İçeriğe Yönlendir

Jeep Willys - Akülü Araba

Sami Demirpaz

Recommended Posts

Metin Mankal

Ne denir ki... Harika olmuş..Elinize sağlık.Bence de en büyük eksik ön cam.O zaman tam süper olur..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Yanar yazdı:

Harika olmuş. Yalnız freni unutmuşsunuz. 

Geri vites ;)

Ciddi bir mühendislik ve emek var.. 

Takdir ettim. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Frene gerek yok. Kumanda devresi röleleri motor uçlarını kısa devre yapıyor.

Yön değişmi de anahtar ve kumanda ile oluyor. Gayet başarılı

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Tebrikler, bende pilsanin 12 v atv si var. İkinci çocuk da büyüsün böyle bir projeye çevireceğim [emoji122][emoji122][emoji122]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Emre Şimşek yazdı:

Süper bir model olmuş. Ah bir de hafif olabilse o pille en az yarım saat giderdi. Radyosu, kumandası maşallah epey de teknolojik. 
Çocukların bekleyişi bana oğlumu hatırlattı 😁

Pili hic doldurmadim ne kadar doluydu bilmiyorum o da var. 

epey heyecanlilardi :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Servet Aydın yazdı:

Abi senin kadar elektirik ve elektronik bilgim yok ama yine de ilerde bu çocukların sürücü olacağı düşünülerek fren yapılması şart. Çekirdekten nasıl yetişirse öyle gider. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Alıştırma olarak evet yapılır ancak sistemde değişiklik gerekir. Pedaldan ayak çekilince hemen duruyor bunlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Erkan Işık yazdı:

Sigorta kasko yapıldımı :))

trafik kesildi ama parcasi yok diye kasko yapmiyorlar. 

Mustafa Yanar yazdı:

Harika olmuş. Yalnız freni unutmuşsunuz. 

Freni unutmadim ama birsey icat edemedim o ise. Gazdan ayagini kesince cok cabuk duruyor suan icin agirliktan dolayi. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Geri vites ;)

Ciddi bir mühendislik ve emek var.. 

Takdir ettim. 

Valla muhendis kuzenler, sen yanlis okumussun dediler 😂 olcu yok birsey yok kafada dusunerek resme bakarak yaptik anca. Sagi solu yamuk ama yatar testerede kesmedik 3m2 balkonda bu kadar oldu. 

Servet Aydın yazdı:

Zaten oyuncakci da hazir roleli beyni gorunce tav oldum kalan malzemeleri aldim. O isimi rahatlatti. Elektrik tesisati kolay bitti bu sayede. 

Haluk Şentürk yazdı:

Tebrikler, bende pilsanin 12 v atv si var. İkinci çocuk da büyüsün böyle bir projeye çevireceğim emoji122.pngemoji122.pngemoji122.png

kaynak ile alta guzel bir sase yapilir ve direksiyon sistemi ucgeni kurulursa kalan kisimlar cok kolay olacaktir. Bende herseyi tahtayla yapmaktan deneme yanilma cok ugrastirdi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Servet Aydın yazdı:

Alıştırma olarak evet yapılır ancak sistemde değişiklik gerekir. Pedaldan ayak çekilince hemen duruyor bunlar.

aynen pedaldan gaz kestigin anda duruyor nasilsa. Agirlik faktoru de var. 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Pedalli ve ayakla iteklemeli model arabalari vardi, akululeri gorunce tansiyonlari dusuyor gibiydi oyuzden boyle oldu hocam. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sami Demirpaz yazdı:

Pedalli ve ayakla iteklemeli model arabalari vardi, akululeri gorunce tansiyonlari dusuyor gibiydi oyuzden boyle oldu hocam. 

onlardan bizim vardı. akülüye hi binmedi. araba bozuldu gitti. pedallıda drift yapıyordu. ayrıca pedallıyı bagaja atıp her yere götürüyorsun.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Mehmet Göktürk yazdı:

onlardan bizim vardı. akülüye hi binmedi. araba bozuldu gitti. pedallıda drift yapıyordu. ayrıca pedallıyı bagaja atıp her yere götürüyorsun.

hesapta bende ufacik birsey yapmayi planladim ama sonuc bu cikti, evdeki hesabi carsiya uyduramadik 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Ellerinize sağlık, çok değerli ve güzel bir çalışma olmuş, tebrikler. Çocuklar her şeye layıktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sami eline koluna sağlık,çıtayı everest'e çıkarmışsın.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Sami Demirpaz yazdı:

Pili hic doldurmadim ne kadar doluydu bilmiyorum o da var. 

epey heyecanlilardi :)

Şimdi biraz içim rahatladı. Pile iyi bakın. Pilsanın önerisi 15 günde bir şarj 👍🏼

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Şimdi biraz içim rahatladı. Pile iyi bakın. Pilsanın önerisi 15 günde bir şarj [emoji1360]

Eksik bilgi. Kullanım yoksa 15günde 1 şarj olacak diyelim.. Ha pilsanın kendi şarj cihazı ve kendi aracı pili öldürüyor ayrı mesele :)
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Kullanılmayacaksa aküyü dolu bırakmak lazım. En çok yapılan hata boş aküyle aracın yatması. Bizim atv sadece yazdan yaza şarj görüyor dolu bırakmak şartıyla 5 - 6 sene falan gidiyor aküsü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Servet Aydın yazdı:

Eksik bilgi. Kullanım yoksa 15günde 1 şarj olacak diyelim.. Ha pilsanın kendi şarj cihazı ve kendi aracı pili öldürüyor ayrı mesele :)

Nasıl yani? Bizdeki pilsanın şarj cihazı ve de arabası sıkıntılı mı yani? 

b700506e5ad7b49f16fe80a32be27ace.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...