Evren Erakçora 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Benim hayalim de yelkenli, Marmaris'e doğru yelken açmak. Deniz tutar mı bilmiyoruz ama. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Cavit Çırakoğlu yazdı: ,onun yerine karavan alabilseydim değeri % 110 daha artacak idi. ilandaki rakam satılmak istenendir, merak da olabilir, soran da olabilir, araştıran da olabilir ancak satın alacak talebin yükseleceğini sanmam. bünyemize biraz ters araba ise bünyemize işlemiş durumdadır , rakam artışları ödenen meblağlardır. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: Çağlar Bayur yazdı: ilandaki rakam satılmak istenendir, merak da olabilir, soran da olabilir, araştıran da olabilir ancak satın alacak talebin yükseleceğini sanmam. bünyemize biraz ters araba ise bünyemize işlemiş durumdadır , rakam artışları ödenen meblağlardır. Doğrudur abi de ilanlar yayından kalkıyor. Ne kadar indirim yaparsa yapsın ilk fiyatlarından çok fazla fiyatlara satılıyor. 61.500 TL'ye sattığım rav4, 74500 e ilana girdi ve satıldı 3-4 güne . Hadi diyelim bu araç olsun 70.000 TL'ye satıldı. Ki bunu biri aldı. Bu araç sarı sitede 1 hafta önce vardı. Bir hafta sonra başkası ilana koydu ve satıldı. Biri aldı. İnsan hiçmi bakmaz . Hiçmi arastirmaz. Demek istediğim araştırmadan araba yada karavan alan milyonlar var bu ülkede ve bunu keşfeden alım satım yapanlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Haziran 2020 Yazar Paylaş 17 Haziran 2020 Devlet kredi verdi milet evleri sattı para cepte yiyecek. Zaten yapılmak istenen de buydu. Çalıştı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Devlet kredi verdi milet evleri sattı para cepte yiyecek. Zaten yapılmak istenen de buydu. Çalıştı. beyhude çabalar.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Haziran 2020 Yazar Paylaş 17 Haziran 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: beyhude çabalar.... Eczanede kortizon var mı var..doktor yazıyor mu yazıyor. pardon doktor yazmıyor. sporcu yazıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 bu karavanları kışın da kullansak kar yağarken falan. webasto yeterli oluyor mu karavanlar için, bir de kışın kış lastiği şart gibi ilk virajda arkadan kopup bize gelmemesi için galiba.?hk Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Tahir Ak yazdı: bu karavanları kışın da kullansak kar yağarken falan. webasto yeterli oluyor mu karavanlar için, bir de kışın kış lastiği şart gibi ilk virajda arkadan kopup bize gelmemesi için galiba.? Isıtıcı olarak mazotlu ısıtıcılar yeterli diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 ben şantiyeciyim, bazen diyorum şantiye şartları beni fitil ediyor, arada bir hep aklıma geliyor, şeytan diyor git al kendne bir karavan paşa paşa yaşa, ohh ne güzel valla, ama işte bana uyacak karavan kallavi olunca iş değişiyor, şunlardan alabilsek bizim ülkede kolay olsa bu işler keşke... şunlara baktıkça ah çekmiyor değilim hani... 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Ülkede parası olana her şey varda bizde para yok. Ali Cihangiroğlu yazdı: ben şantiyeciyim, bazen diyorum şantiye şartları beni fitil ediyor, arada bir hep aklıma geliyor, şeytan diyor git al kendne bir karavan paşa paşa yaşa, ohh ne güzel valla, ama işte bana uyacak karavan kallavi olunca iş değişiyor, şunlardan alabilsek bizim ülkede kolay olsa bu işler keşke... şunlara baktıkça ah çekmiyor değilim hani... 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Ülkede parası olana her şey varda bizde para yok. bu tip eski nostaljikler biraz zorda yinede benzerleri bulunuyor, bakınız... büfeymiş bu ama içi ayarlanır nasılsa... https://www.erbakaravan.com.tr/5-50-amerikan-bufe dmaxta karavan peşinde diye program var şu sıralar, onu izleyip bende hayal kuruyorum airstreamler fena ahanda off yahu https://www.letgo.com/tr-tr/i/airstream-karavan_6ff0fd19-6473-446e-b1b4-adf1bf53261f 18 Haziran 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Tam senlik @Ali Cihangiroğlu bir bak istersen. https://www.teknolsun.com/2017/01/airstream-classic-xl-cekme-karavan.html?m=1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Tam senlik @Ali Cihangiroğlu bir bak istersen. https://www.teknolsun.com/2017/01/airstream-classic-xl-cekme-karavan.html?m=1 hah iyi bulmuşsun, arayacak zaman bulamdıydım cillop, tam benlik, birde bunu çekmek için raptor ranger lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: hah iyi bulmuşsun, arayacak zaman bulamdıydım cillop, tam benlik, birde bunu çekmek için raptor ranger lazım. piyango da özelleşti. Metal dedektörü mü almalı Ali? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: piyango da özelleşti. Metal dedektörü mü almalı Ali? durum fena oda kurtarmaz artık, uzaydan taramak lazım, öyle fenaki, her köşede bir grup parsellemişler bir yerleri, bir gruptan değilsen işin olmuyor, artık o hale geldi maden piyasası daha fenası bunlar normal yollada gitmeyecekler sanki, başımızı yakacakalar, demedi deme.... 18 Haziran 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: .daha fenası bunlar normal yollada gitmeyecekler sanki, başımızı yakacakalar, demedi deme.... Erbakan şeysi mi.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Erbakan şeysi mi.. sanırım... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Su an DMAX ta Karavan Pesinde var. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Karavanımı tanıtıyorum ; 29 Ekim 2019 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Eylül 2020 Paylaş 28 Eylül 2020 Zamanında çok güzel bir karavan yapmışlar. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 bagajı açarken ürperdim, birisi kovalar mı diye 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Selçuk Keleş yazdı: Emrah mı ? Yeni bir tane yapıyor kendine. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: bagajı açarken ürperdim, birisi kovalar mı diye Pillinin bagajını açanı kovalıyorlar🤣 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Emrah mı ? Yeni bir tane yapıyor kendine. Emrah kim Yorum bağlantısı
Recommended Posts