Cem Işık 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Böyle ufak tefek işlere bizzat müdahale iyidir, eline sağlık Oğuzhan 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 Böyle ufak tefek işlere bizzat müdahale iyidir, eline sağlık OğuzhanTeşekkür ederim abi. Elimden geldiğince izleye izleye kendim yapmaya çalışıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Geçmiş olsun. Havasını iyice almışsındır umarım? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 Geçmiş olsun. Havasını iyice almışsındır umarım?Onu geçen hafta patlayınca Mustafa abi ile tecrübe ettim [emoji23] hallettim hava yok [emoji51] 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2020 Mustafa abi uzun süredir stepne aparatını arıyor. Bugün benimkini söktük ölçüler için. Çıkan lastik içimi karartinca temizliğe giriştim. Temizledik madem e boyamadan olur mu [emoji848] bol jant temizleyici demir tozu sökücü zımpara arkaya mat öne parlak siyah boya [emoji2956]Kurşun fabrika çıkışı [emoji12] Lastik hiç kullanılmamış. Fabrikanın taktığı Yanaklar boya oldu ama lastik eski diye pek uğraşmadım maskeleme ile 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Evinde garaj olması ve garajı bu işler için kullanabilmek paha biçilemez. Çok güzel olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Oğuzhan suluyor arabaları büyüsünler diye 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 sağolsun Oğuzhan yardımcı oldu da stepne işini de çözdüm. bide cila niyetine yıkadık. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2020 sağolsun Oğuzhan yardımcı oldu da stepne işini de çözdüm. bide cila niyetine yıkadık. Yine bekleriz [emoji41] Konum var abi kardeşi al çık çık gel bugün saat geç oldu stepne yordu ama daha güzel güneşli bir günde [emoji3060] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2020 @Sinan Akgöl abime önce teşekkürler hoparlörleri gönderdiği icin, bir de unutmuşum eklemeyi detaylar ; Eskileri çıkardım, orjinal çerçeveleri var çok değişik bir yerde duruyor. Onlar olmadan oturması zordu. Gelenleri oraya uydurmak kalmıştı. İşe koyuldum. Kulaklarını traşladım. Bire bir oturdu içine [emoji51] biraz da epoksi yapıştırıcı ile destekledim. İçinden atmasın diye tırnak falan yok çünkü. Video da sesleri güzel ve gayet yeterli malum araç küçük [emoji23] 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 Bende böyle çalmıyordu ya Hb aracın gözünü sevim. Güle güle kullan. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 Tam uğraşmalık araba, ne iyi ettin bunu aldın. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2020 Bende böyle çalmıyordu ya [emoji3] Hb aracın gözünü sevim. Güle güle kullan. Cidden güzel çalıyor [emoji106] Teşekkür ederim abi [emoji51] Tam uğraşmalık araba, ne iyi ettin bunu aldın.Cidden öyle abi canım sıkıldıkça söküp takıyorum [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 Eline sağlık çok güzel olmuş ama ben pandizotu delmeye kıyamam. Bende pandizot tutucu plastiklerde hoparlörler. Biri patlamış sanırım. Bulabilirsem ben de değiştireceğim. Eski fiestadan aklımda kaldığına göre ebatlari biraz farklıydı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2020 Evet abi çok farklı hoparlörler. Bende ikisi de çöp olmuş [emoji849] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Aralık 2020 Yazar Paylaş 1 Aralık 2020 Frenler kafamı kurcalıyordu, havalar soğuyunca iyice kurcalamaya başladı. Gittik frenciye. Arka kampana daki balatalar camlaşmış. Kampanalar tornalandi. Balatalar ve hidrolik değişti. Fren pedalına ve frenlere can geldi. Malum korona çok yaklaşmadım pek detay yok. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Aralık 2020 Yazar Paylaş 1 Aralık 2020 Hidrolik ?Fren hidrolik yağı abi yazmamışım [emoji23] Dot3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Aralık 2020 Yazar Paylaş 1 Aralık 2020 Ustaya söyledim ama 3 yeterli olur dedi. Farkları galiba ısınma yada kaynama dereceleri diye biliyorum. Biraz bin 1-2 hafta gel kontrole dedi. Yağı da pazarlık yapmamak için benden olsun dedi. Memnun kalmassam gidince tekrar değiştirmesini isterim. Çok fark eder mi ki ya ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 Mart 2021 Yazar Paylaş 3 Mart 2021 Bir şeyler oluyor uzun zamandır aklımdaydı, bazı tıkırtı ve lokurtular sinir bozmaya başlamıştı. Mustafa abinin yanında aldım soluğu. Üretimi olmayan parçaları bile bulduk [emoji12] (bkz. 290 686 Sachs Amortisör ve orjinal Ford amortisör üst bilya) değişim en kısa zamanda ön takım A dan Z ye eksik parçalar var fotoğrafta sığmadı onlar [emoji51] 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Mart 2021 Paylaş 3 Mart 2021 Oğuzhan Çakır yazdı: Bir şeyler oluyor uzun zamandır aklımdaydı, bazı tıkırtı ve lokurtular sinir bozmaya başlamıştı. Mustafa abinin yanında aldım soluğu. Mustafa Abimiz Parçacılık mı yapıyor ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 Mart 2021 Yazar Paylaş 3 Mart 2021 Mustafa Abimiz Parçacılık mı yapıyor ?Yok yok hayır daha önce aynı araçtan vardı kendisinde, ne nereden alınır, ne yapılır gibi konularda destek aldım [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Mart 2021 Paylaş 3 Mart 2021 Oğuzhan Çakır yazdı: Yok yok hayır daha önce aynı araçtan vardı kendisinde, ne nereden alınır, ne yapılır gibi konularda destek aldım Bir kaç parçaya ihtiyacım olacak yakın zamanda o yüzden aklımda bulunsun demiştim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts