İçeriğe Yönlendir

Seyahat İzin Belgesi ve Sorular

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Haluk Şentürk

Bundan bahsediyorum. Samsun valisinin açıklaması 6854ab835bed8b36b1c5472cec7d70a3.jpg

Yorum bağlantısı
Sedat Çakır

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak tı yeni konu açmak istemedim buradan sizinle paylaşmak istedim. Aracımı satışa çıkardım dünde de biri ilgilendi kendim çorluda ikametgah ediyorum alacak olan kişide beylikdüzün de fiyat konusunu filen anlaştık. Tek sıkıntı alacak kişinin buraya gelmesi. E devletten seyahat izni başvurusu yapmış bir cevap gelmemiş. Nasıl yapabiliriz sizce başka türlü. İstanbulda seyahat kısıtlaması var burada yok. Aramızda yaklaşık 100 km filen.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sedat Çakır yazdı:

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak tı yeni konu açmak istemedim buradan sizinle paylaşmak istedim. Aracımı satışa çıkardım dünde de biri ilgilendi kendim çorluda ikametgah ediyorum alacak olan kişide beylikdüzün de fiyat konusunu filen anlaştık. Tek sıkıntı alacak kişinin buraya gelmesi. E devletten seyahat izni başvurusu yapmış bir cevap gelmemiş. Nasıl yapabiliriz sizce başka türlü. İstanbulda seyahat kısıtlaması var burada yok. Aramızda yaklaşık 100 km filen.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gelemez

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

İstanbul da tanıdık var mı. Çekici ile yollayın. Ruhsat siz de kalsın. Alıcı aracı görsün beğensin ekspertiz vs her şey hallolsun. Bı yakınınıza vekalet versin satış yapip ruhsatı kargolayin. Para hesaba geçince

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hızlı tren açılıyor ama özel araç seyahatinden ses yok henüz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Köksal Yılmaz yazdı:

Hızlı tren açılıyor ama özel araç seyahatinden ses yok henüz

aynen bende onu anlamadım 4 haziranda iç hatlar ucak seferleri acılıyor arabayla gelip gitmek yasak

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Okay Kaygusuz yazdı:

aynen bende onu anlamadım 4 haziranda iç hatlar ucak seferleri acılıyor arabayla gelip gitmek yasak

Bu hafta bitmeden bence açıklama yapacaklar. bizim şirket de normalleşme süreci için açıklama yapılmasını bekliyor. Turizm açılıyor, Ülkeye taze para lazım, ruslar gelmek için hazır bekliyor. bence en geç haziran ın 15 inde tüm seyahat yasakları kalkalacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Erhan Doruk yazdı:

Bu hafta bitmeden bence açıklama yapacaklar. bizim şirket de normalleşme süreci için açıklama yapılmasını bekliyor. Turizm açılıyor, Ülkeye taze para lazım, ruslar gelmek için hazır bekliyor. bence en geç haziran ın 15 inde tüm seyahat yasakları kalkalacak.

insallah öyle olur

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Erhan Doruk yazdı:

Ben bu hafta sonuna yetişsin diye bekliyorum ama yine hüsran olacak galiba, tren 15 haziranda açılmıyor sonuçta yarın açılıyor. Babamlar bu sabah izin ile istanbuldan kocaeliye gittiler gebzede polis yolu kesmemiş, yan yolu kapatmış uyanık avına çıkmışlar heralde.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Yarın kurul toplantısı varmış sanırım. Yeni detaylar yarın belli olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Köksal Yılmaz yazdı:

tren 15 haziranda açılmıyor sonuçta yarın açılıyor.

yarın otogarda hızlı trende yapılacak belge kontrolü sonrası çıkması muhtemel olayları bekliyoruz

Erhan Doruk yazdı:

8 milyarda tek virüslü kalmadı demek çok iyi, ama kaldı ise neden 30 günün 15 i evdekaldık?

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

yarın otogarda hızlı trende yapılacak belge kontrolü sonrası çıkması muhtemel olayları bekliyoruz

8 milyarda tek virüslü kalmadı demek çok iyi, ama kaldı ise neden 30 günün 15 i evdekaldık?

bu süreçte yapılanları doğrumu diye sorgulama erken yaşlanırsın :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

bu süreçte yapılanları doğrumu diye sorgulama erken yaşlanırsın :D 

kriz falan olunca da AAaaaa diye şaşıran ekonomistleri tebessüm ile izliyoruz :mangal:

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

kriz falan olunca da AAaaaa diye şaşıran ekonomistleri tebessüm ile izliyoruz :mangal:

ekonomi = bizi kıskanıyorlar çok iyiyiz aslında :nargile:

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

Esim e devletten yapti başvuru onaylandı çıktısını aldim. Ben şuan evden ciktim mersine gidiyorum

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Gerekçe olarak ne gösterdiniz

Okay Kaygusuz yazdı:

Esim e devletten yapti başvuru onaylandı çıktısını aldim. Ben şuan evden ciktim mersine gidiyorum

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Çocukta var mı yanınızda? Kaç kişi çıktınız yola?
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Alptuğ Özcan yazdı:

Gerekçe olarak ne gösterdiniz

Esim ocaktan beri mersinde kaldim 9aylik çocuğumla esim gelip alamiyor yazmis hepimizin tc var isim felan onaylanmistir  demişler 

Serhat Işık yazdı:

Çocukta var mı yanınızda? Kaç kişi çıktınız yola?

Tekim dönüşte esim ben yavrum olacak

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Benimde Samsun'a annem ve babamla gidip aynı gün veya bir sonraki gün kardeşimle Ankara'ya gelmem gerekiyor. Başvuru yapsak izin çıkar mı ki?

Birde ne şekilde başvuru yapacağım durumu nasıl izah etmek gerekir bilemedim.

Toplantı bugün müydü?

Yorum bağlantısı
Serhat Işık
Benimde Samsun'a annem ve babamla gidip aynı gün veya bir sonraki gün kardeşimle Ankara'ya gelmem gerekiyor. Başvuru yapsak izin çıkar mı ki?
Birde ne şekilde başvuru yapacağım durumu nasıl izah etmek gerekir bilemedim.
Toplantı bugün müydü?

65 yaş üstü üzerinden e devlet hesabından izin alınabiliyor refakatçi 72 saat içinde dönebilir
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Okay Kaygusuz yazdı:

Kazasız belasız hayırlı yolculukların olsun Okay

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Serhat Işık yazdı:

65 yaş üstü üzerinden e devlet hesabından izin alınabiliyor refakatçi 72 saat içinde dönebilir

Aynen böyle anneniz babaniz çağrı yapacak.

Sinan Akgöl yazdı:

Kazasız belasız hayırlı yolculukların olsun Okay

Amin sinanim

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Serhat Işık yazdı:

Okay Kaygusuz yazdı:

Aynen böyle anneniz babaniz çağrı yapacak.

İkisi de 65 yaş altı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

Şereflikoçhisar da cevirmede sordular nerden geliyorsunuz izin belgeniz varmi föy dosyayı gösterdim hayırlı yolculuklar dedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
(düzenlendi)

Uzun yola giderken kemere bu kıskacı taktim. Kemer durmadan germiyor.

Yollarda cok bolca radar var

yiIopI.jpg

tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...