İçeriğe Yönlendir

Seyahat İzin Belgesi ve Sorular

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Sokağa çıkmayi  81 ile yaymış onu duydum sadece. Seyahat kisiti son tarihi de söyledi mi.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Sokağa çıkmayi  81 ile yaymış onu duydum sadece. Seyahat kisiti son tarihi de söyledi mi.

Hayır 15 gün daha uzattıklarını söylediler. 15 gün sonra bi daha görüşülür.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Bugün İstanbuldan bi arkadaşla konuştum. Araçla sigara dağıtıcılığı yapıyor. Dağıtım bölgesi İstanbul'un Trakya sınırları. Fakat ister istemez Tekirdağ'a gir-çık yapıyormuş geri dönmek için falan. "Nasıl hallediyorsun" dedim. Camdan sigara paketi gösteriyomuş çevirmelerde. Ve geçiyormuş da. Geçen gün ben çocuğu gezdireyim dedim arabayla, jandarma çevirdi. Tabi yeni memuruz ya, hevesli hevesli çıkarttık adalet bakanlığı kimliğimizi uzattık. Sağolsun komutan çok yardımcı oldu "bunu mu istedik senden kafa kağıdını ver" diyerek beni bozduktan sonra "bi daha görürsem yazarım 3000'i" diyip postaladı :D

Demem o ki bizim bakanlık kimliğiyle geçemediğimiz yerlerden adam camdan Uzun 2000 göstererek geçiyormuş. Tiryakilik başka bir kafa yav.

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

iş kolu olarak tedarik yapan vanlara kamyonlara kargo arabalrına  geçiş izni vardı sanırım.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ardahan servet abi

Ailecek ise unut
iş kolu olarak tedarik yapan vanlara kamyonlara kargo arabalrına  geçiş izni vardı sanırım.

Var ancak sevk irsaliyesi bakılıyor artık
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Var ancak sevk irsaliyesi bakılıyor artık

atla kamyona camı bile açmadan geçiyorsun, ceo gibi passatla gidilmez

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
atla kamyona camı bile açmadan geçiyorsun, ceo gibi passatla gidilmez

Bizim elemanlar gidemiyor artık
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Bugün İstanbuldan bi arkadaşla konuştum. Araçla sigara dağıtıcılığı yapıyor. Dağıtım bölgesi İstanbul'un Trakya sınırları. Fakat ister istemez Tekirdağ'a gir-çık yapıyormuş geri dönmek için falan. "Nasıl hallediyorsun" dedim. Camdan sigara paketi gösteriyomuş çevirmelerde. Ve geçiyormuş da. Geçen gün ben çocuğu gezdireyim dedim arabayla, jandarma çevirdi. Tabi yeni memuruz ya, hevesli hevesli çıkarttık adalet bakanlığı kimliğimizi uzattık. Sağolsun komutan çok yardımcı oldu "bunu mu istedik senden kafa kağıdını ver" diyerek beni bozduktan sonra "bi daha görürsem yazarım 3000'i" diyip postaladı [emoji3]

Demem o ki bizim bakanlık kimliğiyle geçemediğimiz yerlerden adam camdan Uzun 2000 göstererek geçiyormuş. Tiryakilik başka bir kafa yav.

Benim daha giremediğim yer olmadı. [emoji3]
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Mert Yeldan yazdı:

Benim daha giremediğim yer olmadı. emoji3.png

Yılların tecrübesi varsa belki ondandır. Ben nasıl göstereceğimi bilememişimdir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mert Yeldan yazdı:

Benim daha giremediğim yer olmadı. emoji3.png

Sen yetkili bı abiye benziyorsun.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Şehir dışına çıkma işim olmadı şehir içi izin belgesine bakan 1 tane oda anlamadı iyi akşamlar dedi

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Şehir dışına çıkma işim olmadı şehir içi izin belgesine bakan 1 tane oda anlamadı iyi akşamlar dedi

Burada ev iş 3 çevirme var didik didik bakılıyor
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İzmit İnönü yaylası arkasından pamukova inişi var. Oradan Geyve. Geyveden Mudurnu. Sonrası otoyol ile Ankara

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Çevirmeye girmeden gitme şansı yok kimse hayal kurmasin belge almaya calissin

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Cuma günü İzmite iş için gittim bilerek kurtköy gişelerinden girmedim çok kalabalık arka  yan yoldan gebzeye gidene kadar iki çevirmeden geçtim her birinde ates ölçümü yapıldı. elimde şirket anketi kağıtta bizim çalışanımızdır yazılı kağıt ve sigorta bildirimi. araç ise  şirket logolu dacia dokker ile İzmit otoban çıkışlarının ikisi kapalı kandıra çıkışı açık orada da çevirmeye girdim. Dönüşte ise gene otoban girişinde gebzeden çıkış yaptım çıkışta kontrol vardı ayrıca yan yolda gene istanbul giriş noktasında ve aydınlı çöp yolunda gene çevirmeye girdim her birinde elimdeki kağıda baktılar ve geçtim 

Çarşamba günü Adapazarı Hendeğe gitmem gerekecek gene aynı yolla gideceğim ancak en büyük sıkıntı Çay için gidenlere izin yarın akşam 12 den sonra valilik izninle serbest otoban çok kalabalık olacak gibi geliyor. Birde İzmit kandra çıkışına yakın tünellerden sonra çalışma var yol tek  şeride düşüyor sonra karşı şeride veriyorlar baya trafik oluyor 

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Ben de Kırklareli'den İstanbul'a gidicem ama 2 kez izin başvurum reddedildi. Karadeniz kıyısına inip sırtımı sahile yaslayıp ordan "gıdım gıdım" sahil boyu gidip çatalcadan çıkmayı düşünüyorum. Başarabilirsem tabi. Geceleri köy yollarında kontrol olmaz diye düşünüyorum ama bakalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Köy yolları daha fazla denetlenir gibi geliyor bana jandarma tarafından 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bu izin kağıdı ya da her neyse işte nasıl kontrol ediliyor arkadaşlar yani elektronik ortamda bir dogrulamasi mi var?

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Bu izin kağıdı ya da her neyse işte nasıl kontrol ediliyor arkadaşlar yani elektronik ortamda bir dogrulamasi mi var?

Sanırım yok (emin değilim ama). Çünkü Esenler otogarda sahte izin belgesi düzenleyen bi şebeke çökertildi. O belgelerle birçok kişi yolculuk yapmış. Ya doğrulamasını yapmadı kontrol eden memurlar ya da doğrulama olayı yok.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

İstanbul dışına çıkmak zor göründüğünü kadarıyla. Derdim şu aslında , giriş çıkışları serbest bırakırlarsa trafikten dolayı İstanbul İzmit hatta Sakarya’dan bile çıkamayız. Tahminim taaa Amasya çıkışına kadar trafikte gidilir. 2 - 3 sene önce aynen bu şekilde trafik vardı. Hatta tüm tesisler dolu girişleri yan yolları bile araç kaynıyordu. Yine böyle bir durum söz konusu olur, o zaman salgın daha çok yayılır bence.

Bence seyahat izin belgeleriyle ufak ufak insanlara izin vermeleri daha iyi olur.

Bence seyahat izin belgeleriyle ufak ufak insanlara izin vermeleri daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

iş kolun çok ağır inşaatsa işinin olduğu her yer serbest, ikametgaha dönüş serbest :) (öyle apartman ev inşaatı vs. değil ama onlar sayılmaz)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...