Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Ailemin ikameti başka şehirde. İkametin olduğu şehirde bahçe ve arı işleri var. Uzun sure bekledik yasaklar için ama gidilmesi gerekiyor. Benin ikametim Kocaeli'nde ve ailemi araçla ben götüreceğim. Annem üzerinden izin belgesi talep ettim ve izin belgesinde babamı ve beni ekledim TC vs. Ama bir belge aldım. Yani her aile bireyi için ayrı ayrı 3 belgem Yok 1 adet belgem var. İşim nedeniyle izin almam zor bu yüzden hafta sonuna denk gelecek şekilde aldım cuma cumartesi pazar şeklinde 3 günlük gidiş dönüş şeklinde. Ama sadece ben döneceğim. Soru 1. E devletten yapılan başvuru ile üçümüz de izinli sayılıyoruz. Kesin midir. Tek tek almaya gerek yok Soru 2. Tarih sokağa çıkma yasağı zamanına denk geliyor. Seyahat iznimin olması bu yasaktan muhaf tutacak mı sonuçta ışınlanma icat edilmedi Soru 3. İzni aldığım kişi yanımda olmadan geri dönüş yapacağım bunun bir mahsuru var mı. Çünkü belgede gidiş ve dönüş tarihi var Yorum bağlantısı
Erhan KÜL 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Cevap :1 üçünüzün TC sini yazdıysan belgeye üçünüz izinlisiniz Cevap:2 seyahat belgesi 3 gün için geçerli. Bu süreyi kaçırırsanız atıyorum fazladan 5 gün 10 gün ya da 1 gün fazladan kalsan bile Yen'i izin belgesi çıkarman lazım.memır isen çıkarmasan kurum kartını göstersen de geçebilirsin Cevap 3: hiç bir mahsuru yok süresi içinde tek yada kalabalık dönebilirsin 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 2.soru için sıkıntı olmaz. Her birey için izin gerekli diye biliyorum. Baba araba sürebiliyorsa riske atma kalsın arabanın da biri orda derim. 1 Yorum bağlantısı
Erhan KÜL 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 2. Soruyu biraz eksik anlamışım ilave olarak sokağa çıkma yasağı da olsa belge ile dönüş yapabilirsiniz Yorum bağlantısı
Hamit inan 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 155 yada 156 yi ara durumu anlat. Bölgeye hizmet eden kaymakamlığın vefa grurubuna kayıt açıyor. Vefa gurubu gün içinde sizi geri arıyor. E devletten yaptığınız başvuruda aynı yere ulaşıyor. 1 Yorum bağlantısı
Erhan KÜL 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Emin Önal yazdı: 2.soru için sıkıntı olmaz. Her birey için izin gerekli diye biliyorum. Baba araba sürebiliyorsa riske atma kalsın arabanın da biri orda derim. Araçta bulunan anne baba ve kendisi için TC girerek izin almış bunednele her birey in gerek yok Alınmış olan bir belge 3 kişi için yeterli oluyor kontrol noktasında belgeye bakıp araç içindeki sayıya ve kimliklere bakıp ateş ölçülerek giriş çıkış için problem olmuyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Başvuruda tarım/hayvancılıkla ilgili bir yer yok hangi seçenekten aldın? 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Bende bir soru sormak istiyorum. bizim ikametler istanbulda. Köyde ev var . Faturası filan mevcut. Buna istinaden babam annem iki çocuk ve ben izin belgesi doldursak izin alabilir miyiz? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: Bende bir soru sormak istiyorum. bizim ikametler istanbulda. Köyde ev var . Faturası filan mevcut. Buna istinaden babam annem iki çocuk ve ben izin belgesi doldursak izin alabilir miyiz? evdekal(sınlar) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Başvuruda tarım/hayvancılıkla ilgili bir yer yok hangi seçenekten aldın? Derdimizi anlattık tamam dediler 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Erhan KÜL yazdı: memır isen çıkarmasan kurum kartını göstersen de geçebilirsin Memurlar kimlik kartlarıyla geçiş yapabiliyorlar mı? Bir de araç alımı için izin veriyorlar mı acaba başına gelen var mı? Yorum bağlantısı
Erhan KÜL 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Memurlar kimlik kartlarıyla geçiş yapabiliyorlar mı? Bir de araç alımı için izin veriyorlar mı acaba başına gelen var mı? Örneğin ilk çıkış için belge alıyorsun onu kesin yapmak lazım geri dönüşte 3 günlük süreyi geçirirsen belgeyi yenilemen lazım.fakat 3 günlük süreyi geçirip valiliğe belge için tekrar gittiğinde beklemek uzun sürecekse sistem yoksa belge veremiyoruz derseler memursan kartın varsa sen git yolda kartını göster geçersin deniliyor.ben dönüş için aynısını yaşadım geri dönüş belgesi çıkarmadım kartımı ve ilk çıkış belgemi gösterdim ikametgaha dönüyorum dedim ve geçtim Araç alımı içinde galeriden alacaksanız galerici senin adına valiliğe izin başvurusunda bulunuyor ve belge veriliyor. ama şahıs olursa nasıl oluyor bilmiyorum 2 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Erhan KÜL yazdı: Cevap :1 üçünüzün TC sini yazdıysan belgeye üçünüz izinlisiniz Cevap:2 seyahat belgesi 3 gün için geçerli. Bu süreyi kaçırırsanız atıyorum fazladan 5 gün 10 gün ya da 1 gün fazladan kalsan bile Yen'i izin belgesi çıkarman lazım.memır isen çıkarmasan kurum kartını göstersen de geçebilirsin Cevap 3: hiç bir mahsuru yok süresi içinde tek yada kalabalık dönebilirsin Memurlar sadece kimlik kartlarıyla şehirler arası giriş çıkış yapabiliyorlar mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: Bende bir soru sormak istiyorum. bizim ikametler istanbulda. Köyde ev var . Faturası filan mevcut. Buna istinaden babam annem iki çocuk ve ben izin belgesi doldursak izin alabilir miyiz? Araca zaten Max 4 kişi alıyor. Veya minibüs vs tarzı ise yarı koltuk kadar. Ve izni aldığın kişinin eşi çocugu anne baba ve kardeş diyor eklenebilir. Yani sen izin alırsan anne baba yi ve çocuklari eklersin. Ama anne baba üzerinde alınırsa senin çocukları katamazsin. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Münir Nurettin Taşova yazdı: Memurlar sadece kimlik kartlarıyla şehirler arası giriş çıkış yapabiliyorlar mı? Anladığım kadarıyla hayır. Sadece izin belgenin günü bi kaç gün geçmiş ama tolerans göstermişler. Askeri personelin kimlik kartıyla geçiş yaptıklarını duymuştum ama 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: evdekal(sınlar) Evet. Ama yapılan işler ve yapılması gerekenler var. Turizm için 28 inde iç turizm başlayacak deniliyor. 19 unda normale 15 günlük süre bitiyor. Ama bayram nedeniyle yasak olacak vs deniliyor. Anlamadım nasıl iş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Evet. Ama yapılan işler ve yapılması gerekenler var. Turizm için 28 inde iç turizm başlayacak deniliyor. 19 unda normale 15 günlük süre bitiyor. Ama bayram nedeniyle yasak olacak vs deniliyor. Anlamadım nasıl iş. kalsınlar...... 2019 da da klasaydık şimdi nasıl kalırdık 2021 nerde kalacaklar falan..... 17 Mayıs 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Münir Nurettin Taşova yazdı: Memurlar sadece kimlik kartlarıyla şehirler arası giriş çıkış yapabiliyorlar mı? Devlet memuru değilim. O iş olmaz bana zaten. Bakalım görecez Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: kalsınlar...... 2019 da da klasaydık şimdi nasıl kalırdık 2021 nerde kalacaklar falan..... Anlamadım abi ama, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Anlamadım abi ama, 8 milyar da anlamadı 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 mayıs 28 serbestlik geliyor diye konuşuluyor. istanbul yine kapsam dışı kalabilir. bu akşam belli olur herşey. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Ümit Türk yazdı: mayıs 28 serbestlik geliyor diye konuşuluyor. istanbul yine kapsam dışı kalabilir. bu akşam belli olur herşey. Otelleri açmayı düşünüyorlarsa istanbul'dan çıkışı da açmak zorundalar. Ama İstanbul'dan çıkışı açarlarsa patlar bu virüs. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Sapandaki angry birds gibi gerildim bekliyorum, açsınlar fırlayacam hemen köye. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 15 gün daha uzattılar. İlle gözünü karart kaçak git diyolar Yorum bağlantısı
Recommended Posts