Fatih Evcin 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: Yazılım yapalım turbo büyütelim 100 tl'lik katkı atsak Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 (düzenlendi) bagaj kapağınada bir motul stickeri... tamam. 14 Eylül 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Fatih Evcin yazdı: Sami , bu ara kafamı sürekli kurcalıyor da ; 80 hp megane 750 kg karavanı çeker gibi gelmiyor bana 110luk scenick zorlanmıyor sence nasıl olur durum? Düzde her türlü çeker ama yokuşlarda bilhassa ıslak zeminde kalkışta ciddi sorun yaşatabilir. Koca 1 ton karavanı bile düzle elle itekleyebiliyoruz ama yokuşta problem yaratır. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Sami Demirpaz yazdı: Düzde her türlü çeker ama yokuşlarda bilhassa ıslak zeminde kalkışta ciddi sorun yaşatabilir. Koca 1 ton karavanı bile düzle elle itekleyebiliyoruz ama yokuşta problem yaratır. Dün gece Saly carabinata da kaldık yine debreşti karavan hislerim Yağmurlu havada tavandan gelen sesleri dinlemek baya keyifli. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Evet arkadaşlar Geldi gene malum zamanlar . Kan kaynıyor. Tatil maliyetleri artıyor Çadırı kaldır kur getir yıka zor oluyor. 550 Kg bir karavan buldum mutfağı dışarda olan modelden. 2011 1.6 otomatik Focus bunu öyle de böyle de çeker mutlaka da . Yakıt %50 artar mı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Artmaz o kadar. Seyir ataletini yakalar çok fark olmaz. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Fatih Evcin yazdı: Evet arkadaşlar Geldi gene malum zamanlar . Kan kaynıyor. Tatil maliyetleri artıyor Çadırı kaldır kur getir yıka zor oluyor. 550 Kg bir karavan buldum mutfağı dışarda olan modelden. 2011 1.6 otomatik Focus bunu öyle de böyle de çeker mutlaka da . Yakıt %50 artar mı Aracın muhtemelen minumum 750 kg çekeri vardır, çeker sorun olmaz. Yakıt bir miktar artar. Yakıt konusunda benim gördüğüm, düşük hacimli arabalar arkada karavan varken %50 - %80 yakıt arttırıyor, yüksek hacimli arabalar ise %20-30 arası yakıt sarfiyatını arttırıyor. Karavan candır, şimdiden hayırlı olsun. Piknik sepeti gibi arkana tak gez, konakla geri dön. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Artmaz o kadar. Seyir ataletini yakalar çok fark olmaz. Abi Dürdane rampasında 5 kişi olunca 3 ünü indiriyorum ben ama Sami Demirpaz yazdı: Aracın muhtemelen minumum 750 kg çekeri vardır, çeker sorun olmaz. Yakıt bir miktar artar. Yakıt konusunda benim gördüğüm, düşük hacimli arabalar arkada karavan varken %50 - %80 yakıt arttırıyor, yüksek hacimli arabalar ise %20-30 arası yakıt sarfiyatını arttırıyor. Karavan candır, şimdiden hayırlı olsun. Piknik sepeti gibi arkana tak gez, konakla geri dön. Senle ayrıca detaylandıracağız bu konuyu bir kaç model var arada kaldığım. Örneğin banyo wc yok . mutfak dışarda Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Fatih Evcin yazdı: Senle ayrıca detaylandıracağız bu konuyu bir kaç model var arada kaldığım. Örneğin banyo wc yok . mutfak dışarda Ne zaman istersen konuşuruz. Bazı detaylar önemli, bazılarını düşünmek gerekir. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Sami Demirpaz yazdı: Ne zaman istersen konuşuruz. Bazı detaylar önemli, bazılarını düşünmek gerekir. Mutfak dışarda olması bi yandan iyi gibi içerisi kokmaz vs. bir yandan da kışın üşümek de var Ama o modelde kg düşük oluyor işte. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Fatih Evcin yazdı: Mutfak dışarda olması bi yandan iyi gibi içerisi kokmaz vs. bir yandan da kışın üşümek de var Ama o modelde kg düşük oluyor işte. Hangi model bu, Caretta mı ? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Sami Demirpaz yazdı: Hangi model bu, Caretta mı ? Bunlar özel yapım herhalde. Biraz offrad tarzı. yerden yüksek. içeride oturulabiliyor. elektrik tesisati su tesisatı güneş enerjisi vs. var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts