bi hayranlık oluyor.teşekkürler, biseyler yapiyoruz iste kendi çapımızda [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Maşallah. Bu işlerle uğraşmak istemeyen ustalar sayesinde kendimizi geliştiriyoruz Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Maşallah. Bu işlerle uğraşmak istemeyen ustalar sayesinde kendimizi geliştiriyoruz [emoji3] öyle de diyebiliriz [emoji4] Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Herkese merhaba. Sanırım konuyu yeniden gündeme getiricem Aracım Fiesta Flair 2000 model. Coşku beyin paylaştığı videodaki gibi motorumdan şıkırtı sesi geliyor. Aracımı 6 ay önce aldığımda triger devirdaim ve yağı değişirken 10w40 yağ koyuldu. Halbuki 5w30 koyulması lazımmış. Gelen sesi yanlış yağ kullanımına yorarak hemen 5w30 yağ koyduk. Fakat ses kesilmedi. Videodaki gibi tapetleri temizlesek ( yapacak usta var mıdır bilmiyorum hepsi parça al gel diyor ne söylesek ) ses kesilir mi ? Sanırım yeni koyulan 5w30 yağ kadehlerin içini doldurmadı. Bu arada V kayışı rulmanıda olabilir diye de biliyorum. Moturun çalışırken çekilen videosu var buraya yükleyebilir miyim onu ? Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Youtube'a yükleyip burada link paylaşabilirsiniz. İstanbul'a gelebilirseniz, Maslak'ta Osman usta seve seve ilgilenecektir. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 25 Nisan 2022 Yazar Paylaş 25 Nisan 2022 rulman sesiyle lifter sesi birbirinden farklı sesler aslında kolay fark edilebilir. video yüklerseniz biz de bir bakarız tabi. lifter temizliğiyle tek tek uğraşacak usta var mıdır pek sanmıyorum, sonuçta baya uğraştırıcı ve kesin sonuç alınacağı da belli değil. rise girmemek için eskisini atar yenisini takarlar benim bildiğim FAİK DEMİR yazdı: Herkese merhaba. Sanırım konuyu yeniden gündeme getiricem Aracım Fiesta Flair 2000 model. Coşku beyin paylaştığı videodaki gibi motorumdan şıkırtı sesi geliyor. Aracımı 6 ay önce aldığımda triger devirdaim ve yağı değişirken 10w40 yağ koyuldu. Halbuki 5w30 koyulması lazımmış. Gelen sesi yanlış yağ kullanımına yorarak hemen 5w30 yağ koyduk. Fakat ses kesilmedi. Videodaki gibi tapetleri temizlesek ( yapacak usta var mıdır bilmiyorum hepsi parça al gel diyor ne söylesek ) ses kesilir mi ? Sanırım yeni koyulan 5w30 yağ kadehlerin içini doldurmadı. Bu arada V kayışı rulmanıda olabilir diye de biliyorum. Moturun çalışırken çekilen videosu var buraya yükleyebilir miyim onu ? Şimdiden teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Coşku Mert yazdı: rulman sesiyle lifter sesi birbirinden farklı sesler aslında kolay fark edilebilir. video yüklerseniz biz de bir bakarız tabi. lifter temizliğiyle tek tek uğraşacak usta var mıdır pek sanmıyorum, sonuçta baya uğraştırıcı ve kesin sonuç alınacağı da belli değil. rise girmemek için eskisini atar yenisini takarlar benim bildiğim Coşku bey günaydın. Yorumlara video nasıl yükleyebilirim ? Yorum bağlantısı
Harun Özden 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 FAİK DEMİR yazdı: Coşku bey günaydın. Yorumlara video nasıl yükleyebilirim ? Günaydın. Coşku bey yerine ben cevap vereyim Yorumlara video eklenmiyor. Videoyu youtube'a yükleyip linkini yorum olarak gönderebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Harun Özden yazdı: Günaydın. Coşku bey yerine ben cevap vereyim Yorumlara video eklenmiyor. Videoyu youtube'a yükleyip linkini yorum olarak gönderebilirsiniz. Çok teşekkür ederim Harun bey Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Coşku Mert yazdı: rulman sesiyle lifter sesi birbirinden farklı sesler aslında kolay fark edilebilir. video yüklerseniz biz de bir bakarız tabi. lifter temizliğiyle tek tek uğraşacak usta var mıdır pek sanmıyorum, sonuçta baya uğraştırıcı ve kesin sonuç alınacağı da belli değil. rise girmemek için eskisini atar yenisini takarlar benim bildiğim Merhaba Coşku bey ses bu şekildedir. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Nisan 2022 Yazar Paylaş 26 Nisan 2022 videoda lifter sesi duyamadim, rulman sesi geliyor sanki. birazda lpg enjektorlerinin sesi var Merhaba Coşku bey ses bu şekildedir. Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR 27 Nisan 2022 Paylaş 27 Nisan 2022 (düzenlendi) Coşku Mert yazdı: videoda lifter sesi duyamadim, rulman sesi geliyor sanki. birazda lpg enjektorlerinin sesi var Çok teşekkür ederim. Rulmanı ve enjektörü liftere tercih ederim 27 Nisan 2022 tarihinde FAİK DEMİR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts