Oğuzhan Çakır 4 Mart 2021 Yazar Paylaş 4 Mart 2021 Ön takım işi tamam [emoji56] beklediğimden güzel oldu [emoji3526] elveda tıkırtılar. Ek olarak aks körükleri de değişti. Desteği için Mustafa abiye çok teşekkür ediyorum ben işteyken başında bekledi tüm gün [emoji23] 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Mart 2021 Paylaş 4 Mart 2021 Güle güle kullan güzel oldu Haylaz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 Mart 2021 Yazar Paylaş 4 Mart 2021 Son resimdeki amortisör körüğü değişti usta sağolsun körük alıp gelene kadar takmış bişey degistirttik Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Mart 2021 Paylaş 4 Mart 2021 Oğuzhan Çakır yazdı: Son resimdeki amortisör körüğü değişti usta sağolsun körük alıp gelene kadar takmış bişey degistirttik Parçacı ya gidip gelene kadar Clio körüğü takmis elindeki takozlu. O da cuk oturuyordu. Dedim sök benim aldığımi tak. Bin tane söylendi değişti o değil o körük de mile sıfır geçiyor Fordunkinden daha güzel durmuş da olmaz dedim birisi değişeceği zaman reno takmışlar der felan namimiza leke değer 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 11 Mart 2021 Yazar Paylaş 11 Mart 2021 Küçük bir değişiklik Hella 2800kGösterge çevresinden gelen bazı sesler havalar soğuyunca iyice arttı tabii. Biraz bez bant, biraz silikon sprey. Seslere elveda Yapılan ön takim ve bu kesilen sesler sonrası, aslında araba ne kadar sessizmiş dedim [emoji51] 5 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 11 Mart 2021 Yazar Paylaş 11 Mart 2021 Oo sarı sarı severiz.Bayaadir arıyordum hella internette çok pahalı. Bı aksesuarcida eski fiyat etiketiyle yakaladım tozlu raflarda dedim fiyat buysa alırım olur dedi [emoji23] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Ekim 2021 Yazar Paylaş 21 Ekim 2021 On takımı yenilenmiştik ama yay bulamamıştım o zaman. Yaylar sıcak press görmüş basık güzel duruyordu ama araba bir anda iyice oturdu. En ufak bir çukur veya tümsekte caz cüz sürtüyordu davlumbaz içine. O sürtünce benim canım yanıyordu. Başka bir problem mi var diye baktırdım sorun yaylarda çıktı. Çıkma iki tane orijinal sport yayı bulunca kaçırmadım. Fotoda soldaki eski sağdaki yeni. Araba biraz jipimsi oldu ama konfor inanılmaz arttı. Yok tutuşta fark etti. Daha iyi oturuyor şuan 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Ekim 2021 Yazar Paylaş 21 Ekim 2021 arka da değişmeliAbi arkalar normalden alçak mı çözemedim ama önümüzdeki ay onları da değiştireceğim biraz sert gibi gelmeye başladı önler değişince Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Oğuzhan Çakır yazdı: On takımı yenilenmiştik ama yay bulamamıştım o zaman. Yaylar sıcak press görmüş basık güzel duruyordu ama araba bir anda iyice oturdu. En ufak bir çukur veya tümsekte caz cüz sürtüyordu davlumbaz içine. O sürtünce benim canım yanıyordu. Başka bir problem mi var diye baktırdım sorun yaylarda çıktı. Çıkma iki tane orijinal sport yayı bulunca kaçırmadım. Fotoda soldaki eski sağdaki yeni. Araba biraz jipimsi oldu ama konfor inanılmaz arttı. Yok tutuşta fark etti. Daha iyi oturuyor şuan o ne öyle leylek gibi olmuş Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Ekim 2021 Yazar Paylaş 21 Ekim 2021 o ne öyle leylek gibi olmuş [emoji4] [emoji4] Sorma abi alışamadım 🥲 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Önü başka arkası başka yüksek araçlarınız değerinde alınır 😋 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Ekim 2021 Yazar Paylaş 21 Ekim 2021 Önü başka arkası başka yüksek araçlarınız değerinde alınır [emoji39]6500 eyrô ile takas olur abi [emoji16] Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Oğuzhan Çakır yazdı: 6500 eyrô ile takas olur abi İyi mal iyi para... 6500 eyroda sabit kalsın. Ben biraz para biriktirip geliyorum. 2001 ghia üstüne kaç eyro vermek lazım? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 10 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2023 Bugün uzun zamandır aklımda olan bir konuyu hayata geçirdik 🤩 Kesilme çizgisini falan unutmuşum 😅 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts