İçeriğe Yönlendir

Seyahat İzin Belgesi ve Sorular

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Ahmet Çalışkan

İzin alabilenlere ne kadar özeniyorum ya. Biz gerekçe olarak hastane randevusu gösterdik reddedildi. İkinci başvuruda hastalığın ciltteki belirtilerini de fotoğraflayıp başvuruya ekledik, yine kabul edilmedi. 2 saatlik uzaklıkta İstanbul'a giremiyorum.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık
İzin alabilenlere ne kadar özeniyorum ya. Biz gerekçe olarak hastane randevusu gösterdik reddedildi. İkinci başvuruda hastalığın ciltteki belirtilerini de fotoğraflayıp başvuruya ekledik, yine kabul edilmedi. 2 saatlik uzaklıkta İstanbul'a giremiyorum.

Köy yolları yada geçit gibi yerleri dene
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Serhat Işık yazdı:

Köy yolları yada geçit gibi yerleri dene

Bugünkü kabine toplantısının sonuçlarını bekliyorum. Oldu oldu, olmadı yarın gece Safaalan köyü ve Çilingoz'u kestirdim gözüme. Ordan şansımı deniycem. Gece jandarma olmaz diye umut ediyorum.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

Ben geldim arkadaslar mersin'deyim afyonkarahisar harici çevirme olmadi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Nerde çalışıyordunuz acaba?
Yorum bağlantısı
Serhat Işık
Ben geldim arkadaslar mersin'deyim afyonkarahisar harici çevirme olmadi.

Hadi geçmiş olsun
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Mert Yeldan yazdı:

Nerde çalışıyordunuz acaba?

Kırklareli Adliyesi. İhbar etmezsiniz inşallah :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Şehirler arası seyahat yasağı 1 Haziran itibariyle kaldırılıyor.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık
Şehirler arası seyahat yasağı 1 Haziran itibariyle kaldırılıyor.

Kalkıyor da refakatçi olayı ve 72 saat süresi belirsiz
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Kırklareli Adliyesi. İhbar etmezsiniz inşallah [emoji3]

Kimliğini göster geç. Muafız biz.
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

#SONDAKİKA

●Cumhurbaşkanı Erdoğan: "ŞEHİRLER ARASI SEYAHAT SINIRLAMASI 1 HAZİRAN'DAN İTİBAREN TAMAMEN KALDIRILMIŞTIR."

●Cumhurbaşkanı Erdoğan: "65 YAŞ ÜSTÜNÜN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI DEVAM EDECEK."

●20 yaş altı kısıtlama 18 yaşa çekildi.

●Cumhurbaşkanı Erdoğan: "20 YAŞ ALTIYLA İLGİLİ SOKAĞA ÇIKMA UYGULAMASINI DA 18 YAŞA İNDİRİYORUZ VE 0-18 YAŞ GRUBUNUN TAMAMI ÇARŞAMBA VE CUMA GÜNLERİ 14.00-20.00 SAATLERİNDE SOKAĞA ÇIKABİLECEKLER. İKİLİ SİSTEM YOK"

●Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Önümüzdeki pazar itibariyle çoğu işletmeler belirlenen kurallar dahilinde saat 22.00'a kadar hizmet vermeye başlayacak."

●Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Eğlence mekanları ile nargile satışı yapan işletmeler buna dahil değildir."

●Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Plajlar, milli parklar ve bahçeler belirli kurallar dahilinde 1 Haziran'dan itibaren faaliyete geçecek."

●Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sürücü Kursları benzer kurslar 1 Haziran'dan itibaren hizmet verebilecek."

Arkadaşlar 18 yaş altı seyahat edebiliyor mu peki? Bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Şimdi bizim ufaklık 9 aylık, özel araç ile şehir dışı durumu nedir bende merak ettim. 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Furkan Avcı yazdı:

Şimdi bizim ufaklık 9 aylık, özel araç ile şehir dışı durumu nedir bende merak ettim. 

Allah bağışlasın. Az önce polis arkadaşımla konuştum sorun olmaz zaten seyahat yasağı kalktığı için hiç bir aracı durdurmazlar diyor.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Eyüp Çetin yazdı:

Arkadaşlar 18 yaş altı seyahat edebiliyor mu peki? Bilgisi olan var mı?

eski düzene dönüldü, koy arabaya gazla gitsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

Her bir kararin temeli ekonomi saglik degil kabak gibi ortada. Pazartesi gunu toplu tasima yigilmalarini ve trafigi merak ediyorum.

Ispanya turizm rezervasyonlari icin once 2000 ölümü yanlis saymisiz diyerek sildi 2 gündür de ölüm sayisi 1 olarak acikliyor mesela :)

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Mert Yeldan yazdı:

Kimliğini göster geç. Muafız biz.

Eş ve 1 yaşında çocuk da var. Neyse yasak kalktı zaten.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ahmet Caliskan yazdı:

Eş ve 1 yaşında çocuk da var. Neyse yasak kalktı zaten.

Çcouklara yasak var ama cuma ve çarşamba galiba serbest

Çağlar Bayur yazdı:

eski düzene dönüldü, koy arabaya gazla gitsin

Nerde dedi bunu?

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

Çcouklara yasak var ama cuma ve çarşamba galiba serbest

Evet hocam ama seyahat yasağı kalktığı için hiçbir aracı çocuk yada yaşlı var mı diye durdurmazlar diye düşünüyorum.

tarihinde Ahmet Caliskan tarafından düzenlendi
Düzeltme
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ahmet Caliskan yazdı:

Evet hocam ama seyahat yasağı kalktığı için hiçbir aracı çocuk yada yaşlı var mı diye durdurmazlar diye düşünüyorum.

Ülkede kanun diye bir kavram olmadığı için anlatmakta da zorlanıyoruz. Durdururlar mı diye sormadım. Yasak mı diye sordum. :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sokağa çıkması yasak demek kaldırımda oturması mahallede erik çalma çetesi kurması yasak demek değil. Kapıdan dışarı çıkamaz demek. Bunu anlamadı vatandaş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Aynen yasak devam ediyor, cocuklarin disari cikmasi yasak; cumhurbaskaninin ifadesine gore tabi.
Ama kresler acilcaz yazi geldi filan diyor.
Genelgeyi cok daha aciklayici yapmazlarsa arabalarda cok cocuk/yasli avlayacaklar. [emoji2]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir Ak

arkadaşlar cehaletini mazur görün.
cumartesi için Ankara ya giriş izni aldım ailem ile. hafta sonu da sokağa çıkma yasağı var.

ben error! ankaraya giremeyecek miyim.? vallahi 4 bilinmeyenli denklem çözsem bu kadar yorulmam

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Arkadaşlar HES kodu ile bebeği olup seyahat izni alanlar varmış. 18 yaş altı için seyahat izni alınabiliyor olabilir. 

Sonuçta 65 yaş üstüne de sokağa çıkma yasağı var ama şu an izin alınarak çıkabiliyorlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...