Enes Kapar 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Abimle 2011 1.4TSI DSG Scirocco aracımıza Stage 2 uygulaması düşünüyoruz . Araştırdığımda setuplar ; R8 bobin seti S3 intercooler Down pipe , dump valve Stage 2 yazılım olarak gördük . 1) Bir setup tavsiyeniz olur mu? 2)İnternette S3 intercooler bulamadık nereden edinebiliriz .Fiyat bilginiz var mı?(Şehirimizde bu işlerle uğraşan pek yok parça sıkıntılı Ordu) 3) DSG zorlanma yaşar mı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 (düzenlendi) kırmızı r8 bobinlerine gerek yok diyorlardı. ayrıca map sensörleri gerekecektir. 2.5 bara kadar ölçebiliyor üzerindekiler (diye hatırlıyorum) 6 Mayıs 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 DQ200 DSG ile Stage 4 Scirocco yürüten var. Elbet sıkıntı yaşarsınız ama sınır torklarının da üstüne çıkabiliyorlar. Esaslı girilecekse DQ250'ye veya DQ380'e geçiş yapılması çok iyi olur. Kuru kavrama sıkıntı çıkarır. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 dsg dq200'se hayatının son demlerini bile yaşayabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Sevdiğim konular s3 cooler https://www.ebay.co.uk/itm/Darkside-Audi-S3-Intercooler-with-Alloy-End-Tanks-for-Mk5-MK6-Platform-/132692363912 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Kırmızı bobin Allahın emri HFI filtre Forge dumpvalve, sesli olanlar ilerde basınç kaçırabilir 1.8t lerde çok yaşanan bi sorun. Sessizini öneririm. Dp sona kadar 71 lik düz boru krom Şanzıman için de ayrı yazılım attırın mg remaps da dsg için yazılım vardı diğer firmaları bilmiyorum. Şanzımana kesici yapalımmı derlerse yaptırmayın motor içine girmeden kesicili yazılım 1.4 tsi larda zarar verebiliyormuş. Yorum bağlantısı
Enes Kapar 8 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Kırmızı bobin Allahın emri HFI filtre Forge dumpvalve, sesli olanlar ilerde basınç kaçırabilir 1.8t lerde çok yaşanan bi sorun. Sessizini öneririm. Dp sona kadar 71 lik düz boru krom Şanzıman için de ayrı yazılım attırın mg remaps da dsg için yazılım vardı diğer firmaları bilmiyorum. Şanzımana kesici yapalımmı derlerse yaptırmayın motor içine girmeden kesicili yazılım 1.4 tsi larda zarar verebiliyormuş. Teşekkürler abicim bilgiler için Yorum bağlantısı
Recommended Posts