Metin Akbal 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 satma karari verilirse itina ile sökülür [mention=58133]Selçuk Bakış[/mention] abi [emoji4]Damarima basilirsa acimam afettmem 50 liralik parcayi bile sokmustum eski aracimdan. Insanimiz donanimdan anlamaz Du bakiyim ne yapmisim ben buna On sis farlariAuto konumlu far anahtariAuto konuma uyumlu far sensoruTavan lambasi diyot islemi on aydinlatmayi coklamaTavan lambasi ambiyans ledVites alti ledCakmaklik ledKedigoz ledKapi tutamak ledBixenon far (Audi D3S xenon kit Hella bixenon mercek oem cikma gunduz ledi Tiguan mercek kapagi)Bagaj aydinlatmaMakyajli Sport donanim jantEgzoz ucuKaliper kapaklariMultimedyaOn arka park kameraArka kapi oem hoparlorOpel yazili krom kapi esikleriOn panjur alt kromKapi camlari krom Bayagi bisey varmis. Satmaz ki, o değilde yangın teminatı var mıydı kaskoda [emoji3] Yangin elektrik kacagi usta yanlis teshisi 300 500 surucu kullanimi Mercedes kart eksikligi vs hepsi hesaplandi [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 Ya bakya , beni tii ye almışlar [emoji4] SPSS kullanmayi unutmusum bi tek bu hatayi nasil yaptigimi dusunuyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: SPSS kullanmayi unutmusum bi tek bu hatayi nasil yaptigimi dusunuyorum Bu yaptığın ayak ışığı kaç volt harcıyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 Bu yaptığın ayak ışığı kaç volt harcıyor12V iste. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Arif Aykın yazdı: Yok abi bende araba ile ilgili elimde bir adet gündüz lambası var başlasa bir şey yok☺️ Daha arkaya tavan aydınlatması yapacağım öndeki tavan aydınlatmasını beyaz yapacağım ama ne zaman Allah kerim☺️ Bu konu benim konu incelemeniz tavsiye ederim iki yildir sorunsuz kullaniyorum 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Ramazan Başkan yazdı: Bu konu benim konu incelemeniz tavsiye ederim iki yildir sorunsuz kullaniyorum Biliyorum konuyu okumuştum komple görüntü olarak sadece tereddüt var. Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Metin Hocam eline saglik bende yapacagim ins. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Nisan 2020 Yazar Paylaş 30 Nisan 2020 Metin Hocam eline saglik bende yapacagim ins.Agam gorunmuyon ortalikta Hosgeldin. Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Agam gorunmuyon ortalikta Hosgeldin. Hosbulduk hocam cocuklarla ugrasiyorumdum😀 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Beğendim. güzel olmuş.. Keşke benim de olsa.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Beğendim. güzel olmuş.. Keşke benim de olsa.. Aman diyim. Sevket hoca Titanigi batirdi nazariyla. Kapi kolu ledin biri ertesi gun yanmadi tekrar el atmak zorunda kaldim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts