Metin Uzunoğlu 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Nihat Palolu yazdı: Kapıları kilitleyip kutup başlarını söktüm alarm çaldı, bekledim sussun diye susmadı, geri taktım. Aküsüz alarm nasıl çalıyor onu da anlamadım. Bazı alarmların kullanma kılavuzuna göre ekstra akü koruma için yedek bataryası var. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Nihat Palolu yazdı: apıları kilitleyip kutup başlarını söktüm alarm çaldı Bir yaşıma daha girip Servet abi'ye bi adım daha yaklaştım... 2 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Alarm buzzeri içinde pil vardır ki mantıklı olanı o 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benimkine de çözüm bulun Akü yokken alarm çalıyor mu seninki de.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Akü yokken alarm çalıyor mu seninki de.. Geçen gün yakıtsız gider gibi oldu ama aküsüz alarm çalmıyor abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Geçen gün yakıtsız gider gibi oldu ama aküsüz alarm çalmıyor abi [emoji4] Hım. Seninki daha verimliymiş. [emoji3526] 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Dün servis aramıştı, fren hidroliği 2 sene önce değişmişti. Ölçüm yaptık değişim yapalım dediler, tamam dedim. Bugün abs ile ilgili aradılar, elektrik tesisatında bir arıza yokmuş, arıza tespit cihazıyla güncelleme yapmışlar lambalar sönmüş. Test sürüşü yapıldı bir problem görünmüyor, turbo valfi soketi kırılmış onu değiştirip her ikisini tekrar test edeceğiz dediler. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Hadi bakalım.. Sonucu ve faturayı merak etmekteyiz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Abs soketlerini kontak spreyle temizleyip fren hidroliğini değiştireceğim ben de. Bakalım benim ki de düzelecek mi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2020 Arabayı bugün aldım, frenle ilgili bir tamir veya parça değişimi olmadı. vw 2 senede bir fren hidroliği değişimi tavsiye ediyor. Fren hidroliği değişti. Abs arızasını gidermek için abs kontrol ünitesi adaptasyonu ve kodlama yapılmış. Şimdi tüm fonksiyonlar normal çalışıyor. Servise gitmişken yıllık bakım yapıldı, geçen bakımda tespit edilen arızalı parçalar vardı onlar da değişti. Arka taraftan gelen tıkırtılar gitti, güzel oldu. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: kablo soketi? bu nedir? Turbo geri dönüş valfine giden kablonun ucundaki soketmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 amortisör sökülüp takılırken de abs sistmeile iligili kablolar sökülüp takılıyor, belki o bölümde fark edilmeyen bir temassızlık veya toz vs vardı ve kendiliğinden giderilmiş oldu Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2020 Olabilir diyeceğim de abi, abs düzeldi dediler sonra amortisörleri değiştirin dedim. Amortisörleri değiştirin diyeceğimi bilmiyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 kendi kendine düzelen arıza da en sevmediğim aslında 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2020 Araba 2009 model 2010 yılında abs ile ilgili geri çağırılmış. 2017 bakımında yine güncelleme görmüş, şimdi yine güncelleme gördü. Lamba ilk yandığında yol yardımı aramıştım gayet rahat bir şekilde servise gidin söndürsünler dediler. Servise gidip arabayı bırakmadan geri döndüğümde de çok rahattılar frene odaklanmadan turbo arızası var demişlerdi. Sağlamasını yaptılar mı veya yapılıyor mu bilmiyorum. Güncelleme yaptı lamba söndü, sonra eski sürümü yükleyip tekrar lambayı yakıp tekrar güncelleme gibi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 Nihat Palolu yazdı: Lamba ilk yandığında yol yardımı aramıştım gayet rahat bir şekilde servise gidin söndürsünler dediler. şimdi netleşti, zaman içinde tespit edilen bir hatalı arıza bildirimi yapıyor yazılım, onu güncelleme ile hallediyorlar. fiesta da şarj lambası falan yakardı, güncelleme ile halletmişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Hafta sonu biryere gidecek olursam önüme biri park eder çıkamam diye arabayı 1-2 metre ileri almak için çalıştırdım ABS ve ESP ışığı yandı. Bir önceki arızada ABS ve ESP ışığı sabit yanıp ayrıca el freni ışığıda yanıp sönüyordu. Şimdi ise sadece ABS ve ESP ışığı yanıyor. Ne olmuş olabilir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Nihat Palolu yazdı: Hafta sonu biryere gidecek olursam önüme biri park eder çıkamam diye arabayı 1-2 metre ileri almak için çalıştırdım ABS ve ESP ışığı yandı. Bir önceki arızada ABS ve ESP ışığı sabit yanıp ayrıca el freni ışığıda yanıp sönüyordu. Şimdi ise sadece ABS ve ESP ışığı yanıyor. Ne olmuş olabilir? hata koduna bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 kontak esnasında yarım bekleme yapıldımı? Bazen test beklenmediğinde garip hatalar cıkabiliyor? Anlık sorun olarak düşündüm niyeyse🤔 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Biraz kullanın 100 km kadar Oyumu oto yıkama soket moket oksit yahut akü yönünde kullanıyorun Motor iyice ısınsın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Babamın albea abs beyni bozulmuştu ( beyin dedikleri pompası) sebebiyse yağın değişmemesi..çıkma beyinle çözüldü bakın burda ne konuşulmuş http://www.sciroccocentral.co.uk/forum/viewtopic.php?f=2&t=26987 Bi de bu https://www.sciroccocentral.co.uk/forum/viewtopic.php?f=25&t=25465 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Bunu mutlaka oku iş gidiyor kötü toprak hattında düğümleniyor https://static.nhtsa.gov/odi/rcl/2016/RCRIT-16V913-6017.pdf 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Babamın albea abs beyni bozulmuştu ( beyin dedikleri pompası) sebebiyse yağın değişmemesi..çıkma beyinle çözüldü bakın burda ne konuşulmuş http://www.sciroccocentral.co.uk/forum/viewtopic.php?f=2&t=26987 Bi de bu https://www.sciroccocentral.co.uk/forum/viewtopic.php?f=25&t=25465 mazda’da ford ate üretimi abs vardı. Pompa hatası veriyordu. Beyinci bendeki abs’nin sadece pompa kısmını söktü. Siyah silindirik kısım. Başka bir abs’nin pompasını benimkine taktı. 1 sene kullandım sorunsuz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Not: sanki bu hata, hatayı sildirip abs beyni yakınına bi kondansatör koyunca düzelecek gibi Pdf dökümaından çıkarsamam ve hatanın takrarlayış biçimine göre… 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts