Metin Uzunoğlu 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Allah kaza bela vermesin güzel araçmış. 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Hayırlı olsun ateş ediyor tabiri bu araç için uygun olur bence ☺️ Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Hayırlısı olsun, şu dönemde çok para vermeden binilecek yegane modellerden bence... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 İlk iş olarak farlarda ki piyasa adıyla LED Zenon iptali yaptık orjinal H4 lere geri döndük beyaz olan W5W ler Osram turuncu ile değişti Biraz kasaplık yapmış önceki arkadaşlar ama duzettik elimizden geldigince.. Son foto cakma Amerikan parklara ait zaten çalışmıyordu onları da düzelttik acmisken [emoji106] 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 LED nasıl LED h4Abi benzinliklerde veya parçacıklarda olan en dandik LED. Sadece far içini aydınlatıyor , karşıdan gelenin gözünü alıyor.. bildiğin lacivert [emoji51] detaylarını atarım Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Maşallah ya , vallahi seviniyorum böyle foruma yeni araçlar katıldıkça, hele bu araba yıkana yıkana rengi bir ton açılabilir gibi geliyor bana bu da kızıl ejderya olsun adı fotoğrafa bayıldım gerçekten, hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir seçim tan bir genç arabası. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Maşallah ya , vallahi seviniyorum böyle foruma yeni araçlar katıldıkça, hele bu araba yıkana yıkana rengi bir ton açılabilir gibi geliyor bana bu da kızıl ejderya olsun adı fotoğrafa bayıldım gerçekten, hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir seçim tan bir genç arabası.Abi sorma kesin açılır [emoji41] evde kalan sonax (babamdan sakladığım) hızlı cila vardı o da toz tutuyor araba hep toz hergun yıkasam yıkarım yıkanınca çok güzel gözüküyor tesekkur ederim güzel dileklerin için [emoji2956] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Ledin mavi yanması bozuk olduğu için Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Ledin mavi yanması bozuk olduğu için Asla aydınlatmıyordu abi, güzel bir ampul tavsiyesi alabilirim senden ,LED de olabilir güçlü bir şey. [emoji106] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Halojen far ile verimi görmem lazım ki led bakalım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Halojen far ile verimi görmem lazım ki led bakalım O zaman şimdilik bunlar beni götürür bayaa. En kısa zamanda portif testi için gelirim abi [emoji23] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Asla aydınlatmıyordu abi, güzel bir ampul tavsiyesi alabilirim senden ,LED de olabilir güçlü bir şey. Baktım sağda solda Xenon du Amerikan parkti tesisat kalabalığı var ayiklayacam. Sonra LED mi taksam diyorum şehir içinde anı çıkışları var 😛 görünür olmak lazım. Eskisinde bı Xenon vardı . Benim önde de cam filmi var galiba zaten gece zindan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 fiestanın bu farından iyi aydınlatma çıkmaz, mercek takılabilirse anca. ayna yapısı çok dağıtıyor, eskisi daha iyi aydınlatır bunun aksine 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Çok iyi değildi montajı ama iyiydi halojenden 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Dur soracam unutum. En son Başkanın Ka ile nikah kıyılmıştı. Ne oldu da yüzüğü attınız [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: fiestanın bu farından iyi aydınlatma çıkmaz, mercek takılabilirse anca. ayna yapısı çok dağıtıyor, eskisi daha iyi aydınlatır bunun aksine Hızlı gittiğim için selektör yapıyordum, öndeki SUV'ların camına bile çıkmıyordu selektör hüzmesi. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2020 Dur soracam unutum. En son Başkanın Ka ile nikah kıyılmıştı. Ne oldu da yüzüğü attınız [emoji16]Abi Ka Annemle ortak olucaktı, onun istekleri üzerine oldu sonra Corona falan süreç uzadı derken vazgeçildi bir anda.. Ben de dedim ki hazır babam niyetlendi bu işi kendime çevireyim [emoji2956] biraz uğraştım motorsiklet sevdası sebebiyle biraz zor oldu ama fotolari üstte [emoji51] Bu ara da benim far camları sağlam, ayakları çatlamış tamir görmüş falan camlar hariç içlerini bulabilirsem, Mustafa abi sen de bulursan bana da haber et alalım da mercek yapalım hiç yoktan iyidir [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 hayırlı olsun, fiesta candır, helede eskileri... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2020 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın [emoji4]Teşekkür ederim hayırlı olsun, fiesta candır, helede eskileri...Focusu biliyordum da, bu daha güzel bir de benim olunca [emoji2956] 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2020 Koltuk yükseklik ayarı çalışmıyordu, hala çalışmıyor gerçi ama [emoji23] biz yine de söktük sökmüşken dedik ki sökmeden detay olmaz içeriyi de temizledim [emoji106] 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts