Metin Akbal 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 Varan 2. Korona gunlerinde sıkılmaya devam. Ust donanimda yer alan kapi tutamak kolu aydinlatmayi ekledik. Yine cogu zamanki gibi eldeki malzemeyi degerlendirdik 3 cipli lede 800 ohm direnc kullandim. Nette 500 600 ohm dan 1 kohm a kadar kullanabilirsiniz demis. Tek cipli ledden de ayni isigi aldim. Once bu kapak sokuluyor. Alt kisimdan uste dogru once trim aparati ile alttan kastirarak cikariyoruz dikkatlice cekince geliyor. Bu foto netten. Sonra 3 vida gorecegiz. Vidalari sokuyoruz. Yine bu vidalarini soktugumuz ic kapagi da dikkatlice kastirarak cekiyoruz. Bu kisimlarda ve genel montajda su videodan faydalandim. Bazi yerleri fotolamayi unutmusum bu videoda referans olabilir. Sonra cam dugmelerinin kaplamasini onden kaldirip cekiyoruz. Yolcu tarafinda alacagimiz hat cam dugmesi soketinde sari (+) ve siyah (-) hattir. Surucu tarafinda olay karisik. 4 lu cam dugmesi eksi tetikle calisiyor. Ya komple doseme sokulup ayna ayardan alinacak ya da cam dugmesi sokulup devre kartindan hat cekilecek. Fotodaki sari kablo eksi. Arti hatti da soketteki kirmizidan alacagiz. Led yuvalari. Normalde ust donanimdaki led devre karti icin. Kendilerinin adeti 130 lira Onuda atalim belki orijinal almak isteyen olur. Parça no 13319462 Ledlerin montajli hali Kapi tutamak ledleri de yine dimmer a bagli. Buda videomuz. 9 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 Hem arabayı, hem de bizi aydınlatıyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Nisan 2020 Paylaş 29 Nisan 2020 Hiç elimden gelmiyor böyle teknik şeyler. Bravo. . . 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Nisan 2020 Paylaş 29 Nisan 2020 Güzel olmuş. Dimmerli çalışmasını nasıl sağladınız. Bir de aldığınız ledler ne renk diye geçiyor? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Nisan 2020 Yazar Paylaş 29 Nisan 2020 Güzel olmuş. Dimmerli çalışmasını nasıl sağladınız. Bir de aldığınız ledler ne renk diye geçiyor?Ustad yolcu cam acma dugmesine gelen aydinlatma hatti dimmer dan geliyor orda sorun yok. Surucu kismi eksi tetikle calisiyor orda ise elektronik kartta ledin eksi kismina lehim attim ordan aldim, artisini da karta gelen artidan aldim. Dimmer kisilinca karttaki ledlerde kisiliyor.Kirmizi 3 cipli led serit ledde olanlardan fotoda tam belli olmamis. Cosmo [emoji41]Çakması diyelim [emoji16] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Nisan 2020 Yazar Paylaş 29 Nisan 2020 Hem arabayı, hem de bizi aydınlatıyor Eyvallah Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Nisan 2020 Yazar Paylaş 29 Nisan 2020 Ali Ozan Yurtsever yazdı: Hiç elimden gelmiyor böyle teknik şeyler. Bravo. . . Azcik arastirma azcik cesaret azcikta el becerisi ustad tesekkurler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts