Mustafa Yanar 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Harika olmuş. Yalnız freni unutmuşsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 cocukların bir gülüşü için herseye deger sami bey 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Ne denir ki... Harika olmuş..Elinize sağlık.Bence de en büyük eksik ön cam.O zaman tam süper olur.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Mustafa Yanar yazdı: Harika olmuş. Yalnız freni unutmuşsunuz. Geri vites Ciddi bir mühendislik ve emek var.. Takdir ettim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Frene gerek yok. Kumanda devresi röleleri motor uçlarını kısa devre yapıyor. Yön değişmi de anahtar ve kumanda ile oluyor. Gayet başarılı Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Tebrikler, bende pilsanin 12 v atv si var. İkinci çocuk da büyüsün böyle bir projeye çevireceğim [emoji122][emoji122][emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Emre Şimşek yazdı: Süper bir model olmuş. Ah bir de hafif olabilse o pille en az yarım saat giderdi. Radyosu, kumandası maşallah epey de teknolojik. Çocukların bekleyişi bana oğlumu hatırlattı 😁 Pili hic doldurmadim ne kadar doluydu bilmiyorum o da var. epey heyecanlilardi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Frene gerek yok. Kumanda devresi röleleri motor uçlarını kısa devre yapıyor. Yön değişmi de anahtar ve kumanda ile oluyor. Gayet başarılı Abi senin kadar elektirik ve elektronik bilgim yok ama yine de ilerde bu çocukların sürücü olacağı düşünülerek fren yapılması şart. Çekirdekten nasıl yetişirse öyle gider. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Alıştırma olarak evet yapılır ancak sistemde değişiklik gerekir. Pedaldan ayak çekilince hemen duruyor bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Erkan Işık yazdı: Sigorta kasko yapıldımı :)) trafik kesildi ama parcasi yok diye kasko yapmiyorlar. Mustafa Yanar yazdı: Harika olmuş. Yalnız freni unutmuşsunuz. Freni unutmadim ama birsey icat edemedim o ise. Gazdan ayagini kesince cok cabuk duruyor suan icin agirliktan dolayi. Mehmet Ozyurek yazdı: Geri vites Ciddi bir mühendislik ve emek var.. Takdir ettim. Valla muhendis kuzenler, sen yanlis okumussun dediler 😂 olcu yok birsey yok kafada dusunerek resme bakarak yaptik anca. Sagi solu yamuk ama yatar testerede kesmedik 3m2 balkonda bu kadar oldu. Servet Aydın yazdı: Frene gerek yok. Kumanda devresi röleleri motor uçlarını kısa devre yapıyor. Yön değişmi de anahtar ve kumanda ile oluyor. Gayet başarılı Zaten oyuncakci da hazir roleli beyni gorunce tav oldum kalan malzemeleri aldim. O isimi rahatlatti. Elektrik tesisati kolay bitti bu sayede. Haluk Şentürk yazdı: Tebrikler, bende pilsanin 12 v atv si var. İkinci çocuk da büyüsün böyle bir projeye çevireceğim kaynak ile alta guzel bir sase yapilir ve direksiyon sistemi ucgeni kurulursa kalan kisimlar cok kolay olacaktir. Bende herseyi tahtayla yapmaktan deneme yanilma cok ugrastirdi. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Alıştırma olarak evet yapılır ancak sistemde değişiklik gerekir. Pedaldan ayak çekilince hemen duruyor bunlar. aynen pedaldan gaz kestigin anda duruyor nasilsa. Agirlik faktoru de var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 çocuklar için pedallı düldül tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Pedalli ve ayakla iteklemeli model arabalari vardi, akululeri gorunce tansiyonlari dusuyor gibiydi oyuzden boyle oldu hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Sami Demirpaz yazdı: Pedalli ve ayakla iteklemeli model arabalari vardi, akululeri gorunce tansiyonlari dusuyor gibiydi oyuzden boyle oldu hocam. onlardan bizim vardı. akülüye hi binmedi. araba bozuldu gitti. pedallıda drift yapıyordu. ayrıca pedallıyı bagaja atıp her yere götürüyorsun. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Mehmet Göktürk yazdı: onlardan bizim vardı. akülüye hi binmedi. araba bozuldu gitti. pedallıda drift yapıyordu. ayrıca pedallıyı bagaja atıp her yere götürüyorsun. hesapta bende ufacik birsey yapmayi planladim ama sonuc bu cikti, evdeki hesabi carsiya uyduramadik 😂 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Ellerinize sağlık, çok değerli ve güzel bir çalışma olmuş, tebrikler. Çocuklar her şeye layıktır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Sami eline koluna sağlık,çıtayı everest'e çıkarmışsın.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Sami Demirpaz yazdı: Pili hic doldurmadim ne kadar doluydu bilmiyorum o da var. epey heyecanlilardi Şimdi biraz içim rahatladı. Pile iyi bakın. Pilsanın önerisi 15 günde bir şarj 👍🏼 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 sami bizim fab a mak müh olarak yarın başla kardeşim 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Elinize sağlık gerçekten harika bişey. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Şimdi biraz içim rahatladı. Pile iyi bakın. Pilsanın önerisi 15 günde bir şarj [emoji1360]Eksik bilgi. Kullanım yoksa 15günde 1 şarj olacak diyelim.. Ha pilsanın kendi şarj cihazı ve kendi aracı pili öldürüyor ayrı mesele Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Kullanılmayacaksa aküyü dolu bırakmak lazım. En çok yapılan hata boş aküyle aracın yatması. Bizim atv sadece yazdan yaza şarj görüyor dolu bırakmak şartıyla 5 - 6 sene falan gidiyor aküsü. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Eksik bilgi. Kullanım yoksa 15günde 1 şarj olacak diyelim.. Ha pilsanın kendi şarj cihazı ve kendi aracı pili öldürüyor ayrı mesele Nasıl yani? Bizdeki pilsanın şarj cihazı ve de arabası sıkıntılı mı yani? Yorum bağlantısı
Recommended Posts