Muhammed Orak 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 bi programda izlemiştim adamlar kıyamet senaryosuna hazırlanıyordu, 20 lt lik benzin bidonlarına doldurup yıllık olarak yeniliyorlardı. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 @Hasan Karabekiroglu yetkili bi abi var burda 😂 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Motorin icin,Şeffaf olmayan bir bidon, ağzı kapaklı olacak, 1 yıl durur.Güneş görmesin fazla ısıya maruz kalmasın, ara sıra kapağı açın 15-20 günde bir, içinden gazın çıkmasını sağlayın. Parlayıcı ve yanıcı bir madde ile uğraştığınızı unutmadan saklayabilirsiniz.Benzin için bunlar geçerli fakat benzinin 3 aydan sonra kalitesi düşüyor. Benzin motorin den daha tehlikelidir. Benzin gazı daha çabuk parlar dikkatli davranın çocuklar kesinlikle ulaşamasın. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Bir istasyona parası peşin verilip örneğin 500 litre parasını peşin verip sonra zaman içinde kullanılsa bunu kabul eden çıkar mı? hedge yaptınız Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: nereye gidecen kıyamette otur. Etkisinin olmadığı yere gitsek? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Bişe olmaz . Lombardin motora devamlı 5 lik veya 10 luk pet şişeyle alıyorum geçen gün 1 kıştır bekleyen mazotu döktüm mesela içine kulağı duymadı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Motorin icin, Şeffaf olmayan bir bidon, ağzı kapaklı olacak, 1 yıl durur. Güneş görmesin fazla ısıya maruz kalmasın, ara sıra kapağı açın 15-20 günde bir, içinden gazın çıkmasını sağlayın. Parlayıcı ve yanıcı bir madde ile uğraştığınızı unutmadan saklayabilirsiniz. Benzin için bunlar geçerli fakat benzinin 3 aydan sonra kalitesi düşüyor. Benzin motorin den daha tehlikelidir. Benzin gazı daha çabuk parlar dikkatli davranın çocuklar kesinlikle ulaşamasın. Benzin deposunu fulledim. LPG'li araç benzin kalacak içinde 6 ay en az. Yanlış bişi o zaman bu yaptığım. Arada depo kapağını açınca basınç oluyor pıss diye. O buharı saliyoz. Ucup gidiyor benzin 😛 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Emmi aslında söylenmesi gerekeni söylemiş. Kolay saklanabilen bir şey olsaydı petrol şirketleri saklardı, böyle de ucuzlamazdı. Eskiden dizel Focus’um vardı. Nasılsa dizel, çok yakmıyor diye habire geziyordum, ayda 300₺ mazota veriyordum. Sonra benzinli İbiza aldım. “Aboo hanım, benzin pahalı, az gezelim” dedim. Yine gezdik ama üstüruplu gezdiğimiz için aylık 200₺ ‘yi geçmedi benzin masrafımız. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Emmi aslında söylenmesi gerekeni söylemiş. Kolay saklanabilen bir şey olsaydı petrol şirketleri saklardı, böyle de ucuzlamazdı. Eskiden dizel Focus’um vardı. Nasılsa dizel, çok yakmıyor diye habire geziyordum, ayda 300₺ mazota veriyordum. Sonra benzinli İbiza aldım. “Aboo hanım, benzin pahalı, az gezelim” dedim. Yine gezdik ama üstüruplu gezdiğimiz için aylık 200₺ ‘yi geçmedi benzin masrafımız. Yaşlanınca keşke dizellle daha çok gezseymişiz diyeceksiniz, siz sadece yakıta bakıyorsunuz, ama gezdiniz yediniz içtiniz asıl size faydası olanlar bunlar. Ağız tad alırken, beden sıhhatli iken kendinize yatırım yapın. 9 Mayıs 2020 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Eren Sağ yazdı: Yaşlanınca keşke dizellle daha çok gezseymişiz diyeceksiniz, siz sadece yakıta bakıyorsunuz, ama gezdiniz yediniz içtiniz asıl size faydası olanlar bunlar. Ağız tad alırken, beden sıhhatli iken kendinize yatırım yapın. Tamam da bizim için durum farklı biraz. Zaten işe servisle gidebiliyorum. 600-700 km gezi bize yetiyor da artıyor bile. 12 km ötede Sarsala Koyu var. Gittiğim en uzak yer Datça ve hala buraları bitiremedik. Böylesi daha iyi. Tadında. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Etkisinin olmadığı yere gitsek? Her yer taksim Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 bede 20 lik bidonda 10 yillik mazotvar agzi kapali depoda bozulacagini zannetmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Mustafa Cerci yazdı: bede 20 lik bidonda 10 yillik mazotvar agzi kapali depoda bozulacagini zannetmiyorum Bence illaki bir çökelti oluşacaktır.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts