İnan Çınar Perşembe 07:27 Paylaş Perşembe 07:27 Maşallah. Arada sırada paylaş Oğuzhan, eski günlerimizi yadedelim. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 07:38 Paylaş Perşembe 07:38 Oğuzhan Çakır yazdı: Özleyenler varmış, Çok. Bi kahve içer miyiz? Az sonra o tarafa geleceğim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 08:08 Yazar Paylaş Perşembe 08:08 Tamer Topaç yazdı: Çok. Bi kahve içer miyiz? Az sonra o tarafa geleceğim. Çok isterim abi ama Eğitimdeyim bugün 18:00 a kadar devam edebilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 10:02 Paylaş Perşembe 10:02 konu canlandı ile araç ile oynamalar başlamış satılık ilanı gelmez umarım Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 11:22 Yazar Paylaş Perşembe 11:22 Ali Gülmez yazdı: konu canlandı ile araç ile oynamalar başlamış satılık ilanı gelmez umarım Kıyılır mı bu güzelliğe Darlık, hacıllıda motosikletleri kıskandıran viraj çizgileri, 3. Ve 4. Vites ara hızlanmalarının tadı damağımda kalır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Perşembe 11:31 Paylaş Perşembe 11:31 Habersiz ilana girmesin de :P 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 11:32 Paylaş Perşembe 11:32 Mustafa Tüfekçi yazdı: Habersiz ilana girmesin de :P bak ya hala pusuda 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 11:35 Yazar Paylaş Perşembe 11:35 Ali Gülmez yazdı: bak ya hala pusuda Emeği çok, hala bişey olduğunda telefonun öbür ucunda Mustafa abi var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Perşembe 13:51 Paylaş Perşembe 13:51 (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: bak ya hala pusuda Seviyoruz bu fordları napalım. Nesli tükenmesin diye sahipleniyoruz yeri geliyor. Bizden çıkan yalan oluyor ilanlarda görüyor üzülüyoruz Oğuzhan Çakır yazdı: Emeği çok, hala bişey olduğunda telefonun öbür ucunda Mustafa abi var Ne demek 444 FORD bizim kadar sahiplenmiyor bu arabaları Perşembe 13:52 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 18:23 Paylaş Perşembe 18:23 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne demek 444 FORD bizim kadar sahiplenmiyor bu arabaları Bizim kadar cümlesi yanlış olmuş.. Net olarak "sahiplenmiyor" diyebilirsin.. 2 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 18:57 Yazar Paylaş Perşembe 18:57 Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim kadar cümlesi yanlış olmuş.. Net olarak "sahiplenmiyor" diyebilirsin.. Kapıdan sokmazlar bizi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 19:13 Paylaş Perşembe 19:13 Bu araba 5 yıl mı olmuş. Vay be hiç anlamadım geçen yılları 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:13 Paylaş Perşembe 19:13 arızasız belasız 5 yıl mı olmuş bak sen 2 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 19:14 Paylaş Perşembe 19:14 Oğuzhan Çakır yazdı: Emeği çok, hala bişey olduğunda telefonun öbür ucunda Mustafa abi var Ona nikah düşmez o zaman haylazın abisi sayılır 😂 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 19:38 Yazar Paylaş Perşembe 19:38 Çağlar Bayur yazdı: arızasız belasız 5 yıl mı olmuş bak sen Olmuş abi İnan Çınar yazdı: Ona nikah düşmez o zaman haylazın abisi sayılır 😂 Kendisi iyi bi abi o zaman Haylazım da haylazım. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 20:14 Paylaş Perşembe 20:14 Bir zamanlar forumda Fiesta s Ler vardı baya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 09:33 Paylaş Cuma 09:33 Oğuzhan Çakır yazdı: Kıyılır mı bu güzelliğe Darlık, hacıllıda motosikletleri kıskandıran viraj çizgileri, 3. Ve 4. Vites ara hızlanmalarının tadı damağımda kalır şu ihale sonuçlansın Darıcadan kurtulucam. Envanter için gelirim arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 11:29 Paylaş Cuma 11:29 Ali Darbaz yazdı: şu ihale sonuçlansın Darıcadan kurtulucam. Envanter için gelirim arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. Kingin dükkanının önünde de tamir edersiniz 1 saat sonra sürpriz yapabilirim.. Oğuzhan araban güzelleşmiş güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Cuma 14:02 Yazar Paylaş Cuma 14:02 Ali Darbaz yazdı: şu ihale sonuçlansın Darıcadan kurtulucam. Envanter için gelirim arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. Çağlar abinin kırmızı focuS ruhsatı ile gelirsen olur abi 🤣 Emre Şimşek yazdı: Kingin dükkanının önünde de tamir edersiniz 1 saat sonra sürpriz yapabilirim.. Oğuzhan araban güzelleşmiş güle güle kullan Mesai saatlerinde tükkana gidenin şaftı kırılıyorMuş Teşekkür ederim abi 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 15:09 Paylaş Cuma 15:09 Ali Darbaz yazdı: arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. Osman Burak Darbaz (OBD) ile akrabalık var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 15:31 Paylaş Cuma 15:31 İnan Çınar yazdı: Osman Burak Darbaz (OBD) ile akrabalık var mı? İlk defa duydum o kim oluyor abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:42 Paylaş Cuma 21:42 Oğuzhan Çakır yazdı: Çağlar abinin kırmızı focuS ruhsatı ile gelirsen olur abi 🤣 Mesai saatlerinde tükkana gidenin şaftı kırılıyorMuş Teşekkür ederim abi şaftı kafanda kırsak? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Cuma 21:52 Yazar Paylaş Cuma 21:52 Çağlar Bayur yazdı: şaftı kafanda kırsak? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 05:28 Paylaş Cumartesi 05:28 İnan Çınar yazdı: Osman Burak Darbaz (OBD) ile akrabalık var mı? Arıza tespit cihazı gibi yazmışsın da 5 dk sürerim arıza listesi çıkarırım diye o yüzden sordum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts