Fatih Evcin 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: İkinci araç gerekiyor bize. Ailede 4 şöför 1 binek var. İkinci binek ihtiyacını karşılayacak. İkinci binek ya çok küçük olacak günlük sürüş için yada çok büyük olacak hafta sonu gezisi için. Hafta sonu arabada yatmak lüzum olursa 2 yetişkin içine sığması gerekiyor. Bize yatabimek esas, kimse sofra kurup yemek yemeden yana değil. Genelde gittiğimiz yerlerden yöresel yiyoruz. Sw bir araç her türlü işinizi görecektir. Ben bir kaç defa yeltendim ama olmadı. Sadece gece yatmak için çok aşırı bir teçhizata da gerek olmaz. Arka koltukları tamamen yatan bir sw araç işinizi rahat rahat görecektir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Hafta sonu arabada yatmak lüzum olursa 2 yetişkin içine sığması gerekiyor. şimdiden 2022 senesine plan yani? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık 2020 Yazar Paylaş 1 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: İkinci araç gerekiyor bize. Ailede 4 şöför 1 binek var. İkinci binek ihtiyacını karşılayacak. İkinci binek ya çok küçük olacak günlük sürüş için yada çok büyük olacak hafta sonu gezisi için. Hafta sonu arabada yatmak lüzum olursa 2 yetişkin içine sığması gerekiyor. Bize yatabimek esas, kimse sofra kurup yemek yemeden yana değil. Genelde gittiğimiz yerlerden yöresel yiyoruz. bütçe ne? eski transporter olabilir derim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: şimdiden 2022 senesine plan yani? 6 ay sonrası için Mehmet Göktürk yazdı: bütçe ne? eski transporter olabilir derim. Bütce 30000 tl maksimum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık 2020 Yazar Paylaş 1 Aralık 2020 30 bine düzgün bir araç alınamaz içinde yatılabilen. H100 felan belki ama çok işi olacaktır. Land rover de alamazsın. 35 e uzun şasi bir 109 satıldı geçen ay içinde 3 kişi yatardı. muayenesi vardı ama işi de vardı çok. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Benim SW sevgim var. Dobloyu kendime yakıştıramıyorum. Günlük kullanıma uygun tipi olsun isitiyorum. Ilk uzun süreli kullandığım araba Doblo. Kiralamıştık öğrenci iken. Vallahi çok keyifli kullanımı var. Mazotu bitiremeden şirkete geri bıraktık. 1 depo neredeyse Ankara Samsun Çarşamba Ankara yapmıştı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Ali Darbaz yazdı: Benim SW sevgim var. Dobloyu kendime yakıştıramıyorum. Günlük kullanıma uygun tipi olsun isitiyorum. Ilk uzun süreli kullandığım araba Doblo. Kiralamıştık öğrenci iken. Vallahi çok keyifli kullanımı var. Mazotu bitiremeden şirkete geri bıraktık. 1 depo neredeyse Ankara Samsun Çarşamba Ankara yapmıştı. Elimden iki tane 1.9 jtd geçti. İkisinide memlekete aldım. Sivasa gönderdim. 10 yıl pardon 11 yıl olmuş. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-toros-lpg-li-880659041/detay Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-toros-lpg-li-880659041/detay Ha ha ha bununla güney doğu anadolu bölgesine gitsem sabahı çıkaramam heralde Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-bmc-2009-nissan-motor-tamamina-kredi-takas-882030791/detay Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Ali Darbaz yazdı: Benim SW sevgim var. Dobloyu kendime yakıştıramıyorum. Günlük kullanıma uygun tipi olsun isitiyorum. Ilk uzun süreli kullandığım araba Doblo. Kiralamıştık öğrenci iken. Vallahi çok keyifli kullanımı var. Mazotu bitiremeden şirkete geri bıraktık. 1 depo neredeyse Ankara Samsun Çarşamba Ankara yapmıştı. kendine yakıştıramıyor sen de doblo diyorsun olmadı ama 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 kendine yakıştıramıyor sen de doblo diyorsun olmadı amaO Mercedes Vito lara layık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 motorsikletten de karavan yapan oluyor, beklenti ve karavan kelimesinden ne beklendiğine bağlı bundan olsa olsa, vankondu olur Yorum bağlantısı
Ahmet ÖZCANN 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 merhabalar; https://www.sahibinden.com/ilan/vas...12-model-sadece-35-000-km-de-1114250226/detay bu 8x8 aracın karavana dönüşmesi için ne düşünürsünüz? ayrıntılı cevap verebilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 Ahmet ÖZCANN yazdı: merhabalar; https://www.sahibinden.com/ilan/vas...12-model-sadece-35-000-km-de-1114250226/detay bu 8x8 aracın karavana dönüşmesi için ne düşünürsünüz? ayrıntılı cevap verebilirseniz sevinirim. 40 litre yakıt tüketimini görünce vazgeçtim. 😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2023 Burak Kuşçu yazdı: Sadece kamp yaparken kullanacağınız bir araç olacağını düşünerek yorumlamıştım. Günlük kullanım için olacak ise bir otomobil kesinlikle hafif ticariden daha avantajlı Transporter Yorum bağlantısı
Recommended Posts