Oktay Göktaş 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 https://ty.gl/oge6pocvŞu kameradan sipariş verdim. Çözünürlüğü iyi görünüyor. Karşılaştırma videolarına baktım. Bu kapasitör durumlarını falan araştırmadım ama işimi görsün yeter. Var mı yok mu bilmiyorum. Kompakt oluşu ve kayıt çözünürlüğü bana tatmin edici geldi. Kibar bir ürün. Telefonda yazılımla videoları izlenebiliyor. Gelsin de foto paylaşırım..Önceki aracım astrada multimedyaya bağlanan tip bir kamera vardı. Aracı satınca hiç dokunmadım. Sistemin parçası gibiydi o. Sd kartımı aldım sadece [emoji4] o astra çok temiz bir araçtı. Keşke daha önce foruma üye olmuş olsaydım. Belki burdan birine giderdi. Ben de burdaki birçok arkadaş gibi detay ve araca değer katacak şeyleri çok seviyorum. Neler yaptım şimdi anlatsam 1000 sayfalık (tapatalka göre) konular arasına girerdi[emoji1] Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun aracınız Hoşbuldum, teşekkür ediyorum 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: https://ty.gl/oge6pocv Şu kameradan sipariş verdim. Çözünürlüğü iyi görünüyor. Karşılaştırma videolarına baktım. Bu kapasitör durumlarını falan araştırmadım ama işimi görsün yeter. Var mı yok mu bilmiyorum. Kompakt oluşu ve kayıt çözünürlüğü bana tatmin edici geldi. Kibar bir ürün. Telefonda yazılımla videoları izlenebiliyor. Gelsin de foto paylaşırım.. Önceki aracım astrada multimedyaya bağlanan tip bir kamera vardı. Aracı satınca hiç dokunmadım. Sistemin parçası gibiydi o. Sd kartımı aldım sadece o astra çok temiz bir araçtı. Keşke daha önce foruma üye olmuş olsaydım. Belki burdan birine giderdi. Ben de burdaki birçok arkadaş gibi detay ve araca değer katacak şeyleri çok seviyorum. Neler yaptım şimdi anlatsam 1000 sayfalık (tapatalka göre) konular arasına girerdi Hoşbuldum, teşekkür ediyorum Opele de bakiyoruz 😂 @Metin Akbal var bide, ama o bozuyor genelde 😂😂 erken gelseydiniz kurcalardik bol bol 🤗 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Güzel araç. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Güzel araç. Allah kaza bela vermesin. Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah Amin, cümlemize inş. Teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: https://ty.gl/oge6pocv Şu kameradan sipariş verdim. Çözünürlüğü iyi görünüyor. Karşılaştırma videolarına baktım. Bu kapasitör durumlarını falan araştırmadım ama işimi görsün yeter. Var mı yok mu bilmiyorum. Kompakt oluşu ve kayıt çözünürlüğü bana tatmin edici geldi. Kibar bir ürün. Telefonda yazılımla videoları izlenebiliyor. Gelsin de foto paylaşırım.. Önceki aracım astrada multimedyaya bağlanan tip bir kamera vardı. Aracı satınca hiç dokunmadım. Sistemin parçası gibiydi o. Sd kartımı aldım sadece o astra çok temiz bir araçtı. Keşke daha önce foruma üye olmuş olsaydım. Belki burdan birine giderdi. Ben de burdaki birçok arkadaş gibi detay ve araca değer katacak şeyleri çok seviyorum. Neler yaptım şimdi anlatsam 1000 sayfalık (tapatalka göre) konular arasına girerdi Hoşbuldum, teşekkür ediyorum Güzel bir kameradır. Yaklaşık, 10 aydır kullanıyorum, kapasitörle ilgili henüz bir sorun olmadı. GPS modülü ile birlikte de alabilirseniz, daha kullanışlı olabilir (Linkteki ilanda, sadece kamera satışta görünüyor). 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Skoda ve seat ana firmayı solladı bence. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Skoda ve seat ana firmayı solladı bence. Teşekkür ederim. Skoda ve seat çok iyi bir alternatif oldu. İkisinin de kendine göre artıları vardı, vw satın aldıktan sonra entegrasyonu ve kaliteyi çok güzel birleştirdiler diye düşünüyorum. Fiyat olarak da vw e göre uygun olunca tercih ediliyor artık. Güzel bir kameradır. Yaklaşık, 10 aydır kullanıyorum, kapasitörle ilgili henüz bir sorun olmadı. GPS modülü ile birlikte de alabilirseniz, daha kullanışlı olabilir (Linkteki ilanda, sadece kamera satışta görünüyor). Evet gps modülünü almadım. Kararsızım o konuda. Bağlantıyı da bagajdaki çakmaklık soketine takmayı düşünüyorum. Kablo yetişir mi acep? Kesip biçme yapmak istemiyorum doğrusu?? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: https://ty.gl/oge6pocv Şu kameradan sipariş verdim. Forumda kameraların piri @Olgu Erhan'dır. İyi kamera almışsınız bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: Evet gps modülünü almadım. Kararsızım o konuda. Bağlantıyı da bagajdaki çakmaklık soketine takmayı düşünüyorum. Kablo yetişir mi acep? Kesip biçme yapmak istemiyorum doğrusu?? Bagaj zor olur. Şu parçadan alın. Alırken aracınızın sigorta tipini bilip ona göre almalısın.. Piyasada yaygın kullanılan 3 çeşit sigorta tipi var. https://www.amazon.com.tr/Otoaksesuarcim-com-tr-Standart-Bıçak-Sigorta-Çoklayıcı/dp/B07KDXJR5L/ref=asc_df_B07KDXJR5L/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=428257342026&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=8847782081470024756&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012786&hvtargid=pla-895451671865&psc=1 Bu parça ile çalışma isteğinize göre sigorta kutusundaki kontak hattından veya uygun tarzda bir sigortadan paralel elektrik alırsınız. Hiç bir yer kesilmez. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Bu benim yaptığım montaj, eletriği burana almışım. şasiyi de buradan.. 2 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: ... Evet gps modülünü almadım. Kararsızım o konuda. Bağlantıyı da bagajdaki çakmaklık soketine takmayı düşünüyorum. Kablo yetişir mi acep? Kesip biçme yapmak istemiyorum doğrusu?? İçinden çıkan kablo, 2 metre civarındaydı hatırladığım kadarıyla. Eğer öyle ise, bagaja uzatmak için ekleme gerekecektir. Çakmak soketi kontak kapalıyken kapanmıyor olabilir, bu durumda, kamera akım çekmeye devam edecektir. Karok larda kabin içi sigorta kutusu torpido gözünün içerisinde olduğundan, oradan bağlantı kurmak da mümkündür. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 Bagaj zor olur. Şu parçadan alın. Alırken aracınızın sigorta tipini bilip ona göre almalısın.. Piyasada yaygın kullanılan 3 çeşit sigorta tipi var. https://www.amazon.com.tr/Otoaksesuarcim-com-tr-Standart-Bıçak-Sigorta-Çoklayıcı/dp/B07KDXJR5L/ref=asc_df_B07KDXJR5L/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=428257342026&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=8847782081470024756&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012786&hvtargid=pla-895451671865&psc=1 Bu parça ile çalışma isteğinize göre sigorta kutusundaki kontak hattından veya uygun tarzda bir sigortadan paralel elektrik alırsınız. Hiç bir yer kesilmez. Kafama yattı, kerem bey de bahsetti. Sigortalara bakıp böyle bir şey alayım. Montaj da çok basit görünüyor. Amazon da en mantıklı seçenek sanırım.. İçinden çıkan kablo, 2 metre civarındaydı hatırladığım kadarıyla. Eğer öyle ise, bagaja uzatmak için ekleme gerekecektir. Çakmak soketi kontak kapalıyken kapanmıyor olabilir, bu durumda, kamera akım çekmeye devam edecektir. Karok larda kabin içi sigorta kutusu torpido gözünün içerisinde olduğundan, oradan bağlantı kurmak da mümkündür.Tam mehmet beye yazıyordum ben de. Dediğiniz mantıklı. Ben de sizler gibi yapayım o zaman. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: Kafama yattı, kerem bey de bahsetti. Sigortalara bakıp böyle bir şey alayım. Montaj da çok basit görünüyor. Amazon da en mantıklı seçenek sanırım.. N11 de falan da var.. Artık Türkiye'de bulabiliyoruz bunları. Geçmişte 1 ay çinden gelmesini bekliyorduk. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 N11 de falan da var.. Artık Türkiye'de bulabiliyoruz bunları. Geçmişte 1 ay çinden gelmesini bekliyorduk. Bu arada, bir de çakmaklık soketi almam lazım sanırım harici? Doğru mu? Bu soketin artı ucu fuse tapa, şase de şaseye sanırım. Başka türlü direk bağlantı olmaz sanırım? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Bu arada, bir de çakmaklık soketi almam lazım sanırım harici? Doğru mu? Bu soketin artı ucu fuse tapa, şase de şaseye sanırım. Başka türlü direk bağlantı olmaz sanırım?Çakmaklık soketine gerek yok. Kabloları kameranın adaptörünün uç kısmına artıyı kenardaki şasi kısmına da şasiyi lehimledim ve izole ettim. Son fotoğraftaki şasi aldığım direğin arkasına sıkıştırdım. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 Çakmaklık soketine gerek yok. Kabloları kameranın adaptörünün uç kısmına artıyı kenardaki şasi kısmına da şasiyi lehimledim ve izole ettim. Son fotoğraftaki şasi aldığım direğin arkasına sıkıştırdım. Ok, mantığı anladım[emoji1303] 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Kameram geldi. İlk intibam oldukça kaliteli olduğu yönünde. Telefona programını indirip kurdum. Canlı görüntüyü aktarıyor. Videoları izleyebiliyorsunuz. Park modu var ama batarya ne kadar dayanır bilemiyorum. 500 mah. İlerleyen zamanda montaj işini hallederim inş. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 (düzenlendi) Hoşgeldiniz hocam, yeni aracınız ve kameranız hayırlı olsun. Kamera çok güzelmiş, kazasız belasız sürüşler... 26 Mayıs 2020 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Hoşgeldiniz hocam, yeni aracınız ve kameranız hayırlı olsun. Kamera çok güzelmiş, kazasız belasız sürüşler...Teşekkür ediyorum. İnşallah monte edip unuturum kamerayı, ihtiyacımız olmaz.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: Teşekkür ediyorum. İnşallah monte edip unuturum kamerayı, ihtiyacımız olmaz.. İnşallah. Montaj bahsedildiği gibi sigorta kutusundan alınınca, her binişte aç-kapa olayı olmayınca çok rahat. 1 seneyi geçmiştir herhalde ben yeni kamerayı takalı. Bir kez faturası elime gelince hatırladım, bir de şimdi bu yazdığınızı okuyunca 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Güzel kamera Oktay.. (Ben de Oktay'a geçtim :)) Güle güle kullan. 500 mA çokmuş. sürekli çalışmaya uygun değil bu. Park edince hareket sensörünü aktif edebilirsin.. Hareket görürse çalışır, daha az enerji harcar. Kalıcı bağlamayı yapmadan önce nasıl kullanacağına karar ver. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Güzel kamera Oktay.. (Ben de Oktay'a geçtim ) Güle güle kullan. 500 mA çokmuş. sürekli çalışmaya uygun değil bu. Park edince hareket sensörünü aktif edebilirsin.. Hareket görürse çalışır, daha az enerji harcar. Kalıcı bağlamayı yapmadan önce nasıl kullanacağına karar ver. Aynen abi, içinden geldiği gibi ayarlarını o şekilde yaptım. Harekete duyarlı. Bağlantı için gereken aparatların siparişini verdim. Onlar gelince hal yola koyarız artık. Zaten araba kapının önünde yatıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Opele de bakiyoruz [emoji23] [mention=76937]Metin Akbal[/mention] var bide, ama o bozuyor genelde [emoji23][emoji23] erken gelseydiniz kurcalardik bol bol [emoji847]Neyi bozmusum bea araba hala saglam, otoparkta yatiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts