Faik Hilmi Bulut 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 Arkadaşlar arac 90 bin km de hata boya yok sadece biraz güneş yanıgı var biraz can sıkıcı durunlar arac tek el kullanıldı servis bakım lı tüm dokumanları dahi var 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 Alınır fiyat da uygunsa, bu zamanda tez araba bulmak zor Yorum bağlantısı
İnan Çınar 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 Faik Hilmi Bulut yazdı: Arkadaşlar arac 90 bin km de hata boya yok sadece biraz güneş yanıgı var biraz can sıkıcı durunlar arac tek el kullanıldı servis bakım lı tüm dokumanları dahi var Km göstergesi manuel ise 99.999 dan sonra sıfırlıyor. Değilse bile yine de araştırılmalı diyorum. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 Km gerçekten orjinal ise güzel araç. Kusurlar/eksikler iyice belirlenirse fiyat olarak mantıklı ise (eksikleri/kusurları giderince üst kasasının fiyatına gelmesin misalen) alınır. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 (düzenlendi) Rolanti takılması Kapı Döşemeleri Havalandırma menfezleri Şoför tarafı - ön yolcu tarafı ve bagajdan su alma Tavan çıtaları bunlar aklıma gelen kronik sorunları. Alırken dikkat etmenizi tavsiye ettiklerim. 1.25 olanı 75 bg olup bahsedilen araç 1.4 ve 90 bg. Kısa şanzıman oranı ile ilk 3 viteste şaşırtıcı performans sergiler. 1.6 araçlara kafa tutar ışıklarda. Bu arada 20 yaşında bir araçta tavanda güneş yanığı gayet normal. Benim 20 yılda kafamda saç kalmadı. Tavanı olsun yeter. Boyatirsiniz. 14 Mayıs 2020 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 5 5 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 90binde ise gerçekten müzelik gibi olması lazım. Çok zevkli bir otomobil. 1 Yorum bağlantısı
Emre Altınışık 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 (düzenlendi) Fiyatını ben de merak ettim doğrusu, km şüpheyle yaklaşmak da fayda var. 28.500 gibi rakam var satılık Ankara da araç, tariflere uyuyor 14 Mayıs 2020 tarihinde Emre Altınışık tarafından düzenlendi güncelleme Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 Emre Altınışık yazdı: Fiyatını ben de merak ettim doğrusu, km şüpheyle yaklaşmak da fayda var. 28.500 gibi rakam var satılık Ankara da araç, tariflere uyuyor belirtilen gibi ise makul hatta iyi rakam Yorum bağlantısı
Emre Altınışık 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Rakam? 28.500 , bahsi geçen araç ise. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 28500 olan 99 model ve manuel sayaçlı. Arkadaş 2000 model yazmış. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Dedemde 2001 model bordo renk(bence en yakışan renk) 1.25 Ghia var 85.000 km'de LPG'siz kullanıyor. Çok seri ve kullanması keyifli bir araç. 1.25 öyleyse 1.4'ü çok daha eğlencelidir. Gerekli kontroller detaylı yapıldıktan sonra alınabilir bence. Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın evet anlaştık gibi birşey 2000 90 bin de arac hatasız 27 000 lira kapı döşemelerde kronikmsorun var evet arabayı ustaya baktırdım 10 numara dedi motor alt takım içi vs sadece dedi dış kısmı göze almamak lazım yanık var hasar kaydı yok asla klima vs sorun yok devirdaim kayış degişmiş tüpsüz hepsinin belgeleri var. Servis bakımlı ikinci arac olarak düşünüyoruz o tanıklar canımı sıktı kaplatsan iz kalacak boyatsan yazık araba almak çok zor gercek İnan Çınar yazdı: Rolanti takılması Kapı Döşemeleri Havalandırma menfezleri Şoför tarafı - ön yolcu tarafı ve bagajdan su alma Tavan çıtaları bunlar aklıma gelen kronik sorunları. Alırken dikkat etmenizi tavsiye ettiklerim. 1.25 olanı 75 bg olup bahsedilen araç 1.4 ve 90 bg. Kısa şanzıman oranı ile ilk 3 viteste şaşırtıcı performans sergiler. 1.6 araçlara kafa tutar ışıklarda. Bu arada 20 yaşında bir araçta tavanda güneş yanığı gayet normal. Benim 20 yılda kafamda saç kalmadı. Tavanı olsun yeter. Boyatirsiniz. Çok sagolun kapı döşemelerde biraz sıkıntı var çürük su alma olayı yok kronik klima sagdan su veriyormuş onuda yaptırdı sahibi usta baktı çok güzel dedi ama boyası az kusur lu tavan kaputta var. Hayatım da araca folyo kaplatmadım çok 206 baktım çok sorun duydum aslında araba bizüm gibi birşey devir işlemi kaldı kararsızım bu konuda birde titizim hata boya olmayacak kasa çok düzgün tek sıkıntı boya kapılarda deri kaplanır cam açma yerleri soyuk galiba bu kapı döşemeler süngerimsi heralde bulmakta zor ama kapı döşemeler o şekil olmasına ragmen gine tertemiz kronik sorunlarını bende duydum Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Km dijital arkadailar oynanmamış Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Boyatırsınız niye yazık olsun, temiz temiz binersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Kardeşim boyatmak istemiyorum titiz oldugum için şuanki aracımda hatasız allah herkese nasip etsin 27 bün belki 26 düşürürüm ama işte aslında çok iyi kaplayanlar var. Bilsem güzel olacak iz kalmayacak altta zararı olmuycak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 verniğe bakıp 27 bini de beğenmedi iseniz oldukça titiz olmalısınız Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Size boya parası bile bırakmış Satıcı. Değişenli muadili 30 küsur. Eski kasa clio parasına valla. Vazgeçerseniz talibi var. Bu arada 206 ile kıyas fiestaya hakaret olur. 1 Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: verniğe bakıp 27 bini de beğenmedi iseniz oldukça titiz olmalısınız Çok titizim en ufak hata göz0ne batar mesela kapı döşemede olan vida fark ettim ilk moraksiz oldum satıxicıda üzüldü tabiki almayacak diye tüm bakımları yazılı şekilde var defter kitap neyapışdı ne edildi aracı usta sürdü baktı 10 numara dedi 160 basmış banamaaın demiypr alt takım kusursuz üfleme yag yakma yok içine diyecek lafım yok kapı döşemeler kaplanır ayrı konu tavanda kaputta yanık var gine exper olacak hertürlüde bunu bana önerdiler bunlara takdım arkadaşlar vilne rengi çok güzelde ama yok tek motor klima vs kusursuz tüp yok otjinal km asla oynanmamış işte alıp boyatmaya yazık ya alıp kaplatacam yada bilmiyorummöyle duracak Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Folyo kaplatsam vinil diyorlar iz yapmıyomuş dogru mu kapöayan kaplatan var mı acaba Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Faik Hilmi Bulut yazdı: Kardeşim boyatmak istemiyorum titiz oldugum için şuanki aracımda hatasız allah herkese nasip etsin 27 bün belki 26 düşürürüm ama işte aslında çok iyi kaplayanlar var. Bilsem güzel olacak iz kalmayacak altta zararı olmuycak Ters olmuş sanki biraz, titiz iseniz boyatmanız gerekmez mi? Tertemiz binersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts