H.Cenk Bayrakçı 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Güle güle kullanın Oktay hocam ACC’yi. Muhtemelen bizim araca da olur. Ya da olur mu acaba? 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2021 Güle güle kullanın Oktay hocam ACC’yi. Muhtemelen bizim araca da olur. Ya da olur mu acaba?Çok teşekkür ederim. Aynen, olacaktır çünkü parçada vw yazıyor. Hepsi aynı platform. Düşünürseniz, linki vardı yukarda. Erenle bi görüşün. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 (düzenlendi) Hayırlı olsun, bazen güzel bazense sakat bir özellik, ama olması iyidir, duruma göre kullanırız bizde... bu arada ACC ve kör nokta uyarı motorsikletlerde bile var artık, demekki bir zaman sonra abs gibi standart olacak, o zamana kadarda isteyenleri pamuk eller cebe moduna sokacaklar demektir. 9 Temmuz 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2021 Bir güncelleme yapayım bu arada. Sivas-Ankara uzun yol yaptım. Acc gayet kullanışlı. Hala biraz geriliyorum acaba zamanında durabilecek mi diye ama zaman geçtikçe alışacağım. Sadece, uzakta bir ışık varsa ve sabit durmuş araçlara yaklaşıyorsan ve hızın biraz fazlaysa(100 veya üzeri) son zamanda frenleme yapıyor ve biraz sert oluyor frenleme. Bu gibi durumlarda sanırım önceden frene basıp uygun hızda yaklaşmak daha uygun olacak gibi. Tabi arada bırakılan mesafe ayarının da bunda etkisi olsa gerek. Uzaklık 5 kademeli. En uzak 5 çizgi. Ben 3 ya da 2 çizgide kullanıyorum. Belki böyle durumlarda 5 e getirmek çözüm olabilir. Bir de merak ettiğim birşey vardı, çaprazdaki araçları da görüyor. Sadece önümdekini değil görüş mesafesini etkiliyorsa çaprazdakini de görüyor ve hızlanmıyor. Memnunum.. Hayırlı olsun, bazen güzel bazense sakat bir özellik, ama olması iyidir, duruma göre kullanırız bizde... bu arada ACC ve kör nokta uyarı motorsikletlerde bile var artık, demekki bir zaman sonra abs gibi standart olacak, o zamana kadarda isteyenleri pamuk eller cebe moduna sokacaklar demektir.Teşekkür ederim. Aynen öyle. Bir ara avrupaya satılacak yeni 2008 lerden gelmişti. Covid dolayısıyla oraya gitmemiş miydi neydi, burada sattılar. Bütün güvenlik donanımları vardı o araçlarda. Hatta forumdan da biri almıştı sanki. Bizdeki vergilendirmeden dolayı maalesef kırpa kırpa böyle oluyor. Halbuki güvenlik donanımları ne kadar önemli.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 yazık bize, hep bir eksik hep bir acı, bıktım vallahi... 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 yazık bize, hep bir eksik hep bir acı, bıktım vallahi...Yok yahu niye yazık olsun. Şükretmesini bilmiyorsunuz ondan sonra böyle konuşuyorsunuz [emoji848][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Yok yahu niye yazık olsun. Şükretmesini bilmiyorsunuz ondan sonra böyle konuşuyorsunuz Allaha şükür aç değiliz açıkta değiliz, elbette ama istiyor insan be, nefse dur diyoruz elbette ama istemekte lazım, zaten Allah ne diyor, isteyin benden 9 Temmuz 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: yazık bize, hep bir eksik hep bir acı, bıktım vallahi... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: yazık bize, hep bir eksik hep bir acı, bıktım vallahi... Öderken bir fazla alırken bir eksik. 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2021 Eco comfort normal sport seçimleri var. Bende onları deneyimliyorum. Vitesten seçilen sportla bu menüden seçilen arasındakini anlamaya çalışıyorum.Güncelleme yapayım. Bu sport modda acc hızlanması çok fena[emoji28] şimdi farkı anladım. Şimdi, vitesi s ye alınca evet performanslı gidiyor lakin vites değişimleri azcık hissedilir oluyor. Fakat acc de sport modu seçince hem pürüzsüz hem de zalım ivmeleniyor. Tabi yakıt ortalamamın artışı da gözümden kaçmayınca, normal moda geçtim[emoji1787] öndeki yavaşladı ve sol şeride geçtin ya, fişek gibi hızlanıyor. Benim gözlemim bu şekilde. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Oktay Göktaş yazdı: Güncelleme yapayım. Bu sport modda acc hızlanması çok fena şimdi farkı anladım. Şimdi, vitesi s ye alınca evet performanslı gidiyor lakin vites değişimleri azcık hissedilir oluyor. Fakat acc de sport modu seçince hem pürüzsüz hem de zalım ivmeleniyor. Tabi yakıt ortalamamın artışı da gözümden kaçmayınca, normal moda geçtim öndeki yavaşladı ve sol şeride geçtin ya, fişek gibi hızlanıyor. Benim gözlemim bu şekilde. Adaptif hız sabitlemenin en sevmediğim şeyi bu. Bu yüzden kullanmıyorum. Bende hangi modda olursa olsun önüm boşaldımı eski hıza ulaşmak için yükleniyor. Sizde normal modda efendi gibi hızlanıyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2021 Adaptif hız sabitlemenin en sevmediğim şeyi bu. Bu yüzden kullanmıyorum. Bende hangi modda olursa olsun önüm boşaldımı eski hıza ulaşmak için yükleniyor. Sizde normal modda efendi gibi hızlanıyor sanırımEvet. Hatta eco modu biraz daha sakin hızlanıyor. Bu seçenekler de sanırım bu yüzden sunulmuş. Ben memnunum doğrusu[emoji3526] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Oktay Göktaş yazdı: Evet. Hatta eco modu biraz daha sakin hızlanıyor. Bu seçenekler de sanırım bu yüzden sunulmuş. Ben memnunum doğrusu Kafama takıldı. Onu bi de ben deneyeyim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 24 Ağustos 2021 Paylaş 24 Ağustos 2021 Bende kış için nokian wr d5 spariş ettim. Memnun musunuz? Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 24 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2021 Bende kış için nokian wr d5 spariş ettim. Memnun musunuz?Memnunum, kış lastiği konusunda nokian iyi gerçekten. Yazlıklara göre azcık sesli ama öyle hissedilecek kadar da çok değil. Pişman olmazsınız bence 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 6 Kasım 2021 Yazar Paylaş 6 Kasım 2021 Bugün çok güldüğüm bi olay oldu. Anlatayım, siz de gülün. Hafta başı Ankaradaydım ve iyi yağmur vardı. Yan aynalar buğu ve damlacık oldu. Ben de rezistansı açayım dedim. Ön cam üflemeyi açtım, olmadı. Arka cam rezistansını açtım, yok aynalar açılmıyor bir türlü. Dedim ki Allah Allah, böyle çalışmıyor muydu? Heralde sigortası attı dedim. Aynaları müsait bi yerde bezle sildim [emoji28] devam ettim. Neyse, bugün sivasta sanayiye gittim. Dedim ustaya sigortaları bi kontrol et, atık var mı? Ayna rezistansım çalışmıyor. O da demesin mi, ayna ayar düğmesinin oraya baktın mı[emoji1787] benim jeton düşüverdi. Ayna rezistansı o ayar düğmesinde. Meğer bir yıl kullanmayınca unutuvermişim. Gözündeki gözlüğü arayan yaşlılar gibi hissettim. Demek ki artık yaşlanıyorum [emoji1787][emoji28][emoji1787] 3 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 29 Aralık 2021 Yazar Paylaş 29 Aralık 2021 Bugün lastiği kaldırıma sürttüm maalesef. Sizce bu durum güvenlik açısından risk oluşturur mu? Yanakta olunca tereddüt ettim Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Kopma olmadigi surece ve balon yapmadiysa sıkıntı yaratmaz. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 29 Aralık 2021 Yazar Paylaş 29 Aralık 2021 Kopma olmadigi surece ve balon yapmadiysa sıkıntı yaratmaz.Büyük bir kopma yok yüzeyden hafif sıyırmış. Balon da yapmadı, bakıyorum. Lastikçiye uğradım şimdi. O da sorun olmaz dedi. Yanak olunca insan tereddüt ediyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Bu kadar sürtmeden bir şey olmaz. Dert etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Sıkıntı yok, ince yanaklı lastikle daha kötü haliyle 1 yıl kullandım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 (düzenlendi) Sıkıntılı görünmüyor ama içiniz rahat etmesi için lastik ön aksta ise arkaya alabilirsiniz. Arkadaysa yapacak bir şey yok. 29 Aralık 2021 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 29 Aralık 2021 Yazar Paylaş 29 Aralık 2021 Sıkıntılı görünmüyor ama içiniz rahat etmesi için lastik ön aksta ise arkaya alabilirsiniz. Öndeyse yapacak bir şey yok.Yok, arkada zaten. Lastikçi de sorun olmaz bundan, kafana takma dedi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Oktay Göktaş yazdı: Yok, arkada zaten. Lastikçi de sorun olmaz bundan, kafana takma dedi. Yanlış yazmışım onu görünce şaşırdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts