Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2020 Koray Demir yazdı: 1 Haziran’dan itibaren karayolu seyahatinde patlama olacak. Devlet radarları açtı darpaneye rakip makbuz basacaz 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Devlet radarları açtı darpaneye rakip makbuz basacaz Tahsilat istatistiği nedir yoksa ödeyen mi karda ödemeyen mi aklımda deli sorular 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Sinan Akgöl yazdı: Ispanya turizm rezervasyonlari icin once 2000 ölümü yanlis saymisiz diyerek sildi 2 gündür de ölüm sayisi 1 olarak acikliyor mesela yeterli panik oluşturuldu kafi demek, ne dmişler öldürmeden sağmalı sütü Mehmet Göktürk yazdı: Nerde dedi bunu? bazen; denmeyenler, denenlerden daha çok denmiştir; der , bir çin deyişi.... tersi de olabiliyor: bir çin deyişi der ki: bazen daha çok denenler, denenlerden çok denmeyenlerde denmiştir.. Ortadan sona sonra başa doğru da yazılabilir Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: yeterli panik oluşturuldu kafi demek, ne dmişler öldürmeden sağmalı sütü Abi panik oluştu da hastalıktan insan ölmeye devam ediyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Sinan Akgöl yazdı: Abi panik oluştu da hastalıktan insan ölmeye devam ediyor artık hatalı tedaviler azaldı sayı azalır Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: artık hatalı tedaviler azaldı sayı azalır Bana göre tüik verilerinin azaldığı gibi Yeni genelgede Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi çocuk ve gençler bakıcı, aile büyükleri, kreş/gündüz bakımevlerine gidebilecek, veli nezaretinde yolculuk yapabilecek 28 Mayıs 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Çocuklar aileleri ile seyahat edebiliyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Kreş olayı biraz acele gibi. Hijyenden anlamayacak yaştaki farklı ailelerden çocukları aynı ortamlara sokmak bombanın pimini çekmek ile aynı. Tamam çalışan annelerin çocukları için çözüm lazım ama girişte ateş ölçmek ile kontrolün sağlanamadığı da gercek. Ben şimdilik göndermiyorum çocuğumu büyükler bakacak. Durum biraz sürü bağışıklığı oluşumu icin hareket ediyoruz gibi görünüyor. Ve sanirim öyle yada böyle herkes bu hastaligi geçirecekKore rakamlarda artışı görür görmez okulları yeniden kapattı. Bir de biz deneyelim bakalım ne olacak [emoji2] Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Bizde futbolda yaygındır "avantaja bırakmak".. Kuralları normale dönmüş gibi yapıp herkesi diken üstünde insiyatifi sorumluluğu herşeyi vatandaşa yöneticilere devretmek ve işine geleni görmezden gelmek. Böylece herkes kuralları çiğner herkes tedirgindir herkes amirine polise vergi memuruna hakime karşı sürekli korku içinde yaşar çünkü karşısında uyulamayacak ama zaten uygulanmayan kurallar vardır. 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Mert Gulkokan yazdı: Şehirler arası seyahat açıldı diyelim ama sokağa çıköa yasağı olmayan ilden yasak olan ile seyahat olabilecek mi ? Yasaklar da kalkacak dediler. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Arkadaşlar ben mersin'den döndüm ailemi getirdim gelirken her şehirde cevirdiler sordular izin belgesini hatta aksarayda ondeki araçla polis münakaşa yaptı bana geldi sigortan ve arac muanesi varmi dedi bende corona sebebi ile muanem uzatildi dedim ha şöyle kendini aracını bilen insanlar lazim bize dedi öndeki aracin sigortasi var demiş elinde tabletle sorgulamis sigorta yok ben hayırlı yolculuklar olsun devam et dedi. Sag salin kazasiz geldim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Okay Kaygusuz yazdı: bana geldi sigortan ve arac muanesi varmi dedi bende corona sebebi ile muanem uzatildi dedim ha şöyle kendini aracını bilen insanlar lazim bize dedi club dan emmi nin adını vererek, müridiyiz deseydiniz geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts