Oğuzhan Çakır 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 İlan hala duruyor Aldığımız arkadaş indirim yapmadı. Araca karşı olan sevgim, rengi derken biz de pek üstünde durmadik, malum pek yok bu araçtan https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-arac-satilmstr-780899459/detay Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayırlı olsun. Dün şansa bunun ilanına bakmıştım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: İlan hala duruyor Aldığımız arkadaş indirim yapmadı. Araca karşı olan sevgim, rengi derken biz de pek üstünde durmadik, malum pek yok bu araçtan https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-arac-satilmstr-780899459/detay Araba çok canlı temizmiş. Bişey itiraf edeyim, galerinin çektiği resimler, okadar albenisi varki. Ah bide spor arabaya lpg takmasalar olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayırlı olsun. Dün şansa bunun ilanına bakmıştım [emoji4] Sağol abi Araba çok canlı temizmiş. Bişey itiraf edeyim, galerinin çektiği resimler, okadar albenisi varki. Ah bide spor arabaya lpg takmasalar olmuyor Biraz o resimler tav etti [emoji51] sökmeyi düşünüyorum, biraz kendimi toplayayım [emoji120] Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayirli olsun.nefis bisey,ilk araba olabilecek en iyisi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Bu araba preslenmişmi, orjinal altyapısmı var 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayırlı olsun Oğuzhan. Maşallah çok yakışıklı. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: İlan hala duruyor Aldığımız arkadaş indirim yapmadı. Araca karşı olan sevgim, rengi derken biz de pek üstünde durmadik, malum pek yok bu araçtan https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-arac-satilmstr-780899459/detay Burdaki mavi pegueotta guzelmis Yorum bağlantısı
Onur Doğan 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Enfess. Zamanında bende çok niyetlenmiştim ama kafama yatanı bulamamıştım, Allah kaza bela vermesin 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayirli olsun.nefis bisey,ilk araba olabilecek en iyisi Ben de öyle düşündüm abi [emoji23] Hayırlı olsun Oğuzhan. Maşallah çok yakışıklı. Abi sağol , maşallah yakışıklı gerçektenEnfess. Zamanında bende çok niyetlenmiştim ama kafama yatanı bulamamıştım, Allah kaza bela vermesinTam hafta sonu arabası Arada gazlamalı, sürüşü çok keyifli Bu araba preslenmişmi, orjinal altyapısmı var [emoji4] Ek bir şey yok maşallahı var orjinal [emoji51] Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayda peş peşe 2 Fiesta Sport konusu okudum. İştahım kabardı. Sarı siteye girdim baktım başka yokmuş şuan ilanda🤨 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayda peş peşe 2 Fiesta Sport konusu okudum. İştahım kabardı. Sarı siteye girdim baktım başka yokmuş şuan ilanda[emoji2955] Hayırlı olsun güle güle kullanın.Sağol abi iki tane vardı onlar da biz de [emoji51] Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayırlı olsun Oğuzhan. Kırmızı Ka'ya niyet,kırmızı fiestaya kısmet... Aranızda kura çekin Mustafa'yla. Birinden birini alacağım sizden. Laf aramızda kırmızı siyahtan daha güzel 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayırlı olsun. 2016 yılındaki fiyatına göre üç kuruş fazla olmuş ama kırmızı olmuş. Jantlar ile güzel kombinasyon olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayırlı olsun kardeşim rengi de çok güzel deli parlar 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Sağol abi iki tane vardı onlar da biz de 😁 Allah nasip ederse ilerde bir tanesini bize satarsınız o zaman😁 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Hayırlı olsun Oğuzhan. Kırmızı Ka'ya niyet,kırmızı fiestaya kısmet... Aranızda kura çekin Mustafa'yla. Birinden birini alacağım sizden. Laf aramızda kırmızı siyahtan daha güzel [emoji23] evet abi kısmet buna oldu İkisi de birbirinden güzel [emoji106]Nefis seçim.. Hayırlı olsun Sağol abi ESP yok ama test etmek istersin belki [emoji51] Hayırlı olsun. 2016 yılındaki fiyatına göre üç kuruş fazla olmuş ama kırmızı olmuş. Jantlar ile güzel kombinasyon olmuş. Teşekkür ederim evet jant rengi güzel [emoji23] Hayırlı olsun rengi muazzam [emoji4]Teşekkür ederim rengini sevdik en çokHayırlı olsun kardeşim rengi de çok güzel deli parlar Bol çizik mevcut belli olmuyor ama bir ara danisacagim sana abi belli ürünler var bende devir ped kombinasyonu için Allah nasip ederse ilerde bir tanesini bize satarsınız o zaman[emoji16]İnşallah abi neden olmasın [emoji106] Burdaki mavi pegueotta guzelmisAbi dıştan güzel duruyor, gitmişken bakmıştım da pek sağlıklı değil gibi motor biraz takur tukur çalışıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: Motor yeni bir heves Babamla daha ehliyetler yok, konusu yakında... Olur İNŞALLAH.Motor işi bir tutku sıcaklar başlamadan tam mevsimi.İmkan olsa şöyle 3000 km yol yapacak güzergahım var.Geçen sene Mersin,Adana,Kayseri,Niğde tekrar Adana güzergahım vardı.Torosların en ucuna çıktım.Ne manzaralar vardı.Bol bol resim çekmiştim.Forma motor turunu yazacaktım ama erindiğimden bir türlü konuyu bitiremedim.Torklu makinalarla dağlar bayırlar çok keyifli oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Oğuzhan Çakır yazdı: pek sağlıklı değil gibi motor biraz takur tukur çalışıyor.. dışı seni içi beni yakar cinsten yani 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Olur İNŞALLAH.Motor işi bir tutku sıcaklar başlamadan tam mevsimi.İmkan olsa şöyle 3000 km yol yapacak güzergahım var.Geçen sene Mersin,Adana,Kayseri,Niğde tekrar Adana güzergahım vardı.Torosların en ucuna çıktım.Ne manzaralar vardı.Bol bol resim çekmiştim.Forma motor turunu yazacaktım ama erindiğimden bir türlü konuyu bitiremedim.Torklu makinalarla dağlar bayırlar çok keyifli oluyor.Bir heves başladık arada antrenman yapıyoruz Haziran 1 de kurslar açılacak bekliyoruz [emoji41] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Maaşallah, hayırlı olsun Oğuzhan [emoji4] Çok sağol Abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts