Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Hazir sokulmusken kapi tutamak aydinlatma yapardim ben Yaptim zaten. Bir boşluk daha olursa, ayak aydınlatması yapabilirim.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Bir boşluk daha olursa, ayak aydınlatması yapabilirim.. Yollar acildi diye hemen gevsemeyelim daha cok is cikacak 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Taktım her şeyi. Takmadan önce tüm klipsleri yeniledim. Hoparlör çevresindeki süngerler deforme olmuş, ufalanmaya başlamıştı. Onları yeniledim. Çok içime sindi. Beğendim ben. Üfff çok güzel olmuş. Arabamı sana ne zaman teslim edeyim abi? [emoji51] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir boşluk daha olursa, ayak aydınlatması yapabilirim.. matkap lazımsa? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 matkap lazımsa?Evet bosluktan bunu anlamaliydim. Akil akildan ustundur.Olmazsa hilti de var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Evet arkadaşlar gün ışığında çektiğim bir kaç detay fotoğrafı ile Boyama işim bitti. Yine de belli olmaz. Artan boyalarım var. 11 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Ellerine sağlık abiBence cok iyi olmusPerformansindan bi sey kaybetmemissin 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Fabrika bunu kıskandı. Eline sağlık abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Sani Gerşon yazdı: Ellerine sağlık abi Bence cok iyi olmus Performansindan bi sey kaybetmemissin Evet Sani, kendime geldim Sinan Akgöl yazdı: Fabrika bunu kıskandı. Eline sağlık abi. Sağol Sinan. söyleyelim bundan sonra boyayı böyle atsınlar Sırf yumuşak dokunması olsun diye vıcık vıcık bir şey atıyorlar.. O da zamanla kabarıyor.. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Teybin üstünde küçük bir kapaklı cep var. kapağı aşağıdaki resimdeki gibi deforme idi. Muhtemelen parfüm akmış. Söktüm temizledim ve boyadım. 6 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet Sani, kendime geldim Sağol Sinan. söyleyelim bundan sonra boyayı böyle atsınlar Sırf yumuşak dokunması olsun diye vıcık vıcık bir şey atıyorlar.. O da zamanla kabarıyor.. Tabi, sen fabrikadan daha iyi biliyorsun 😒 Kabarmanın sebebi kullanıcı hatası. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Tabi, sen fabrikadan daha iyi biliyorsun [emoji19] Kabarmanın sebebi kullanıcı hatası.Naapmış kullanıcı. [emoji23] Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Maşallah, elinize sağlık. Bende de plastik işi var ama sökmekten çok korkuyorum. Tırnakları falan hep kırarım kesin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Naapmış kullanıcı. Mehmet Ozyurek yazdı: ...... Muhtemelen parfüm akmış. Cevabı içine Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Önder Özcan yazdı: Cevabı içine Ha ben diğer parçalar için sormuştum.. 1 Yorum bağlantısı
Yunus Dağcı 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Merhaba arkasaşlar bende aranıza yeni katıldım,tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bende içi sihay çıtaları gri olan aracımın iç trimlerni boyamak istyorum.Gri çıtalar için hangi renk boya kullanmalıyım bu boyayı nerden temin edebilirm ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Yunus Dağcı yazdı: Merhaba arkasaşlar bende aranıza yeni katıldım,tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bende içi sihay çıtaları gri olan aracımın iç trimlerni boyamak istyorum.Gri çıtalar için hangi renk boya kullanmalıyım bu boyayı nerden temin edebilirm ? Tam neresi Yunus Bey.. Fotoğraf atabilir misiniz. Yorum bağlantısı
Yunus Dağcı 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 (düzenlendi) Sizin boyadığınız çıtalar vites bölgesi sizdeki altın sarısı bendeki gri bir renk executive paket araç foto şuan atamıyorum Mehmet Ozyurek yazdı: Tam neresi Yunus Bey.. Fotoğraf atabilir misiniz. Mehmet Ozyurek yazdı: Tam neresi Yunus Bey.. Fotoğraf atabilir misiniz. 30 Eylül 2020 tarihinde Yunus Dağcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus Dağcı 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Vernik için hazırlar. Bu parçaların tamamını bende boyamak istiyorum ama renk gri olduğu için hangi boyayı kullanacağımı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Yunus Dağcı yazdı: Bu parçaların tamamını bende boyamak istiyorum ama renk gri olduğu için hangi boyayı kullanacağımı bilmiyorum. Kapı kolundaki şu griden ise.. Ben bu rengi sanayide yaptırdım. Örnek götürürseniz boyacılar 15 dakikada yapıp veriyor. Tüm parçaları boyayacaksanız iki tüp yeter. Yorum bağlantısı
Yunus Dağcı 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kapı kolundaki şu griden ise.. Ben bu rengi sanayide yaptırdım. Örnek götürürseniz boyacılar 15 dakikada yapıp veriyor. Tüm parçaları boyayacaksanız iki tüp yeter. Mehmet Ozyurek yazdı: Kapı kolundaki şu griden ise.. Ben bu rengi sanayide yaptırdım. Örnek götürürseniz boyacılar 15 dakikada yapıp veriyor. Tüm parçaları boyayacaksanız iki tüp yeter. Foto atmasını beceremedim burası değil Mehmet bey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Yunus Dağcı yazdı: Foto atmasını beceremedim burası değil Mehmet bey Rengi örnek olsun diye göndermiştim.. Yukardaki konuda ben resim yüklemeyi tarif etmiştim. Yükleyin de bakalım renge Yorum bağlantısı
Recommended Posts