Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: plastik plasitğe ses yapmaz yahu kolonya şişesi ayrı, su şişesi ayrı zırıltı yapıyor arkadan gelen ses için hanımı bagaja oturtmuşluğum var. Ama yaş ilerleyince sanki daha az önemser oldum bu zırıltı işlerini Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kolonya şişesi ayrı, su şişesi ayrı zırıltı yapıyor arkadan gelen ses için hanımı bagaja oturtmuşluğum var. Ama yaş ilerleyince sanki daha az önemser oldum bu zırıltı işlerini ses izafi benim kapı ceplerinde her tür tornavida pense takımı mevcut 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 ses izafi benim kapı ceplerinde her tür tornavida pense takımı mevcut [emoji4] Yok abi. Ben tahammül edemiyorum. Genelde müzik açıktır ama algıda seçicilikten olsa gerek kulağıma kulağıma geliyor valla. Kapı cepleri tamam, gösterge panelinin plastiğinde bir zırıltı var aslında. Parke taşlı yollarda yapıyor. Onu söküp bez bantla sarmam lazım gereken yerleri.. arada land kullanmak şart. Kıymetli hocam yakında değiliz ki, arada landla gezerken beni de al desem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Oktay Göktaş yazdı: Yok abi. Ben tahammül edemiyorum. Genelde müzik açıktır ama algıda seçicilikten olsa gerek kulağıma kulağıma geliyor valla. Kapı cepleri tamam, gösterge panelinin plastiğinde bir zırıltı var aslında. Parke taşlı yollarda yapıyor. Onu söküp bez bantla sarmam lazım gereken yerleri.. Kıymetli hocam yakında değiliz ki, arada landla gezerken beni de al desem sivas bilim teknikten bir öğrencim var danışmanı benim. sunum vesaire çıkarsa aklımda gelmek arabayla. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 sivas bilim teknikten bir öğrencim var danışmanı benim. sunum vesaire çıkarsa aklımda gelmek arabayla.Hocam bekleriz. Sivas köftesi ısmarlamadan bırakmayız 1 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Elinize sağlık. Vakti olan, veya kendisi uğraşmayı tercih edenler için, kadife, suni deri gibi malzemelerden yapışkanlı folyolar satılıyor. Metrekare fiyatları, 50 TL civarında. Bu tür işler için, onları da kullanmak mümkün. Merak edenler için, bir uygulama fotografımı ve satıcı linkini bırakayım. https://www.mykagitcim.com/yapiskanli-folyo-ucuz-kadife-siyah 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Elinize sağlık. Vakti olan, veya kendisi uğraşmayı tercih edenler için, kadife, suni deri gibi malzemelerden yapışkanlı folyolar satılıyor. Metrekare fiyatları, 50 TL civarında. Bu tür işler için, onları da kullanmak mümkün. Merak edenler için, bir uygulama fotografımı ve satıcı linkini bırakayım. https://www.mykagitcim.com/yapiskanli-folyo-ucuz-kadife-siyahTeşekkür ederim. Kalıplı olması çok büyük avantaj. Uygulamak çok kısa sürüyor. Bir de bu malzemeyi ben çok aradım ama bulamadım. Bu nitelikte olanı ben bulamadım doğrusu. Özellikle kapı ceplerinde keçe malzeme daha sağlıklı sonuç veriyor. Yanlış anlaşılma olmasın, eleştiri maksatlı söylemiyorum. Dediğinizi yapmayı çok düşündüm ama kalıp çıkaracak, onu uygulamak için ayıracak vaktim olmadı maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Oktay Göktaş yazdı: Teşekkür ederim. Kalıplı olması çok büyük avantaj. Uygulamak çok kısa sürüyor. Bir de bu malzemeyi ben çok aradım ama bulamadım. Bu nitelikte olanı ben bulamadım doğrusu. Özellikle kapı ceplerinde keçe malzeme daha sağlıklı sonuç veriyor. Yanlış anlaşılma olmasın, eleştiri maksatlı söylemiyorum. Dediğinizi yapmayı çok düşündüm ama kalıp çıkaracak, onu uygulamak için ayıracak vaktim olmadı maalesef. Sizin kullandığınız malzeme, belirli kalınlığı olması nedeniyle, amacına daha uygun ve daha güzel görünüyor. Zamanında bu tür malzemeleri ben de aramış, bulamamıştım; mesajınız vesilesiyle bir arama daha yapınca, yeni sonuçlara ulaştım. Keramet, doğru yere bakmaktaymış. Kumaşçıları ve folyocuları bırakıp, hobi marketlere ve akustik malzeme satıcılarına bakmak gerekiyormuş https://urun.n11.com/yardimci-malzemeler/yapiskanli-sentetik-kece-kumas-1mm-100cm-x-50cm-P203954608 https://www.hobiniyarat.com/Yapiskanli-Gri-Melanj-Kece-Kumas-1mm-100cm-x-100cm,PR-1454.html https://tr.aliexpress.com/i/32928689496.html 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Dün itibariyle ACC (Adaptive Hız Sabitleyici) montajı ve aktivasyonu yaptırdık. Henüz foto ve video çekemedim. İlk fırsatta ekleme yaparım inşallah. İlk intiba, çok korkutucu [emoji28] kendisi duruyor. Ya durmazsa diye korkucam uzun bir süre galiba. Yolda çok konforlu ama. Dikkat etmem gereken şey, kavşaklar. Eğer dönülecekse, devreden çıkartmak lazım çünkü öndeki hareket edip durursa zınk diye duruyor. Arkadaki için risk oluşturabilir. Bununla birlikte, radar takıldığı için Front Assist (Önden Çarpışma Asistanı) de geldi. Onu da çok istiyordum. Güvenlik ekipmanı en elzem şeylerden. İşlemi serviste yaptırmadım. Servisler çok uçuk rakamlar istiyor maalesef. 5 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 ACC 'yi bende severek kullanıyorum. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Hayırlı olsun, güzel bir özellik katmışsınız araca. Ben de heves ediyorum kısmet olursa. Maliyet ne civarda oldu acaba 4.000 tl gibi tahmin ediyorum? 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Hayırlı olsun, güzel bir özellik katmışsınız araca. Ben de heves ediyorum kısmet olursa. Maliyet ne civarda oldu acaba 4.000 tl gibi tahmin ediyorum?Biraz daha fazla. 5.750 ye geldi. Radar var öne takılan. Sinyal kolu da değişiyor. Normal CC sinyal kolunda. Bunun kolu üçlü. ACC farklı bir kol oluyor. Bir de işin kodlama kısmı var. İşçiliği çok zor değil bunun aslında. Tampon iniyor, radar için. Kalanı kodlama işleri ve en son adaptasyon sürüşü. Adaptasyonu çok hızlı yaptık bizimkinde. Hemen kalibre oldu radar. Uzun yolda da bi test edelim bakalım. Tavsiye ederim. Daha yüksek fiyata yapanlar da var. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Hayırlı olsun yapan usta kimdir? 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 https://instagram.com/tekvagcom?utm_medium=copy_linkTekvagcom. Benim montajı yapan. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 https://www.instagram.com/p/CQT9fH_nFaw/?utm_medium=copy_linkKonyavagcomBen ilk burası ile görüşmüştüm. Tabi konyaya gelemem deyince o beni ilk linkteki arkadaşa yönlendirdi. İşin titizlikle yapıyor. Temiz çalışıyor. En az iki yıldır tanıyorum kendisini. Güvenmesem, servis dışında bu işlemi yaptırmazdım doğrusu. Konyadaki ustayla da irtibat halinde sürekli. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Konya vagcom tekvagcom erzincanvagcenter kaygusuz bunlar hepsi birbiri ile paslaşan ustalar. Necati Kaygusuz Ankara ya gittiğim usta abim, erzincanvagcenter vw forumlarından tanışık olup görüştüğüm arkadaştır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Oktay Göktaş yazdı: https://www.instagram.com/p/CQT9fH_nFaw/?utm_medium=copy_link Ben ilk burası ile görüşmüştüm. Tabi konyaya gelemem deyince o beni ilk linkteki arkadaşa yönlendirdi. İşin titizlikle yapıyor. Temiz çalışıyor. En az iki yıldır tanıyorum kendisini. Güvenmesem, servis dışında bu işlemi yaptırmazdım doğrusu. Konyadaki ustayla da irtibat halinde sürekli. Eren iyidir işinde, benim arabada da çok emeği vardır sağolsun:) güle güle kullanın:) 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Konya vagcom tekvagcom erzincanvagcenter kaygusuz bunlar hepsi birbiri ile paslaşan ustalar. Necati Kaygusuz Ankara ya gittiğim usta abim, erzincanvagcenter vw forumlarından tanışık olup görüştüğüm arkadaştır.Doğrudur Metin hocam. İşlerini titiz yapıyorlar. İçime sindi. Eren iyidir işinde, benim arabada da çok emeği vardır sağolsun:) güle güle kullanın:)Abi Ereni tanıyo musun? Sana da yapsın o zaman, madem düşünüyosun. Anlatmama gerek yok [emoji4] dün epey uğraştı, sonuç tatmin edici. Süreç, benim sisteme tam alışmam kaldı. Şehir içinde bile kullanışlı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Oktay Göktaş yazdı: Doğrudur Metin hocam. İşlerini titiz yapıyorlar. İçime sindi. Abi Ereni tanıyo musun? Sana da yapsın o zaman, madem düşünüyosun. Anlatmama gerek yok dün epey uğraştı, sonuç tatmin edici. Süreç, benim sisteme tam alışmam kaldı. Şehir içinde bile kullanışlı gibi. Skoda’yı aldım alalı tanışırız, istanbula her geldiğinde görüşürüz bir bahaneyle:) gizli özellik açma, geri görüş kamerası montajı vs gibi çok işlerimi yapmıştır sağolsun. Geldiğinde görüşürüz yine:) 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Kesene bereket, güzel bir eklenti olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Kesene bereket, güzel bir eklenti olmuş.Teşekkür ederim. Gel, bir gün beraber test edelim[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Oktay Göktaş yazdı: Teşekkür ederim. Gel, bir gün beraber test edelim Unoyu görüp araçtan saymaz o 😅 içinden geçer gider 😄 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Unoyu görüp araçtan saymaz o [emoji28] içinden geçer gider [emoji1]Estağfurullah, olur mu hiç [emoji3526] 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 27 Haziran 2021 Yazar Paylaş 27 Haziran 2021 Bu ön panjur. İç tarafa radar takıldı. Yeri hazırdı panjurun tam ortasındaki plastik kısımda. Sadece yerine oturtup resimdeki gibi kablo arkadan soketine takılıyor. Bu eski kollar. Bunun üçlüsü takıldı. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts