Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 (düzenlendi) Ne pis insanlar var Allahım.[emoji41] (Boyaya hazirlik) 16 Mayıs 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Fransızlarda bu kabaran kaplama sabit. Ne diye hala kullanırlar çözemedim. Megane'lar, Clio'lar, Citroen'ler... Hiç mi ARGE yapmıyorlar... 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Soft bir dokunma hissi var bu fransızlarda. Ama sonra dökülüyor 😉 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Ben de boya siparişi verdim. Benden önceki sahibi kaplardaki çıtaları sökememiş. Söküp boyayacağım. Kaç numara zımpara kullandın.. Ben 500-800-1200 aldım 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Garip olacak ama zımpara iş yapmadi. Aninda doluyor agzi. 220kum zimpara nin is yapmadigi yerde 1000 1500 2000 i hic devreye sokmadim. O soft kaplama yapış yapış birşey.Falcatanin ucunu ikiye böldüm. Bildiğin kazıdım.(Eskiden cam kırıgıyla degneklerin kabuklarını kazıyarak soyardık, abartmamak kaydi ile yöntem ayni) Falcata bucağının girmediği yerler oldu. Mecbur 220 zımpara ile daldım. Inox boya, plastik astar ve mat vernik aldım. Inşallah boyayabilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Ben de inox boya, astar ve mat vernik aldım. Bir de mat siyah aldım. Zımparayı sulu yapmadın mı ? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Sulu da denedim o soft zamazingo basa bela. Yarın yakından çekerim foto. Basarili bir boyadan ve soft tan kurtulma oldu.Ben de inox boya, astar ve mat vernik aldım. Bir de mat siyah aldım. Zımparayı sulu yapmadın mı ? Kapi açma çerçevelerinize mi boyayacaksın?Ben o işi ileriki zamana attım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Muhittin Kaplan yazdı: Sulu da denedim o soft zamazingo basa bela. O maddeyi önce wd40, alkol vb bir şey ile çözdürüp temizle bence. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Sıcak suda beklettim. Ama tiner vs ye cesaret edemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Muhittin Kaplan yazdı: Kapi açma çerçevelerinize mi boyayacaksın? Ben o işi ileriki zamana attım. Evet açma kolu çerçevesini mat siyah ile boyayacağım. Yer yer kabarma mevcut.. Ayrıca, kapıdaki çıtaları sökememişler ve boyayamamışlar. Ben sökeceğim. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Keşke sökerken video çekseydim. Kapı tutamaklarindaki çıtaları sökmeye, kapının acilldığı yere en yakın yerden başla. Kapi menteşelerine yakin yerden (en yukardaki yer)sökmesi zor oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Muhittin Kaplan yazdı: Sıcak suda beklettim. Ama tiner vs ye cesaret edemedim. Sentetik tiner dene bence.. Madem söktün.. güzelce temizle.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 macun kıvamında almayayım elimize ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Muhittin Kaplan yazdı: Keşke sökerken video çekseydim. Kapı tutamaklarindaki çıtaları sökmeye, kapının acilldığı yere en yakın yerden başla. Kapi menteşelerine yakin yerden (en yukardaki yer)sökmesi zor oluyor. Evet şu resim güzel örnek aslında.. Parçaların tırnaklarının yerleri belli hep.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Evet şu resim güzel örnek aslında.. Parçaların tırnaklarının yerleri belli hep.. Ben birkacini kirdim.Resimde eksik parçalar var. Arka kapı çıtaları ve 4 geniş çıta yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Muhittin Kaplan yazdı: macun kıvamında almayayım elimize ? Sentetik tiner doğrusu imiş. düzelttim yukarları yanlış akılda kalmasın.. Ben Mondeo ve Qashqaide tiner kullanmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Sentetik mi olacaktı yoksa.. Yanlış mı hatırlıyorum. Ben Mondeo ve Qashqaide tiner kullanmıştım. Düzeltelim.. sentetik olacak.. Abi selülozik tehlikelidir bildiğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Muhittin Kaplan yazdı: Ben birkacini kirdim. Resimde eksik parçalar var. Arka kapı çıtaları ve 4 geniş çıta yok Kapı yüzündekileri sökmek için kapı yüzünü sökmek gerekiyormuş.. Benim çıtanın biri de kırık.. Tamir edeceğim onu, sökerken kırmışlar. Muhittin Kaplan yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Sentetik mi olacaktı yoksa.. Yanlış mı hatırlıyorum. Ben Mondeo ve Qashqaide tiner kullanmıştım. Düzeltelim.. sentetik olacak.. Abi selülozik tehlikelidir bildiğim. Evet plastiği eritiyordu biri.. o selülozikmiş. onun için zaten teneke kutuda satılırmış.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Dediğim o değil abi? Ince çıtalar var. Onlar sokuluyor. Birde ince çıtanın takılı olduğu geniş var.işaretli olan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Benim onlar temiz.. Muhtemelen sökmem. Benim önceliğim kapı yüzünde sabit olanlar.. Bir şu parça kırık benim.. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Kapının iç kısmında durakları sokmuyorlar abi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Kaplamalari kuvvetli bant kaldirir zimparaya gerek kalmaz daha kolay olur.Benim arabaya is yaparken izole banti kapi koluna yapistirmistim hazir dursun diye, sokerken kaplamanin bant yerini kaldirmis Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Bu değişik. Vıcık vıcık bir şey. Çözmek gerek bunuKıyabilsem. Wd40 temizler aslında Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Fren hidroliği halletmez mi? Ayakkabı boyama süngeri ile ince ince batırıp sürülse Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Fren hidroliği halletmez mi? Ayakkabı boyama süngeri ile ince ince batırıp sürülseWd40 kesin çözer de. Pahalıya gelir işte Önce Tiner denemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts