Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2020 Paylaş 12 Haziran 2020 Yakup Kocaağa yazdı: Mehmet abi kendim yaptırsam fatura kestirip sigortaya göndersem olmaz değil mi Görüşür onay alırsan mümkündür.. Erdem Dertsiz yazdı: Genel mantık ucuz olsun karşıdaki uğraşsın dursun Biraz teslimiyetçiyiz.. Bu durumda Yakup Bey, kendisine çarpan adama dönecek. Bir aydır, aracı yapılmadı yada pert olmadı. Bir aydır mağdur durumda. Mağduriyetinin bedelini talep edecek. Gün uzadıkça kusurlu tarafın sorumluluğu artacak.. Bunları yapmadığımız için sigorta yaptıranlar, bana ne karşı taraftan düşünsün diyebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 12 Haziran 2020 Yazar Paylaş 12 Haziran 2020 Biraz teslimiyetçiyiz.. Bu durumda Yakup Bey, kendisine çarpan adama dönecek. Bir aydır, aracı yapılmadı yada pert olmadı. Bir aydır mağdur durumda. Mağduriyetinin bedelini talep edecek. Gün uzadıkça kusurlu tarafın sorumluluğu artacak.. Bunları yapmadığımız için sigorta yaptıranlar, bana ne karşı taraftan düşünsün diyebiliyor. Doğru söylüyorsun abi ama ben karşı tarafın bu vicdan da olacağını düşünmüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2020 Paylaş 12 Haziran 2020 Yakup Kocaağa yazdı: Doğru söylüyorsun abi ama ben karşı tarafın bu vicdan da olacağını düşünmüyorum O zaman yasal yolla ilerlersin.. Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 12 Haziran 2020 Yazar Paylaş 12 Haziran 2020 O zaman yasal yolla ilerlersin.. Abi şimdi ben bu işten çok sıkıldım daha eksper dosyayı gönderecek onlar pert mi olacak yoksa tamir olacak ona karar verecek derken en iyi ihtimalle bir ay daha gider ben arabaya iki ay daha binmezsem yaz da yalan olacak cebimden yaptırayım diyorum bugün veya önümüzdeki hafta da dosyayı göndermezlerse sonra mahkemeye vermeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2020 Paylaş 12 Haziran 2020 Yakup Kocaağa yazdı: Abi şimdi ben bu işten çok sıkıldım daha eksper dosyayı gönderecek onlar pert mi olacak yoksa tamir olacak ona karar verecek derken en iyi ihtimalle bir ay daha gider ben arabaya iki ay daha binmezsem yaz da yalan olacak cebimden yaptırayım diyorum bugün veya önümüzdeki hafta da dosyayı göndermezlerse sonra mahkemeye vermeyi düşünüyorum Yok o şekilde olmaz.. Görüşerek ilerlemelisin. eksper ne diyor. Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 12 Haziran 2020 Yazar Paylaş 12 Haziran 2020 Yok o şekilde olmaz.. Görüşerek ilerlemelisin. eksper ne diyor. Şuan aracı bıraktığım serviste araya girdi eksperi aramış konuşmuş fiyat vermiş bugün seni de arıyacak eksper dedi Pazartesi kesin sonuçlanır tamire başlarız dedi 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 12 Haziran 2020 Yazar Paylaş 12 Haziran 2020 @Mehmet Ozyurek abi benim araç için 13bin ₺ onarım çıkarmışlar aracın bedeli 40-45 bin arası muadilleri pert olmaz mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2020 Paylaş 12 Haziran 2020 Yakup Kocaağa yazdı: @Mehmet Ozyurek abi benim araç için 13bin ₺ onarım çıkarmışlar aracın bedeli 40-45 bin arası muadilleri pert olmaz mı? Bu durumda onarım onayı gelecektir.. Sebebi de.. yan sanayi parça kullanacak olmaları. Ancak bunun için de yapacak bir şey yok maalesef.. Kaskon olmadığı için işlem bu şekilde devam edecek. Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 12 Haziran 2020 Yazar Paylaş 12 Haziran 2020 Bu durumda onarım onayı gelecektir.. Sebebi de.. yan sanayi parça kullanacak olmaları. Ancak bunun için de yapacak bir şey yok maalesef.. Kaskon olmadığı için işlem bu şekilde devam edecek. Öyle bir duruma getirdiler ki nasıl yaparlarsa yapsınlar diyor insan abi yapacak bir şey dediğin gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts