İçeriğe Yönlendir

Kia Stonic Tecrübelerim

Mesut Eyibil

Recommended Posts

Hakan Gürsu

Hayırlı olsun, rengi çok güzel. Motor konusuna gelince 1.0 Turbo motoru kullanmadan ahkam kesen çok olur zaten. :)

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
Metin Uzunoğlu yazdı:

Hayırlı olsun, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim.

Teşekkürler,Allah razı olsun.

Oktay Göktaş yazdı:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Kia güzel markadır. Özellikle ceed premium bir araç. Stonic de güzel görünüyor. Bi önceki astra aracımı almadan önce ceed almayı çok düşünmüştüm ama dizelin yakıt değerleri çok fenaydı. 2016 da şanzımanda iyileştirme yaptılar ama yine de az yakmıyor kialar. İnşallah ilerleyen zamanda daha iyi değerler yakalarsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler, adamlar belkide yakıt uğruna sağlamlıktan ödün vermedikleri için olabilir bu durum zaten dünyada ennpahalı yakıtı biz kullandığımız için ancak biz sorun ediyoruz abd d en çok yakanlar kullanılıyor.

Mustafa Yanar yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın 

Çok teşekkürler 

Cihat Küçükay yazdı:

Maşallah, çok güzel araba, tekerine taş değmesin.

Saolun Allah razı olsun 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

Hayirli ugurlu olsun. Rengi, janti, arka difuzoru cok begendim. i20 ve i30 u animsatti bana. 

Ancak merak ettigim bisey var direksiyonun sol alt kisminda catlak mi var isik yansimasindan dolayi mi oyle? Sag taraf daha puruzsuz.. 🤔

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
(düzenlendi)
Furkan Sumer yazdı:

Hayirli ugurlu olsun. Rengi, janti, arka difuzoru cok begendim. i20 ve i30 u animsatti bana. 

Ancak merak ettigim bisey var direksiyonun sol alt kisminda catlak mi var isik yansimasindan dolayi mi oyle? Sag taraf daha puruzsuz.. 🤔

Çok teşekkürler direksiyonda aynen bende ciddi bakınca ufak çatlak değilde çizik tarzı şeyler var ama hiç dikkat çekmiyor normal bakarken sizdede amma göz varmış 😁

tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer
Mesut Eyibil yazdı:

sizdede amma göz varmış 😁

Miyobum ben 😂😂

Tek kusur bu olsun :)

Zevke gore degisir ancak şık, aracin renginde iple dikilmis bi kilif olsa fena olmaz bence, yipranmayi onler..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...