Sani Gerşon 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Fabrika çıkışı olmuş. Şahane Kapı kolları çerçevesi ne zaman boyanacak? 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Benim bildiğim japonlar klipsten ziyade vidaya önem verir.. İlginç şekilde klips ve trim arka planları çok sağlam. İnsani ölçülerde aracı sökmeye çalıştığınızda hiç bir yer kırılmıyor Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Fabrika çıkışı olmuş. Şahane Kapı kolları çerçevesi ne zaman boyanacak? Dayanamadım, kapı açma kollarının çevresini ertelemiştim ama onlarıda halledeceğim. Mat siyah Boya aldım. 22 Mayıs 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Çok iyi olmuş. Benim arabanın da böyle boyanması lazım ama bende sizdeki cesaret yok 😁 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Ön kapıları da söktüm. Mevcut durum şöyleydi. Kapı yüzündeki uzun çıtaları cif+sünger ile temizledim. Akabinde sırayla 500-800-1200 zımparalar ile boyayı tamamen kaldırdım ve çizikleri temizledim. Cam düğmelerini de söktüm.. Şöyleydi. Daha önce boyanmış ama başarısız olunmuş Başarısız olunma sebebi, boya öncesi temizliğin iyi yapılmaması. Ben tüm parçalarda boyayı tamamen aldım ve plastiğe kadar indim. Cif+bulaşık süngeri ile yüzey temizliği arkasından zımpara yanaşmayan yerler için aseton ve kulak çöpü ile temizliğini yaptım.. Yine aynı 500-800-1200 zımparalar ile boyaya hazırladım. Daha önce söktüğüm açma kolu çevresindeki parçaların iki kat boyasını yaptım. kuruyorlar, yarın verniğini atacağım. 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Eline sağlık abi, güzel gidiyor. Bitince çok güzel oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Boyayan arkadaşlar. Bu şekilde biz de lancer e yapmayı düşünüyoruz. 2 kat vernikten sonra tırnak ile deneme yaptınız mı kolay çiziliyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Ben henüz vernik aşamasına geçmedim. Astar ve boya arası bir gün, Boyadan sonra bir gün kurumaya bırakıyorum. Bir taraftan da temizlik çalışmalarım sürüyor. Toplamda 16 parçam var benim. Şu an mesela 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Size bir ipucu vereyim parçayı güzelce temizlediniz ve zımparaladınız. ancak hala derin çizikler var. Birinci kat astarı atın ve 15 dakka sonra hala belli olan çizikleri güzelce zımparalayın. Astarın çizikleri doldurduğunu göreceksin. İkinci kat astarı atınca çizikten iz kalmayacaktır. 7 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2020 Direk vernik mi atsam. O denli güzel oldu zımpara işi. 3 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Konunun sonunda : Ustalarım yeriniz nerede? 4 kapı kol dayama kaça yaparsınız? Gibi sorular gelebilir bu konuya 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Komutan çok kötüymüş seninki. Tabiki önce boya güzelce. Ben verniğini attım. 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2020 (düzenlendi) Tahir Ak yazdı: Konunun sonunda : Ustalarım yeriniz nerede? 4 kapı koş dayama kaça yaparsınız? Gibi sorular gelebilir bu konuya Çalıştığım şeflerimden biri, 10 parmağında 15marifet. Analog elektronik, güç elektroniği, otomobil, tarim, dalgıçlık, atıcılık, besicilik. Kendi evinin planını çizdi o denli. "Başımıza ne geldiyse yokluktan geldi" derdi. Herşeyi kendimiz yapmak zorunda kaldık diye eklerdi. Elimizden gelenler, başımıza gelenler yuzunden diyorum bende. Mehmet Ozyurek yazdı: Komutan çok kötüymüş seninki. Tabiki önce boya güzelce. Ben verniğini attım. Tertemiz bu, işi bitmiş hali mi. Süper basarili 24 Mayıs 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Evet kapı kolu çevresi işi bitti. çıtaların da 4 tanesini boyadım. verniğini atmadım henüz. Birinde boya damla attı. Parça boya yapacağım oraya. 4 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2020 Süper görünüyor. Elerine sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Konunun sonunda :Ustalarım yeriniz nerede?4 kapı koş dayama kaça yaparsınız?Gibi sorular gelebilir bu konuya Aşırı temiz çalıştım. Çok çaba harcadım Hiç bir usta bu kadar titizlik göstermez. Ben zımparaya nasıl daldıysam parmağımı da zımparalamışım arada [emoji28] 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Bunların da biri hariç boyaya hazırlar. aynı renk olsun diye onu numune bıraktım. Boya ayarlayınca onu da temizleyeceğim. 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç bir usta bu kadar titizlik göstermez. komple işleme ne işçilik yazardın? baştan sonra anahtar teslim? 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: komple işleme ne işçilik yazardın? baştan sonra anahtar teslim? Köfte para meselesi 😂😂😂 Bu sebeple restorasyon yapan firmalarda işçilik pazarlığı yapılmaz. 25 Mayıs 2020 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 komple işleme ne işçilik yazardın? baştan sonra anahtar teslim?400-500 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: 400-500 ehil olsan kaç saat te biterdi tümü baştan sona? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 ehil olsan kaç saat te biterdi tümü baştan sona?Ehil olsam, çeşitli ekipmanlar da kullanırdım. Boya çözücü, astar, fırın vs. 2. Güne teslim ederdim. İlk yaptığım tamirle uğraşmazdım mesela. yenisini al, bu olmaz derdim. Çünkü olmayabilirdi. Ticari çalışırken belki olacak bir işe 4-5 saatimi harcamazdım. Çünkü olmayınca para talep edemezsin. Yapıştır, dolgu yap, astar, zımpara, astar zımpara bunların kuruma süreleri. Rakam değişmezdi ama. Çünkü iki günlük iş var burada. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Boya çözücü, astar, fırın vs. 2. Güne teslim ederdim. 26 iş günü çalışsan , ideal şartta kesintisiz olarak bu işten 13 adet çıkıyor. 500 TL alırsan , ay sonu zarar basacağın için , bu işi yapmak için üste para vermen lazım yani cepten. güzel bir hobi dükkanın varsa yapılabilir. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 26 iş günü çalışsan , ideal şartta kesintisiz olarak bu işten 13 adet çıkıyor. 500 TL alırsan , ay sonu zarar basacağın için , bu işi yapmak için üste para vermen lazım yani cepten. güzel bir hobi dükkanın varsa yapılabilir.O da şöyle olur. Bu işin macununu personele verirsin, sen başka boya işine bakarsın, bunun macunu kururken, diğer işin boyasını atarsın. Bu işini yaptığın müşteri, 15 gün sonra kaza yapar gelir, kaskodan dosyayı açar onarıma girersin. Küçücük çıtalarla değil de kaput boyarsın. Tek başına bir iş olarak bu iş yapılacaksa evet kira stopaj sigorta elektrik gaz ulaşım vs. Kurtarmaz. Şu an eli boş adamın, gün boşa geçmesin işi olabilir bu. Çünkü, bu iş için 750 istersen kimse vermez. 500 de vermeyebilir. 350-400 verilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu işin macununu personele verirsin, ooo bşir de ekstra istihdam? tam zarar yazarsın? Mehmet Ozyurek yazdı: Bu işini yaptığın müşteri, 15 gün sonra kaza yapar gelir, kaskodan dosyayı açar onarıma girersin. tam zarar yapılacak iş tarif ettin. parça başına boyaya eskper 5 yıldır zam yapmadı hala rakam aynı . bayağı bir hobi dükkanı olur seninki , iş yapmak için üste para veren robin hood olursun efsane Yorum bağlantısı
Recommended Posts