Haluk Şentürk 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Bundan bahsediyorum. Samsun valisinin açıklaması Yorum bağlantısı
Sedat Çakır 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak tı yeni konu açmak istemedim buradan sizinle paylaşmak istedim. Aracımı satışa çıkardım dünde de biri ilgilendi kendim çorluda ikametgah ediyorum alacak olan kişide beylikdüzün de fiyat konusunu filen anlaştık. Tek sıkıntı alacak kişinin buraya gelmesi. E devletten seyahat izni başvurusu yapmış bir cevap gelmemiş. Nasıl yapabiliriz sizce başka türlü. İstanbulda seyahat kısıtlaması var burada yok. Aramızda yaklaşık 100 km filen. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Sedat Çakır yazdı: Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak tı yeni konu açmak istemedim buradan sizinle paylaşmak istedim. Aracımı satışa çıkardım dünde de biri ilgilendi kendim çorluda ikametgah ediyorum alacak olan kişide beylikdüzün de fiyat konusunu filen anlaştık. Tek sıkıntı alacak kişinin buraya gelmesi. E devletten seyahat izni başvurusu yapmış bir cevap gelmemiş. Nasıl yapabiliriz sizce başka türlü. İstanbulda seyahat kısıtlaması var burada yok. Aramızda yaklaşık 100 km filen. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi gelemez Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 İstanbul da tanıdık var mı. Çekici ile yollayın. Ruhsat siz de kalsın. Alıcı aracı görsün beğensin ekspertiz vs her şey hallolsun. Bı yakınınıza vekalet versin satış yapip ruhsatı kargolayin. Para hesaba geçince 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Hızlı tren açılıyor ama özel araç seyahatinden ses yok henüz 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Hızlı tren açılıyor ama özel araç seyahatinden ses yok henüz aynen bende onu anlamadım 4 haziranda iç hatlar ucak seferleri acılıyor arabayla gelip gitmek yasak Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Okay Kaygusuz yazdı: aynen bende onu anlamadım 4 haziranda iç hatlar ucak seferleri acılıyor arabayla gelip gitmek yasak Bu hafta bitmeden bence açıklama yapacaklar. bizim şirket de normalleşme süreci için açıklama yapılmasını bekliyor. Turizm açılıyor, Ülkeye taze para lazım, ruslar gelmek için hazır bekliyor. bence en geç haziran ın 15 inde tüm seyahat yasakları kalkalacak. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Erhan Doruk yazdı: Bu hafta bitmeden bence açıklama yapacaklar. bizim şirket de normalleşme süreci için açıklama yapılmasını bekliyor. Turizm açılıyor, Ülkeye taze para lazım, ruslar gelmek için hazır bekliyor. bence en geç haziran ın 15 inde tüm seyahat yasakları kalkalacak. insallah öyle olur Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Erhan Doruk yazdı: Bu hafta bitmeden bence açıklama yapacaklar. bizim şirket de normalleşme süreci için açıklama yapılmasını bekliyor. Turizm açılıyor, Ülkeye taze para lazım, ruslar gelmek için hazır bekliyor. bence en geç haziran ın 15 inde tüm seyahat yasakları kalkalacak. Ben bu hafta sonuna yetişsin diye bekliyorum ama yine hüsran olacak galiba, tren 15 haziranda açılmıyor sonuçta yarın açılıyor. Babamlar bu sabah izin ile istanbuldan kocaeliye gittiler gebzede polis yolu kesmemiş, yan yolu kapatmış uyanık avına çıkmışlar heralde. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Yarın kurul toplantısı varmış sanırım. Yeni detaylar yarın belli olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: tren 15 haziranda açılmıyor sonuçta yarın açılıyor. yarın otogarda hızlı trende yapılacak belge kontrolü sonrası çıkması muhtemel olayları bekliyoruz Erhan Doruk yazdı: Bu hafta bitmeden bence açıklama yapacaklar. bizim şirket de normalleşme süreci için açıklama yapılmasını bekliyor. Turizm açılıyor, Ülkeye taze para lazım, ruslar gelmek için hazır bekliyor. bence en geç haziran ın 15 inde tüm seyahat yasakları kalkalacak. 8 milyarda tek virüslü kalmadı demek çok iyi, ama kaldı ise neden 30 günün 15 i evdekaldık? 27 Mayıs 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: yarın otogarda hızlı trende yapılacak belge kontrolü sonrası çıkması muhtemel olayları bekliyoruz 8 milyarda tek virüslü kalmadı demek çok iyi, ama kaldı ise neden 30 günün 15 i evdekaldık? bu süreçte yapılanları doğrumu diye sorgulama erken yaşlanırsın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali Gök yazdı: bu süreçte yapılanları doğrumu diye sorgulama erken yaşlanırsın kriz falan olunca da AAaaaa diye şaşıran ekonomistleri tebessüm ile izliyoruz Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: kriz falan olunca da AAaaaa diye şaşıran ekonomistleri tebessüm ile izliyoruz ekonomi = bizi kıskanıyorlar çok iyiyiz aslında Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Esim e devletten yapti başvuru onaylandı çıktısını aldim. Ben şuan evden ciktim mersine gidiyorum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Gerekçe olarak ne gösterdiniz Okay Kaygusuz yazdı: Esim e devletten yapti başvuru onaylandı çıktısını aldim. Ben şuan evden ciktim mersine gidiyorum Yorum bağlantısı
Serhat Işık 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Esim e devletten yapti başvuru onaylandı çıktısını aldim. Ben şuan evden ciktim mersine gidiyorumÇocukta var mı yanınızda? Kaç kişi çıktınız yola? Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Alptuğ Özcan yazdı: Gerekçe olarak ne gösterdiniz Esim ocaktan beri mersinde kaldim 9aylik çocuğumla esim gelip alamiyor yazmis hepimizin tc var isim felan onaylanmistir demişler Serhat Işık yazdı: Çocukta var mı yanınızda? Kaç kişi çıktınız yola? Tekim dönüşte esim ben yavrum olacak 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Benimde Samsun'a annem ve babamla gidip aynı gün veya bir sonraki gün kardeşimle Ankara'ya gelmem gerekiyor. Başvuru yapsak izin çıkar mı ki? Birde ne şekilde başvuru yapacağım durumu nasıl izah etmek gerekir bilemedim. Toplantı bugün müydü? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Benimde Samsun'a annem ve babamla gidip aynı gün veya bir sonraki gün kardeşimle Ankara'ya gelmem gerekiyor. Başvuru yapsak izin çıkar mı ki? Birde ne şekilde başvuru yapacağım durumu nasıl izah etmek gerekir bilemedim. Toplantı bugün müydü?65 yaş üstü üzerinden e devlet hesabından izin alınabiliyor refakatçi 72 saat içinde dönebilir 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 (düzenlendi) Okay Kaygusuz yazdı: Esim e devletten yapti başvuru onaylandı çıktısını aldim. Ben şuan evden ciktim mersine gidiyorum Kazasız belasız hayırlı yolculukların olsun Okay 28 Mayıs 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: 65 yaş üstü üzerinden e devlet hesabından izin alınabiliyor refakatçi 72 saat içinde dönebilir Aynen böyle anneniz babaniz çağrı yapacak. Sinan Akgöl yazdı: Kazasız belasız hayırlı yolculukların olsun Okay Amin sinanim Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: 65 yaş üstü üzerinden e devlet hesabından izin alınabiliyor refakatçi 72 saat içinde dönebilir Okay Kaygusuz yazdı: Aynen böyle anneniz babaniz çağrı yapacak. İkisi de 65 yaş altı 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Şereflikoçhisar da cevirmede sordular nerden geliyorsunuz izin belgeniz varmi föy dosyayı gösterdim hayırlı yolculuklar dedi. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 (düzenlendi) Uzun yola giderken kemere bu kıskacı taktim. Kemer durmadan germiyor. Yollarda cok bolca radar var 28 Mayıs 2020 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts