Mert Yeldan 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Var abi gel Evde dolabı kesmem gerekiyor, önümüzdeki haftasonu bir kaç saatliğine isterim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Aldığımdan beri aklımda olan ses sistemine el attım kablolar soketler baya oksitlenmiş temizlendi. Bir de tamamen denk gelen Sony xs-fb1730 modelini aldım. Tabi bir heyecan ertesi gün söktüm kapıları ama mevcutlar 13 cm JBL ler çıktı. Benim aldıklarım biraz büyük geldi babamla biraz düşününce MDF den arkasına bir parça uydurduk arkalarda orjinaller duruyor ama körük yırtıl Çok fazla ek ağırlık. Hem hızlanmayı etkiler hemde yakıtı artırır. Hoparlörlerin mıknatıslanması Yer kürenin manyetik kuvvetinden etkilenip drenç oluşturuyor. Drençle kandırılmış oluyorsun. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Çok fazla ek ağırlık. Hem hızlanmayı etkiler hemde yakıtı artırır. Hoparlörlerin mıknatıslanması Yer kürenin manyetik kuvvetinden etkilenip drenç oluşturuyor. Drençle kandırılmış oluyorsun. Ama verdiği keyif paha biçilemez yaksa yaksa 3-4 kuruş fazla yakar üzerinde vardi zaten. Ek olarak toplasan 500 Gr artmıştır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Ama verdiği keyif paha biçilemez yaksa yaksa 3-4 kuruş fazla yakar üzerinde vardi zaten. Ek olarak toplasan 500 Gr artmıştır Olmaz. Müzik sistemi açınca elektrik tüketimi artıyor. Alternatörde direnç oluşuyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Lastikteki vida kadar etkisi vardır 10cm Bmw hoparlörü var elimde 5ten çıkma bagajda duruyor ama 10cm daha kaliteli bir şey alsan daha iyi. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Mert Yeldan yazdı: Evde dolabı kesmem gerekiyor, önümüzdeki haftasonu bir kaç saatliğine isterim. Uzun parça keseceksen yavaş yavaş el testeresi ile kes, dekopajla uzun parça düz kesilmiyor, sağa sola kayıyor 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Aktaramadim yerleri çok küçük pandizotu da delmek istemiyorum.. onlara da bir çözüm bulacağım Arkalar herhalde 10'luk olmalı ki, fark bu kadar fazla olsun. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Arkalar herhalde 10'luk olmalı ki, fark bu kadar fazla olsun.Evet abi yada bu elimdeki 13 jblleri satıp yeni alacağım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Çok fazla ek ağırlık. Hem hızlanmayı etkiler hemde yakıtı artırır. Hoparlörlerin mıknatıslanması Yer kürenin manyetik kuvvetinden etkilenip drenç oluşturuyor. Drençle kandırılmış oluyorsun. Ali bey, depo hep boş geziyorsunuzdur diye umuyorum? Her fullediğinizde kullanmadığınız bir ağırlık taşıyorsunuz mesela? 2 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Sani Gerşon yazdı: Ali bey, depo hep boş geziyorsunuzdur diye umuyorum? Her fullediğinizde kullanmadığınız bir ağırlık taşıyorsunuz mesela? Bende de bir kısım ağırlıklar var onları da hesaplasak bi ara. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Lastikteki vida kadar etkisi vardır 10cm Bmw hoparlörü var elimde 5ten çıkma bagajda duruyor ama 10cm daha kaliteli bir şey alsan daha iyi. Lastikteki vida çıkalı 3 aydan fazla oldu. toplasan 20 gün 1000 km vidalı gezmedim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Evet abi yada bu elimdeki 13 jblleri satıp yeni alacağım Tamam duruma göre istersen gönderirim benim 10cmleri al bi hertz twitter bağla mis cis cis tiz Ali Darbaz yazdı: Lastikteki vida çıkalı 3 aydan fazla oldu. toplasan 20 gün 1000 km vidalı gezmedim. Ne güzel Ali bey 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Ne güzel Ali beyOlur abi ben şunları satayım da o zaman [emoji23] Yorum bağlantısı
Engin Deniz 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 O hoparlörün ağırlığını hesaplayacak seviyeye gelindiyse bisiklet en mantıklısı 😊 Eline sağlık Oğuzhan zevkli dokunuşlar bunlar. 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 (düzenlendi) Oğuzhan Çakır yazdı: Olur abi ben şunları satayım da o zaman Niye satıyosun para mı istiyorum dedim Ya da sat aynen ben gönderim duruma göre ya tweeter ile kapatırsın yada yeni 10cm alırsın bmwlerde yedek durur 15 Haziran 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 O hoparlörün ağırlığını hesaplayacak seviyeye gelindiyse bisiklet en mantıklısı [emoji4] Eline sağlık Oğuzhan zevkli dokunuşlar bunlar. Kesinlikle abi:) kapıları toplayıp ilk şarkıyı dinlemek muhteşem Niye satıyosun para mı istiyorum dedim [emoji3] Ya da sat aynen ben gönderim duruma göre ya tweeter ile kapatırsın yada yeni 10cm alırsın bmwlerde yedek durur Olur abi [emoji2956] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Çok fazla ek ağırlık. Hem hızlanmayı etkiler hemde yakıtı artırır. Hoparlörlerin mıknatıslanması Yer kürenin manyetik kuvvetinden etkilenip drenç oluşturuyor. Drençle kandırılmış oluyorsun. 75 kg sub var bagajda etkisi ne kadardır 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Niye satıyosun para mı istiyorum dedim [emoji3] Ya da sat aynen ben gönderim duruma göre ya tweeter ile kapatırsın yada yeni 10cm alırsın bmwlerde yedek durur 10 cm ler için adres vereyim mi [emoji2956] Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: 10 cm ler için adres vereyim mi At özelden kutu bulayım kargolarım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Uzun parça keseceksen yavaş yavaş el testeresi ile kes, dekopajla uzun parça düz kesilmiyor, sağa sola kayıyor Kesip atacağınız kısıma düz parça vidalayıp dekupajı ona yaslayarak keserseniz dümdüz kesmiş olursunuz. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: 75 kg sub var bagajda etkisi ne kadardır Dünyaya mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Kesip atacağınız kısıma düz parça vidalayıp dekupajı ona yaslayarak keserseniz dümdüz kesmiş olursunuz.Abi dolap keserken pek denk gelmez ama parke gibi ürünlerde işe yarar 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Yanayana bir haftadır dekopaj arıyorum [emoji3] Maskeleme bantı var Dyson ,silikon var kaynak makinası iş yerinde var ama bir hafta sonu alır gelirim matkap spiral avuç taşlama [emoji2960][emoji41] 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 Üst radyatör hortumu kelepçeden patladı geçen gün kankasi da benzer sıkıntı yaşamıştı kesip idare ettik. Az az damlatıyordu yenisi ile değişti [emoji855] ee karabeladan görünce naz yaptı tabii. İşçilik fotoğrafı yok usta bendim çünkü [emoji23] tek olunca çekmeyi unutmuşum 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts